NU EXISTA DECÂT UN SINGUR TEMPLU CU ADEVARAT VIU SI ACELA ESTE DE FAPT TEMPLUL CARE SE AFLA IN NOI ÎNSINE

SPUNEA YOGA SWAMI


Centrul Shakti va propune o gama complexa de cursuri de yoga cat si  cursuri private one-to-one de Body Art, Hatha Yoga, , Yin Yoga, Yoga Regenerativa  care se vor putea tine in afara programului. O clasa privata de Yoga 1-to-1 60 minute costa 200 lei, iar de 90 minute costa 250 lei. Clasele private se programeaza in functie de disponibilitatea trainerului si doar prin telefon. Va rugam sa ne contactati la 0755069569 pentru a organiza o clasa privata.

Cursuri de Yoga:

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
19.00
Somatic Slow Flow Yoga
cu Dana Nedelcu
19.00
20.30
20.00

Marti

No events available!

Somatic Slow Flow Yoga


Aceasta clasa de yoga este creata pentru a va sustine starea de bine din corpul fizic, pentru a dezvolta claritate si echilibru la nivel mental si energetic si pentru a va oferi un spatiu sigur de reconectare cu Sufletul.
Vom incepe clasa cu respiratie constienta si cu miscari blande pentru a incalzi corpul si pentru a va reconecta cu esenta din voi, cu voi insiva. Vom trece prin cateva secvente de miscare somatica blanda dar si prin secvente din traditia Hatha Yoga.
Vom misca apoi corpul prin secvente care vor avea rolul sa incalzeasca, sa aduca stabilitate si aliniament la nivel fizic, sa tonifieze musculatura si sa elibereze corpul de tensiune.
Vom practica atat posturi clasice cat si secvente creative, pe ritmul respiratiei.
Ne vom asigura ca practica este un moment absolut minunat pentru voi insiva si sunteti incurajati sa ascultati senzatiile din corp si sa faceti doar ce este potrivit pentru voi, in moment, si sa aveti grija de starea de bine a corpului fizic.
Vom termina sesiunea cu un moment restaurativ si vom accesa fie posturi de Yin Yoga, posturi restaurative sau din zona de miscare somatica pentru a integra toate informatiile primite de corp si vom incheia cu un moment de meditatie si respiratie constienta, sau de pranayama.
Sunt entuziasmata sa va ghidez prin aceste sesiuni de miscare si respiratie constienta care vor sustine echilibrul fizic si energetic si reconectarea cu integritatea si claritatea ce vin atunci cand traim constienti de Esenta care respira prin noi, si in acord cu ea!

Dana Nedelcu
Dana Nedelcu este facilitator de Yoga, acreditată prin Yoga London si formata in Londra. Practică yoga în mod conștient din 2006 si a studiat de-alungul acestor ani cu profesorirenumiti la nivel international precum: David Swenson, Shiva Rea, Sarah Powers, Uma Dinsmore-Tuli, Ana Forrest, Susanne Lahausen si multi altii.
Dana facilitează experiențe de Hatha Yoga: Vinyasa Flow Yoga, Womb Yoga, Yin Yoga, Somatic Yoga, și de Kirtan: Nada și Bhakti Yoga de 10 ani si este pasionată de modul frumos prin care aceste experiențe ne susțin în mișcarea energiilor blocate pentru ca să ajungem în claritatea simțirii și astfel să ne permitem cu ușurință și libertate să curgem sisa ne bucuram de Viata!
Dana este și Terapeut prin Masaj/Bodywork, Facilitator prin Respirație Conștientă, Ghid în Noua Energie, Facilitator prin Tranziția Morții și Nașterii.

 

Preturi

Yoga

COSTUL UNEI SESIUNI PRIVATE ESTE DE 200 LEI PENTRU CURSURILE DE 60 MINUTE SI DE 250 LEI PENTRU CURSURIlE DE 90 MINUTE

Durata1 sesiune

60,00 lei

Durata4 sesiuni / toate cursurile / 1 luna

200,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te