NU EXISTA DECÂT UN SINGUR TEMPLU CU ADEVARAT VIU SI ACELA ESTE DE FAPT TEMPLUL CARE SE AFLA IN NOI ÎNSINE

SPUNEA YOGA SWAMI


Centrul Shakti va propune o gama complexa de cursuri de yoga cat si  cursuri private one-to-one de Body Art, Hatha Yoga, , Yin Yoga, Yoga Regenerativa  care se vor putea tine in afara programului. O clasa privata de Yoga 1-to-1 60 minute costa 250 lei, iar de 90 minute costa 300 lei. Clasele private se programeaza in functie de disponibilitatea trainerului si doar prin telefon. Va rugam sa ne contactati la 0755069569 pentru a organiza o clasa privata.

Cursuri de Yoga:

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
18.00
YOGA. Just YOGA
cu Livia Constantin
18.30
20.00
YOGA. Just YOGA
cu Livia Constantin
18.30
20.00
19.00
Somatic Slow Flow Yoga
cu Dana Nedelcu
19.00
20.30
20.00

Luni

Marti

Joi

No events available!

Somatic Slow Flow Yoga


Aceasta clasa de yoga este creata pentru a va sustine starea de bine din corpul fizic, pentru a dezvolta claritate si echilibru la nivel mental si energetic si pentru a va oferi un spatiu sigur de reconectare cu Sufletul.
Vom incepe clasa cu respiratie constienta si cu miscari blande pentru a incalzi corpul si pentru a va reconecta cu esenta din voi, cu voi insiva. Vom trece prin cateva secvente de miscare somatica blanda dar si prin secvente din traditia Hatha Yoga.
Vom misca apoi corpul prin secvente care vor avea rolul sa incalzeasca, sa aduca stabilitate si aliniament la nivel fizic, sa tonifieze musculatura si sa elibereze corpul de tensiune.
Vom practica atat posturi clasice cat si secvente creative, pe ritmul respiratiei.
Ne vom asigura ca practica este un moment absolut minunat pentru voi insiva si sunteti incurajati sa ascultati senzatiile din corp si sa faceti doar ce este potrivit pentru voi, in moment, si sa aveti grija de starea de bine a corpului fizic.
Vom termina sesiunea cu un moment restaurativ si vom accesa fie posturi de Yin Yoga, posturi restaurative sau din zona de miscare somatica pentru a integra toate informatiile primite de corp si vom incheia cu un moment de meditatie si respiratie constienta, sau de pranayama.
Sunt entuziasmata sa va ghidez prin aceste sesiuni de miscare si respiratie constienta care vor sustine echilibrul fizic si energetic si reconectarea cu integritatea si claritatea ce vin atunci cand traim constienti de Esenta care respira prin noi, si in acord cu ea!

Dana Nedelcu
Dana Nedelcu este facilitator de Yoga, acreditată prin Yoga London si formata in Londra. Practică yoga în mod conștient din 2006 si a studiat de-alungul acestor ani cu profesorirenumiti la nivel international precum: David Swenson, Shiva Rea, Sarah Powers, Uma Dinsmore-Tuli, Ana Forrest, Susanne Lahausen si multi altii.
Dana facilitează experiențe de Hatha Yoga: Vinyasa Flow Yoga, Womb Yoga, Yin Yoga, Somatic Yoga, și de Kirtan: Nada și Bhakti Yoga de 10 ani si este pasionată de modul frumos prin care aceste experiențe ne susțin în mișcarea energiilor blocate pentru ca să ajungem în claritatea simțirii și astfel să ne permitem cu ușurință și libertate să curgem sisa ne bucuram de Viata!
Dana este și Terapeut prin Masaj/Bodywork, Facilitator prin Respirație Conștientă, Ghid în Noua Energie, Facilitator prin Tranziția Morții și Nașterii.

