Centrul Shakti | SPA & Healing

SPA & Healing

by Shakti

SPA înseamnă Sănătate Prin Apă. Noi am adauga și faptul că SPA poate să însemne Sănătate Prin Alimentație sau chiar, Sănătate Prin Atitudine.

 

SPA e acel loc unde mergi să îți încarci bateriile, să te liniștești sau să te remodelezi, la exterior, cât și în interior.

 

SPA este despre frumusețe, dar și despre sănătate.

 

Te invităm la Centrul Shakti, într-o oază de liniște amplasată în mijlocul uraganului urban, ca sa te relaxezi, să reîntinerești și să…te reinventezi.

Pentru relaxare,

 

ți-am pregătit câteva călătorii senzoriale (masajul balinez, masajul Hawaian Lomi Lomi, masajul Suedez, masajul Raindrop, inspirat din tradiția nativilor indieni americani etc). De asemenea, ți-am pregatit câteva ritualuri de armonizare (Echilibru, Ayurvedic, Well-being si Atingerea divina). Avem de asemenea cei mai bine pregatiti kinetoterapeuti si avem pregatite pentru tine programe individualizate de recuperare, masaj terapeutic, masaj Yumeiho, masaj segmentar pentru zonele cervicala, lombara, dorsala samd.

 

Pentru rearmonizarea fizica si sufleteasca,

 

îți recomandăm terapia cranio-sacrala, terapia florală Bach, terapia Bowen, Access Bars, terapia cu cristale tahionizate, Theta Healing si multe altele.

 

Iar pentru remodelare,

 

te vom răsfăța cu tratamentele Lakshmi, pentru drenaj limfatic, slabit sau tonifiere, impachetari la termocuverta cu alge și cavitație.

Te invităm într-o călătorie a simțurilor, într-un AICI și ACUM, într-o descoperire de sine prin intermediul terapiilor noastre!

Alege unul din tratamentele SPA&HEALING

MASAJE

MASAJE

Ingrijiri corporale

Ingrijiri corporale

Ritualuri

Ritualuri

Terapii alternative

Terapii alternative

pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.