Centrul Shakti | Tratament pentru picioare- PADA by Lakshmi

Tratament pentru picioare- PADA by Lakshmi

Tratament pentru picioare- PADA by Lakshmi

Pada – tratament pentru picioare minunate si catifelate

Tratament de frumusete si bunastare pentru picioare proaspete si frumoase. Hraneste, inmoaie si deodorizeaza, lasand un sentiment durabil de bunastare si prospetime. Trateaza crapaturi adanci si reduce formarea bataturilor.

Problema

Aveti picioare abrazive, reci sau uscate? Aveti calcaie crapate? Suferiti de transpiratie exagerata a picioarelor? Aveti picioarele prea fierbinti? Capilarele de pe glezne sunt vizibile? Aveti picioarele umflate, grele si va dor?

probleme pic

Secretul

Conform disciplinei orientale picioarele sunt considerate o sursa de energie iar organele vitale sunt mapate in picioare. Din aceste cauze si pentru a trata probleme cum ar fi pielea uscata si groasa, umflaturi si micoze, ar trebui sa avem grija de picioarele noastre.

Tratamentul Pada de picioare hidrateaza, purifica, deodorizeaza si protejeaza picioarele impotriva micozelor si lasa pielea moale si catifelata.

Care sunt ingredientele castigatoare? Tabebuia, o planta amazoniana extraordinara care reduce inflamatiile, are o actine antimicrobiana si anti fungala si lupta contra parazitilor; uleiurile esentiale de copac de ceai si Manuka cu proprietati antiseptice si anti fungale; ulei essential din radacina Angelica pentru piele uscata, Rose Geranium pentru piele rosie si iritata si Salvie care usureaza picioarele umflate si reduce efectele neplacute ale transpiratiei.

Rezultate

Picioare proaspete si frumoase. Un tratament de sanatate si frumusete, care hraneste, inmoaie si deodorizeaza picioarele pentru un efect durabil de bunastare si prospetime. Usurare imediata pentru picioarele obosite dupa o zi activa.

Utilizarea regulate lasa pielea hidratata, moale si catifelata. Trateaza crapaturile adanci si reduce formarea bataturilor.

 

PADA_cremapiedi

No Comments

Post A Comment