Signature terapies - Lista Preturi

TALENTUL ESTE ABILITATEA DE A-TI GASI PROPRIUL DESTIN

SPUNEA THOMAS MANN


Noi credem cu tărie că, atunci când un om se află în zona sa de talent, atunci acesta va da 100% din el. La centrul Shakti, noi încurajăm terapeuții să  descopere terapiile cu care rezonează cel mai mult și pe care le pot duce chiar la rang de artă.

Atunci când un om descoperă  zona sa de talent în materie de terapii, i se revelează de fapt misiunea personală. Astfel, există terapeuți care sunt dedicați în a ajuta oaspeții să ajungă în cea mai bună formă fizică, la fel cum există terapeuți a căror misiune e să ajute oamenii să înțeleagă adevăratele cauze ale suferințelor lor fizice și psihice.

De aceea, noi am oferit șansa terapeuților noștri de a crea terapii în concordanță cu principiile și stilul de lucru al fiecăruia, terapii pe care le poți descoperi în secțiunea de Signature Therapies.

Ca oaspete, te îndemnăm să cunoști mai bine echipa noastră, prin intermediul paginilor special create pentru masajele-semnătură oferite de fiecare în parte și să descoperi cu ce terapeut rezonezi, ce stil de lucru îți place. Preferi un terapeut foarte pragmatic, care să îți aline suferințele fizice sau îți dorești pe cineva care lucrează mai mult pe latura energetică? Îți dorești terapii holistice, de prevenție sau terapii axate pe ameliorarea sau vindecarea anumitor afecțiuni fizice? Nu poți avea rezultate optime în terapie atunci când tu nu crezi cu adevărat în stilul de lucru al unui terapeut.

Descoperă terapeuții noștri și astfel descoperă puțin din tine!

AYURVEDIC BALANCE TOUCH CU LUANA


Ayurvedic Balance Touch este o terapie holistică, o fuziune delicată și originală a tehnicilor masajului ayurvedic, echilibrarea subtilă a meridianelor energetice și aromaterapie cu ajutorul uleiurilor de chakre, acompaniate de sunetele bolurilor tibetane, pentru o reconectare interioară profundă.
Este un masaj energetic, o poveste a întregului numit OM trăită ca o calătorie interioară aparte. AYURVEDA este un sistem tradiţional holistic, care tratează fiinţa umană ca întreg şi are avantajul de a fi un sistem complex de cunoaştere a celor mai tainice aspecte ale vieţii. Întreaga filozofie şi toate aplicaţiile practice ale acesteia sunt bazate pe teoria celor trei DOSHA (VATA, PITTA şi KAPHA). Fiecare fiinţă umană are toate cele trei DOSHA prezente în structura sa. Echilibrarea acestora are loc cu ajutorul uleiurilor speciale destinate fiecarei doshe, folosite în timpul terapiei și atenția acordată activării punctelor marma.
Punctele marma (“marma”=vital, vitalitate, viață) reprezintă puncte ce “ascund” energii subtile cu rolul de a conecta meridianele energetice între ele și a avea grijă ca armonia corpului energetic să nu fie perturbată. Acestea sunt ca niște mici uși, care atâta vreme cât stau deschise, comunicarea noastră cu mediul înconjurător, cu tot ce înseamnă sănătate, este continuă și trăim în armonie.
Chakrele sunt centre de energie ai corpului și sunt responsabile pentru primirea, asimilarea și transmiterea energiei vitale. Există șapte chakre principale și multe altele secundare. Masajul cu uleiurile esențiale organice Lakshmi, special destinate chakrelor, utilizate de-a lungul meridianelor energetice și a punctelor de contact visceral pe spate/tălpi, asigură echilibrarea sistemului nervos și recăpătarea stării de homeostazie a organismului. Starea de relaxare a corpului ce îi permite regenerarea și prelucarea informațiilor primite în timpul terapiei. Toate acestea ne ajută în momentele cu dureri cronice și în cele în care cautăm soluții, avem de luat o decizie.
O adevărată încântare pentru trup și suflet!

