Centrul Shakti | Terapia Bowen in preventia si vindecarea racelilor in sezonul rece

Terapia Bowen in preventia si vindecarea racelilor in sezonul rece

Terapia Bowen in preventia si vindecarea racelilor in sezonul rece

Aminteste-i corpului tau sa ramana sanatos si in anotimpul rece prin Terapia Bowen!

Asaltati de stresul cotidian, dar si de temperaturile scazute din anotimpul rece care a inceput, multi dintre noi devenim sensibili si ne confruntam cu o serie de probleme de sanatate specifice sezonului – viroze respiratorii (raceli, gripe, bronsite acute, pneumonii, etc), amplificari ale astmului bronsic si altele. Pe cat de multe si variate aceste afectiuni, pe atat de multe remedii si medicatii se propaga, care reusesc sa trateze doar la nivel simptomatic si superficial aceste manifestari.

Tratate superficial, virozele isi dovedesc deseori recurenta.

V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa va educati corpul sa nu mai raceasca?

Terapia Bowen reprezinta un astfel de ajutor – ii aminteste corpului tau cum sa se descurce singur, organismul nostru fiind capabil de regenerare si de aparare impotriva multor afectiuni fizice si neurologice.

La nivel tehnic Terapia Bowen este una dintre cele mai delicate si noninvazive tehnici manuale prin care terapeutul aplica o serie de proceduri la nivelul muschilor, tendoanelor, nervilor sau ligamentelor.

Aflat intr-o stare de relaxare profunda, corpul nostru primeste mesajele terapeutice si reuseste sa se “reformeze” si sa-si trezeasca “constiinta” de autovindecare.

Fara nici un efect secundar, Terapia Bowen este recomandarea noastra pentru sezonul rece.

No Comments

Post A Comment