Centrul Shakti | Wellbeing
 

Wellbeing

My wellbeing place

logo-gold-shakti

O companie de succes știe că angajații săi reprezintă cea mai mare valoare a sa. Sănătatea organizației este dată de sănătatea indivizilor, oricât de ciudat ar suna această afirmație.


Companiile care au investit în sănătatea fizică și mentală a angajaților s-au bucurat de o scădere a absenteismului, de fidelizarea angajaților față de companie, astfel că numărul demisiilor a scăzut dar și de un return of investment considerabil mai mare față de perioadele când nu investeau în bunastarea angajaților lor.

Pentru că prețuim sănătatea angajaților tai, și implicit a companiei tale, îți propunem teambuildinguri personalizate, cu abordare holistică. Angajații pot avea parte de o paletă vastă de workshopuri, de la cele de reducere a stresului, ergonomie, cursuri de nutriție până la cele de machiaj corporate, coafuri pentru birou, yoga etc. Workshopurile pot fi însoțite si de mini-terapii sau masaje decontracturante pentru reducerea tensiunii cauzate de statul pe scaun, masaj al scalpului pentru îmbunătățirea puterii de concentrare, masaj la mâinilor pentru prevenirea sindromului de tunel carpian din cauza tastatului intensiv și alte terapii cu impact asupra stării de bine și de sănătate. Centrul nostru poate fi pus în întregime la dispoziția ta și a angajaților tăi și împreună putem găsi cea mai bună formulă de a spori productivitatea și starea de energie a echipei tale, în cele mai inovative moduri!

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști dedicați iar locația noastră este o adevărată oază de liniște, amplasată în mijlocul agitatei noastre capitale.

Ai grija de bunastarea angajatilor tai, iar ei vor avea grija de afacerea ta!

O companie de succes
stie ca angajatii sai reprezinta
cea mai mare valoare a sa.

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.