Centrul Shakti | Tabere
 

Tabere

My wellbeing place

Tabere si retreaturi

Zi de zi, energia ta vitală este investită în task-urile de la muncă, în îndeplinirea obligațiilor familiale, în hobby-uri sau în relațiile cu ceilalți. Organismul nostru are nevoie de pauze, iar uneori și le ia singur. Raceala, gripa, oboseala cronică etc. sunt semne de avertizare ca organismul tău are nevoie de o pauză. Dar ce-ar fi dacă, din când în când i-ai oferi corpului tău o scurtă și binemeritată perioadă de odihnă și reîncărcare?

Spune sincer, când a fost ultima oară când ți-ai acordat timp ție, când ai făcut ceva pentru tine?

Noi îți propunem mici retreaturi de detox mental, fizic și emoțional, în care să-ți reîncarci bateriile și să te simți mai vitalizat, mai sănătos și mai echilibrat. Retreaturile noastre sunt personalizate, în funție de nevoile grupului dar și a fiecărui participant în parte. Diminețile încep cu ședințe de yoga, urmate de un mic-dejun sănătos, iar apoi vei avea parte de un program special conceput pentru tine. Daca ai nevoie să te destresezi, vom pune accentul pe terapii de relaxare. Dacă ai nevoie de remodelare corporală, programul tău va consta în ore de sport, masaje anticelulitice, împachetări, ședințe de nutriție si coaching nutrițional. Dacă treci printr-o perioadă dificilă atât din punct de vedere fizic, cât și mental, îți vom construi un program cu terapie cranio-sacrală, coaching etc.

Știm că o singură floare nu aduce primăvara, așa că ne dorim ca aceste mici retreaturi de weekend să fie ca niște mostre de sănătate și stare de bine pentru tine iar tu să continui sa practici aceste obiceriuri sănătoase și în viața ta de zi cu zi.

Te vom inspira, vom fi aproape de tine, cu sfaturi și idei, pentru ca ceea ce ai învățat în acest retreat să devină un stil de viață!

O companie de succes
stie ca angajatii sai reprezinta
cea mai mare valoare a sa.

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.