Centrul Shakti | Sucuri detox la Centrul Shakti

Sucuri detox la Centrul Shakti

Sucuri detox la Centrul Shakti

detox2
Light Spirit
 Continutul ridicat de bromealina, enzima folosita in tratarea inflamatiilor si vindecarea ranilor face ca sucul de ananas sa fie alegerea ideala in fiecare zi. Impreuna cu avocado , bogat in omega 6, vit A, E si K si fibre, acest smoothie va ofera un plus de energie si echilibreaza nivelul PH-ului din mediul intern.
(Recomandat dupa tratamentul cosmetic).
Green Sun
Spirulina are un continut ridicat de proteine, vitamina B si Fier care, impreuna cu potasiul din Banana si vitamina C din mar constituie necesarul zilnic de vitamine si minerale. Acest smoothie poate inlocui o gustare si este recomandat dupa terapiile corporale in care s-a intervenit fizic.
Autumn mood
Resveratrolul din struguri si polifenolul din afine transforma acest suc intr-o doza maxima de antioxidanti. Este recomandat dupa tratamentul cosmetic sau terapii corporale in care nu s-a intervenit fizic. A se consuma de preferinta in prima jumatate a zilei.
Energy refill
Combinatia de castravete si telina va asigura 40% din necesarul zilnic de vitamina K. Castravetele si marul au rol diuretic si de aceea acest suc este completarea perfecta a masajului anticelulitic sau a terapiei cu termocuverta.
Shakti Smoothie
Aromat si cu o textura fina, acest smoothie are rol anti-inflamator asupra sistemului digestiv calmand acididatea stomacului inca de la prima inghititura. Datorita proprietatilor anti-microbiene ale ghimbirului si ale vitaminei C din portocale, Smothiul Shakti este alegerea perfecta in orice moment al zilei.
detox
Toate sucurile noastre au un continul scazut de calorii fiind diet friendly si adjuvantii ideali in completarea tratamentelor cosmetice sau ale terapiilor complementare.
A se consuma de preferinta DUPA terapii.
No Comments

Post A Comment