 

YOGA. Just YOGA


“…suntem responsabili atat pentru ceea ce se intampla in viata noastra, cat si pentru ceea ce nu se intampla… Exista întotdeauna o parte din noi care stie perfect de ce anume avem nevoie. Haideti să o ascultăm! …”

Yoga apare uneori în viata ta, ca sa te opresti. Daca te deschizi, iti poate arata o noua cale, iti poate aduce o alta perspectiva de viata, un nou mod de a te percepe pe tine insuti. Daca ii permiti, iti poate oferi ocazia de a transforma un moment de criza, într-un moment de schimbare benefica si te poate sprijini in demersul tau de a-ti construi o viata mai sanatoasa si mai plina de semnificatii.

Prin yoga, iti trezesti în mod sistematic abilitatea de a simti ce se întâmplă în corpul, inima și mintea ta. Inveti sa lucrezi cu respiratia ta si cum sa-ti recapeti claritatea mentala. Cu cat esti mai constient de corpul tau, cu atat mai mult vei stii cum sa ai grija de el.

Orice moment este potrivit sa incepi practica yoga.

A practica înseamna a observa fiecare nivel al fiintei tale, a observa inseamna a cunoaște prin corp, senzatii si emotii, a cunoaște inseamna a invata sa iti gestionezi propria energie si propriul potential. Capeti astfel, o mai mare intelegere despre cine esti si afli ca vulnerabilitatea este cheia catre puterea de a alege. Practica yoga iti ofera un spatiu sigur, in care poti sa inveti cum sa-ti cultivi o stare interioara de atentie constienta, ce nu poate fi tulburata de agitatia inevitabila, exterioara a vietii.

Daca ti-am starnit curiozitatea, te invit in acest spatiu de liniste si de siguranta sa ne bucuram de experiente si invataturi, de timp bun petrecut impreuna, care sa ne echilibreze mintea, sa ne insanatoseasca relatiile si sa ne revigoreze corpul.

☼ In fiecare luni și joi, ore 18.30 – 20.00
☼ Locurile in sala de practica sunt limitate. Accesul se face doar pe baza de abonament si rezervare, 1 singura sesiune 80 lei sau
☼ Abonament 4 sessiuni/luna: 270 ron; Abonament 8 sessiuni/luna: 480 ron

Nota Speciala:
Va rugam sa va consultați cu medicul dumneavoastra inainte de a incepe orice program de yoga. Fiecare participant trebuie sa isi asume raspunderea pentru sanatatea sa in participarea la aceste clase si se obliga sa aiba un comportament matur si de bun-simt in ceea ce privește respectul de sine si fata de ceilalți participanți.

Despre Livia Constantin
Livia Constantin, este fondatoarea scolii Atha Yoga Iti si are acreditare E-RYT 500, experienced yoga teacher. Viziunea ei asupra practicarii disciplinei yoga are la baza invataturile traditiilor si textelor indiene, dar poarta amprenta abordarii occidentale, moderna și multidisciplinara. Crede in educatie si in puterea inspirationala pe care ideile dezvoltate in filozofia antica de yoga o pot oferi lumii de astazi. Livia creeaza cursuri de yoga, cu spiritul deschis si incredere, pentru a sustine persoanele in propriul lor parcurs explorativ si formativ.

Stilul Liviei aduce laolalta precizia posturilor, atentia constienta si dezvoltarea echilibrului interior.
Prin imbinarea unica dintre experienta de peste 20 de ani, prezenta plina de atentie, personalitatea sa si dedicarea cu care studiaza si practica yoga, Livia ghideaza clasele de yoga cu blandete si discernamant. Pentru mai multe detalii despre Livia Constantin si Atha Yoga Iti School, accesati: www.athayogaiti.eu

 

Preturi

Yoga

COSTUL UNEI SESIUNI PRIVATE ESTE DE 200 LEI PENTRU CURSURILE DE 60 MINUTE SI DE 250 LEI PENTRU CURSURIlE DE 90 MINUTE

Durata1 sesiune

75,00 lei

Durata4 sesiuni / toate cursurile / 1 luna

260,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te