AROMAPOWER –Signature by Cristina


Ce face diferenta dintre miros si celelalte simturi?

Vederea, auzul, gustul si simtul tactil sunt stimuli senzoriali care trec inainte de alti nervi si legaturi sinaptice iar in cele din urma ajung la creier.

Doar pentru creier este o legatura directa intre creier (hipotalamus) si receptorii olfactivi ai nasului. Cum actioneaza uleiurile esentiale? 1. actiune pur biochimica 2. plan energetic, atat extern cat si intern.

Acest dar al naturii are potentialul de a echilibra oamenii pe diverse niveluri de la cel mai incarcat la cel mai subtil: corp fizic-emotiv – intelectual.


În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

Nature’s Wisdom Fusion Ritual cu Mihail


‘ Treat yourself to Luxury’
 
Lăsați în urma agitația orașului și monotonia de zi cu zi luând parte la o experiență inedită. Inspirat din tehnici străvechi și adaptat zilelor noastre, ritualul Nature’s Wisdom Fusion va aduce momentele de liniște bine-meritate. Ritualul începe cu o baie calda aromaterapeutica ayurvedica care are rolul de a relaxa și încălzi mușchii și articulațiile. Continuă cu mișcări lente de streching pasiv din masajul balinez care alungă oboseala fizică și reface echilibrul energetic al corpului. Ritualul va continua prin 20 minute de reflexoterapie ayurvedica, urmata de 90 minute de masaj corporal pe punctele marma în care vom folosi o sinergie unica de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale de levantica, mentă și tămâie ajută la reducerea durerii, a presiunii și a tensiunii localizate în fibrele musculare.Uleiul de mentă are un efect răcoritor, calmand durerea. Uleiul de levantica este, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute și recunoscute uleiuri esențiale pentru ameliorarea durerii. Uleiul de tămâie oferă proprietăţi anti-inflamatorii, anti-anxietate, analgezice, anti-bacteriene şi anti-spasmodice, toate acestea făcându-l unul dintre eroii cei mai subevaluaţi ai naturii. Vom servi 10 minute un ceai detoxifiant din plante și ritualul se va incheia cu masajul scalpului împreună cu stimularea punctelor marma aflate la nivelul capului ceea ce va ajuta corpul sa atingă o stare foarte profunda de relaxare.
 

Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu


‘ Ocelyn ‘ este un nume feminin de origine latina insemnand “cu inima usoara”
 
Un ritual pentru regasirea energiei feminine care începe cu un masaj cu miere de albina si ulei esential de scortisoara, un rasfat pentru piele si sistemul nervos. Mierea, are efecte benefice pentru intregul organism, avand efect de vacuum, prin manevre repetate se desfunda porii tegumentului si astfel se extrag toxinele care intra in reactie cu miere. Prin masajul cu miere se deblocheaza energiile si tensiunile acumulate la nivel muscular si neuronal
Uleiul esential de scortisoara , este un ulei puternic cu aroma picanta.Este un ulei pentru persoanele care se simt slabite si obosite, stimuleaza mintea, corpul si are un rol puternic destresant, stimuleaza circulatia, mai ales la extremitati. După acest rasfat cu miere de albine urmează o baie aromoterapeutica in uleiuri esentiale. Ritualul continua cu un masaj corporal cu ulei de ylang ylang.
Aroma puternica a uleiului esential de ylang-ylang, poate sa actioneze direct asupra simtului olfactiv, in aceste conditii va determina o stare de bine cu rolul de antidepresiv natural. De asemene poate fi util in cazurile de insomnie sau in starile de oboseala cronica, intrucat poate ajuta organismul sa lupte mai bine in situatiile stresante.Ritualul se încheie cu un masaj facial cu ulei de jojoba si trandafir de damasc. Uleiul esential de trandafir de Damasc, este unul dintre cele mai pretioase uleiuri efectele sale sunt deosebite asupra intregului organism ( fizic, spiritual, mental, emoțional). Uleiul vegetal de jojoba ajuta la eliminarea lichidelor si stimuleaza circulatia si tesutul muscular. Intinereste si stimuleaza aspectele mate, cu tendinta de ingrasare, fara a irita pielea.
 

