Centrul Shakti | Terapii Alternative
 

Terapii Alternative

Healing by Shakti

„Rana este locul prin care Lumina intra in tine”,

 spunea Rumi.

Orice suferinta, fie ea fizica sau sufleteasca, ne invata ceva despre noi. De aceea, spre deosebire de medicina alopata, care trateaza doar corpul fizic, punand accent pe eliminarea efectelor neplacute, medicina alternativa pune accentul pe descoperirea cauzelor care au dus la acele afectiuni, abordand omul holistic, ca o unitate trup-minte-spirit. Termenul holism vine din greaca veche, unde cuvintul halos inseamna totalitate, intreg. In terapiile complementare, persoana este vazuta ca un tot. Departe de a fi noua, aceasta abordare este mostenita din sisteme medicale foarte vechi, adesea venite din Orient si asociate unor doctrine religioase.

 

Pentru ca sanatatea este un proces, iar miracolul sta in a te aduce in starea cea mai buna pentru ca procesele corpului tau sa fie naturale, noi oferim pachete de masaj, ritualuri si terapii alternative, combinate, tailor-made exact pe nevoile si dorintele tale. Vei beneficia de 20% discount pentru un pachet de 10 terapii alese impreuna cu specialistul nostru!

Medicinile alternative pot trata orice?

Intocmai ca medicina alopata, terapiile complementare nu au nici ele raspuns la toate situatiile. Prin viziunea globala asupra sanatatii, ele au in primul rand un scop profilactic dar pot fi folosite complementar in cazul bolilor mai grave, asigurand un confort psihic marit. In cazurile acute, se poate apela doar la terapii complementare.Spre exemplu, aparitia brusca a unor simptome de durere, oboseala intensa, dureri de cap, cistita, gripa etc. Sunt semnele unor tulburari acute si pot fi rezolvate prin intermediul terapiilor complementare.

*Pentru ca nu credem in uniformizare si in rezultate egale pentru toti, tratamentele pot sa aiba rezultate diferite de la om la om. De aceea abordarea noastra este una individualizata, urmarim procesul fiecaruia si recomandam tot ceea ce este mai util in fiecare moment. Nu putem garanta rezolvarea problemelor, dar putem sa garantam de tot ceea ce tine de profesionalismul terapeutilor si a cunoasterii legat de corpul uman si legaturile intre problemele emotionale si somatizarea lor in corp.

gift1-shakti

Lista Terapiilor Alternative

Regaseste sanatatea si starea de echilibru cu ajutorul terapiilor complementare!

 

Terapia Craniosacrala

Vezi descriere

Durata 75′         pret 220 Lei
Durata 60′ – pret 170 Lei ( PENTRU COPII)

OSTEOPATIA

Vezi descriere

Durata 45′-60′ pret 325 Lei
SPECIALIST ROBERT SAVIN

Terapia florala BACH

Vezi descriere

Durata 30′     pret 60 Lei

Terapia BOWEN 

Vezi descriere

* Aceste informatii nu se substituie sub nicio forma parerilor si deciziilor medicilor de specialitate.

Durata 60′  pret 200 Lei 
Pachet 10 sedinte  pret 1600 Lei

Terapia ACCESS BARS

Vezi descriere

Durata 60′ pret 200 Lei

Coaching

Vezi descriere

Durata 60′ pret 300 Lei
Pachet 5 sesiuni 1250 lei
Pachet 10 sesiuni 2000 lei
pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Remodeleaza-te in timp ce te relaxezi!

La centrul Shakti, te remodelam cu ajutorul impachetarilor

Garshan, Art Reum,

Udara, Pervoni

sau Kumari

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.