Centrul Shakti | Terapia craniosacrala – eficienta si in rotatia de bazin (testimonial)

Terapia craniosacrala – eficienta si in rotatia de bazin (testimonial)

Terapia craniosacrala – eficienta si in rotatia de bazin (testimonial)

Terapia craniosacrala este cea mai putin invaziva terapie dintre tehnicile medicinei manuale, insa cu efecte puternice si imediate, bazate pe date stiintifice. Multi oameni s-ar astepta ca o astfel de terapie sa fie folosita in cazuri usoare, de la ameteli la dureri de cap, insa nu de putine ori am asistat, chiar in cadrul centrului nostru, la vindecari impresionante a unor cazuri complicate, de la endometrioza la copii cu ADHD.

In speranta ca testimonialele oaspetilor nostri te vor inspira sa-ti faci curaj sa testezi pe pielea ta beneficiile acestei terapii, continuam seria de articole cu relatarea dnei dr. Gabriela, care a ajuns la terapia craniosacrala din intamplare, dar a avut deschiderea de a incerca aceasta terapie:

“Am aflat de terapia craniosacrala, intamplator, in timpul unei vizite la coafor. Curioasa fiind, m-am programat la o sedinta, fara sa stiu ce inseamna aceasta terapie. Credeam ca va fi mai mult un masaj care sa ma ajute cu durerile mele de spate.

Sunt deschisa spre terapiile alternative dar nu banuiam cat de benefica se va dovedi aceasta terapie in cazul meu. Miscarile erau simple, aproape insesizabile, insa pe masura ce terapia progresa, simteam cum ma deshid emotional. Vorbind cu Florian, terapeutul meu, am ajuns sa reconsider anumite momente neplacute din trecutul meu, pe care le ingropasem, fara sa le rezolv. Pe masura ce  reflectam la acele evenimente, corpul meu se relaxa corespunzator, si, concomitent, durerile de spate se disipau.

Mentionez ca sufar de o rotatie de bazin, ce imi cauzeaza dureri de spate, dureri la nivelul genunchilor, sinusuri infundate iar un picior este putin mai scurt decat celalalt. Odata cu intelegerea si acceptarea evenimentelor din trecutul meu, corpul meu se relaxa, astfel ca durerile s-au ameliorat considerabil, sinusurile s-au desfundat iar dupa doar 2-3 sedinte talia s-a egalizat. Practic, am observant cum corpul urmeaza gandurile si cum acele chisturi energetice din trecut se manifestau fizic in corpul meu sub forma acelor dureri. Desi talia a avut tendinta de rotire din nou, dupa alte cateva sedinte, am observat cum revine la normal incetul cu incetul. E ca si cum corpul se obisnuise cu aceasta suferinta si acum invata cum sa revina la normal.

In afara estomparii durerilor si a corectarii rotatiei de bazin, terapia mi-a oferit mult mai mult decat atat: m-a ajutat sa ma reconectez cu mine, sa imi reasez anumite credinte, sa ma redefinesc.

Pentru mine, terapia a devenit o conectare la starea de bine si voi continua chiar daca nu ma mai supara ceva fizic. De multe ori, fara sa ne dam seama, corpul acumuleaza tensiuni de pe urma supararilor de zi cu zi, iar cumulate, acestea ne slabesc imunitatea sau dau nastere unor contracturi in corp. Terapia craniosacrala ma ajuta sa ma conectez cu mine, sa constientizez aceste lucruri, astfel ca plec cu o stare frumoasa si cu un zambet larg pe chip.”

Terapia craniosacrala este un instrument puternic pentru vindecarea corpului din punct de vedere emoţional si a reducerii stresului, astfel se explica cum o terapie atat de delicata are rezultate atat de puternice, intr-un timp scurt. Atunci cand suntem in armonie cu natura noastra interioara, cand facem pace cu trecutul nostru si intelegem cauzele reale ale suferintelor noatre, corpul isi activeaza procesele interioare de vindecare.

Te asteptam si pe tine sa descoperi beneficiile acestei terapii, la centrul nostru!

No Comments

Post A Comment