Terapii alternative - Lista Preturi

RANA ESTE LOCUL PRIN CARE LUMINA INTRA IN TINE

SPUNEA RUMI


Orice suferinta, fie ea fizica sau sufleteasca, ne invata ceva despre noi. De aceea, spre deosebire de medicina alopata, care trateaza doar corpul fizic, punand accent pe eliminarea efectelor neplacute, medicina alternativa pune accentul pe descoperirea cauzelor care au dus la acele afectiuni, abordand omul holistic, ca o unitate trup-minte-spirit. Termenul holism vine din greaca veche, unde cuvintul halos inseamna totalitate, intreg. In terapiile complementare, persoana este vazuta ca un tot. Departe de a fi noua, aceasta abordare este mostenita din sisteme medicale foarte vechi, adesea venite din Orient si asociate unor doctrine religioase.

Pentru ca sanatatea este un proces, iar miracolul sta in a te aduce in starea cea mai buna pentru ca procesele corpului tau sa fie naturale, noi oferim pachete de masaj, ritualuri si terapii alternative, combinate, tailor-made exact pe nevoile si dorintele tale. Vei beneficia de 20% discount pentru un pachet de 10 terapii alese impreuna cu specialistul nostru!

MEDICINILE ALTERNATIVE POT TRATA ORICE?


Intocmai ca medicina alopata, terapiile complementare nu au nici ele raspuns la toate situatiile. Prin viziunea globala asupra sanatatii, ele au in primul rand un scop profilactic dar pot fi folosite complementar in cazul bolilor mai grave, asigurand un confort psihic marit. In cazurile acute, se poate apela doar la terapii complementare.Spre exemplu, aparitia brusca a unor simptome de durere, oboseala intensa, dureri de cap, cistita, gripa etc. Sunt semnele unor tulburari acute si pot fi rezolvate prin intermediul terapiilor complementare.

*Pentru ca nu credem in uniformizare si in rezultate egale pentru toti, tratamentele pot sa aiba rezultate diferite de la om la om. De aceea abordarea noastra este una individualizata, urmarim procesul fiecaruia si recomandam tot ceea ce este mai util in fiecare moment. Nu putem garanta rezolvarea problemelor, dar putem sa garantam de tot ceea ce tine de profesionalismul terapeutilor si a cunoasterii legat de corpul uman si legaturile intre problemele emotionale si somatizarea lor in corp.

Preturi

Terapia Craniosacrala

Terapia craniosacrala este o metoda blanda de evaluare si de imbunatatire a functionarii sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral. Sistemul craniosacral este alcatuit din membranele meningeale, structuri care controleaza presiunea intracraniana si dinamica lichidului cefalorahidian si care imbraca si protejeaza creierul si maduva spinarii. De unde si rolul lor esential in functionarea sistemului nervos central.

Durata75'

220,00 lei

Durata60' (pentru copii)

170,00 lei
Terapia BOWEN

Spre deosebire de alte tehnici manuale, tehnica Bowen este una dintre cele mai delicate şi mai putin invazive tehnici manuale, constand intr-o serie de proceduri, care se aplica peste muschi, tendoane, nervi sau ligamente. Terapeutul transmite mici impulsuri, prin presiuni usoare, aplicate pe niste puncte bine stabilite, sistemului nervos vegetativ pe diferite locatii specifice, stimuland organismul sa se autovindece. Aceasta tehnica terapeutica revolutionara, are la baza teoria conform careia organsimul nostru dispune de abilitatile necesare rezolvarii oricarei afectiuni si aceste abilitati se declansaza in momentul in care se realizeaza relaxarea totala a corpului. Prin aceasta tehnica nu impunem corpului o comanda din afara, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru sa “re-formateze” sistemul si sa se intoarca la matricea originala. Bowen nu se centreaza asupra unei probleme de sanatate, ci lucreaza in permanenta asupra corpului ca intreg, a organismului inteles ca tot unitar.

Durata60'

200,00 lei

DurataPACHET 10 SEDINTE 60'

1.600,00 lei
Terapia ACCESS BARS

Access Bars ® – este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice Ce este si cum functioneaza ACCESS BARS ®? Este o metoda dinamica de transformare a constiintei si de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice, care te ajuta sa schimbi in bine, tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta, cu usurinta totala. Este o tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legata de ce esti si ce vrei sa creezi si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta. Bars este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte (bare de energie) pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Aceste bare reprezinta componenta de stocare electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor si convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, de control, de sensibilizare, constientizare, iubire, prosperitate, creativitate, putere, imbatranire, recunostinta, sexualitate, bani, etc. Fiecare gand, idee, atitudine sau decizie, blocheaza rularea energiei si limiteaza capacitatea de a fi generativ in acel aspect al vietii tale.

Durata60'

200,00 lei
Coaching

International Coach Federation (ICF) defineste Coaching-ul ca fiind un parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional. In societatatile de consum actuale, noi nu avem intotdeauna timpul necesar pentru a ne interoga asupra a ceea ce este cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi, pentru a lasa glasul interior sa ne spuna care sunt dorintele noastre cele mai profunde si care ne sunt nevoile. Prin intermediul sedintelor de coaching ne oferim ocazia unei oglindiri a ceea ce suntem, a locului in care ne aflam in viata in acel moment pentru ca sa putem trasa destinatiile cele mai potrivite si implinitoare in care ne propunem sa ajungem. Acest proces este orientat spre solutie, actiune si viitor, ceea ce duce la o crestere semnificativa a calitatii vietii. Este ocazia regasirii de sine si e minunat sa observi cum lumea din jurul nostru se schimba in momentul in care noi ne schimbam privirea asupra ei. A fi tu insuti presupune sa fii constient de tine insuti, de lucrurile pe care le faci si motivele pentru care le faci in acel mod; inseamna sa intelegi cine esti si de ce ai ajuns sa fii astfel; inseamna sa intelegi cine poti deveni si sa mergi pe calea catre potentialul tau cel mai inalt; inseamna sa devii cine esti tu cu adevarat pentru ca in consecinta, sa poti aduce unicitatea ta in aceasta lume, pentru a o face mai bogata. A fi tu insuti este o cale de regasire a armoniei si echilibrului interior, de acceptare si iubire de sine.

Durata60'

400,00 lei

DurataPACHET 5 SESIUNI 60'

1.750,00 lei

DurataPACHET 10 SESIUNI 60'

3.000,00 lei