Self Love Journey: West Meets East Signature By Andreea


Lasa-te purtata intr-o aventura de neuitat acolo unde Estul intalneste Vestul. Aceasta croaziera luxurianta este o evadare din cotidian ea incepand cu un welcome ritual de imbaiere al picioarelor, urmata de o exfoliere gingasa cu manusi din matase fina naturala si o baie aromatica avand ca menire pregatirea trupului si a celelor 5 simturi pentru o calatorie holistica. Ne imbarcam in aceasta calatorie in exoticul Hawaii cu masajul bratelor iubitoare Lomi Lomi. Muzica, imbratisarile,miscarile fluide asemenea unor valuri impreuna cu uleiul cald de cocos te vor ajuta sa te relaxezi si detasezi atat fizic cat si sufleteste si spiritual. Urmatoarea oprire in escapada noastra este in India continuand acest rasfat cu un masaj Ayurvedic somato-emotional in zona abdominala prin miscari lente si invaluitoare si incheind cu masajul indian al scalpului si cervicalului pe punctele Marma,acestea avand ca rol conectarea canalelor de lumina intre ele si de a mentine armonia corpului energetic. Te invit sa savurezi un ceai si apoi sa meditam impreuna incepand cu exercitii de respiratie apropiindu-ne astfel de destinatia finala: Thailanda. Masajul thailandez este simultan arta cat si terapie vindecatoare. Prin manevrele de stretching , presopunctura si meditatie in miscare complimenteaza si este deznodamantul perfect al unui voiaj memorabil.

Preturi

Nature's Wisdom Fusion Ritual cu Mihail

Durata180'

575,00 lei
Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu

Durata150'

500,00 lei
Self love Journey: West meets East Signature by Andreea

Lasa-te purtata intr-o aventura de neuitat acolo unde Estul intalneste Vestul. Aceasta croaziera luxurianta este o evadare din cotidian ea incepand cu un welcome ritual de imbaiere al picioarelor, urmata de o exfoliere gingasa cu manusi din matase fina naturala si o baie aromatica avand ca menire pregatirea trupului si a celelor 5 simturi pentru o calatorie holistica. Ne imbarcam in aceasta calatorie in exoticul Hawaii cu masajul bratelor iubitoare Lomi Lomi. Muzica, imbratisarile,miscarile fluide asemenea unor valuri impreuna cu uleiul cald de cocos te vor ajuta sa te relaxezi si detasezi atat fizic cat si sufleteste si spiritual. Urmatoarea oprire in escapada noastra este in India continuand acest rasfat cu un masaj Ayurvedic somato-emotional in zona abdominala prin miscari lente si invaluitoare si incheind cu masajul indian al scalpului si cervicalului pe punctele Marma,acestea avand ca rol conectarea canalelor de lumina intre ele si de a mentine armonia corpului energetic. Te invit sa savurezi un ceai si apoi sa meditam impreuna incepand cu exercitii de respiratie apropiindu-ne astfel de destinatia finala: Thailanda. Masajul thailandez este simultan arta cat si terapie vindecatoare. Prin manevrele de stretching , presopunctura si meditatie in miscare complimenteaza si este deznodamantul perfect al unui voiaj memorabil.

Durata180'

500,00 lei
AROMAPOWER cu Cristina

În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

Durata150'

500,00 lei
AYURVEDIC BALANCE TOUCH CU LUANA

Durata120'

450,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te