Centrul Shakti | Stilizare Sprancene
 

Stilizare Sprancene

Beauty by Shakti

Femeile frumoase au sprancene frumoase. Pensate ca la carte

 
Ai observat că femeile frumoase au sprâncene frumoase (a se citi „pensate corect”)? Atunci probabil că ai realizat deja cât de importante sunt sprâncenele pentru felul în care ni se armonizează trăsăturile chipului.
Se spune că, dacă sunt pensate corect, sprâncenele pot face adevărate minuni pentru estetica unui chip. La fel ca podoaba capilară, sprâncenele sunt acel „accesoriu” veșnic la purtător ce poate schimba inclusiv impresia despre personalitatea și chiar vârsta chipului care le poartă.
Ca și în cazul părului, Natura a fost mai generoasă cu unele persoane decât cu altele. Din fericire, situația se poate redresa cu ajutorul unui specialist, pentru că tehnicile de reconstruire, de redesenare și de vopsire ale sprâncenelor s-au îmbunătățit continuu. La Centrul Shakti, sprâncenele tale vor începe o nouă viață. O viață în care tu arăți mai bine.
 Pensat                                                                       – 60 Ron
 Pachet Stilizare Sprancene ( pensat  + vopsit ) – 80 Ron
Vopsire sprancene/gene cu Henna – BIOTATUAJ

Metoda PROFHENNA este 100% noninvaziva!

Profhenna este o vopsea naturala ce nu contine amoniac si peroxid de hidrogen( ceea ce folosesc alte produse similare). Compozitia sa organica contribuie la o stralucire si elasticitate naturala a sprancenelor si genelor. Vopseaua Henna este naturală şi pigmentează atât firele de păr, cât şi pielea. În acest fel, eventualele goluri din sprânceană sunt acoperite, iar rezultatul este cel al unui tatuaj.

Biotatuajul permite:

– restaurarea sprancenelor
– corectarea asimetriei formelor sprancenelor
– puteti obtine o culoare ferma pana cand genele si sprancenele se schimba complet
– aspect natural
– abilitatea de a ascunde toate defectele sprancenelor

Pret 100 lei

preturi

Pensat

50 Lei

Vopsit gene/sprancene

20 Lei

Pachet pensat + Vopsit

60 Lei

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.