Signature terapies - Lista Preturi

TALENTUL ESTE ABILITATEA DE A-TI GASI PROPRIUL DESTIN

SPUNEA THOMAS MANN


Noi credem cu tărie că, atunci când un om se află în zona sa de talent, atunci acesta va da 100% din el. La centrul Shakti, noi încurajăm terapeuții să  descopere terapiile cu care rezonează cel mai mult și pe care le pot duce chiar la rang de artă.

Atunci când un om descoperă  zona sa de talent în materie de terapii, i se revelează de fapt misiunea personală. Astfel, există terapeuți care sunt dedicați în a ajuta oaspeții să ajungă în cea mai bună formă fizică, la fel cum există terapeuți a căror misiune e să ajute oamenii să înțeleagă adevăratele cauze ale suferințelor lor fizice și psihice.

De aceea, noi am oferit șansa terapeuților noștri de a crea terapii în concordanță cu principiile și stilul de lucru al fiecăruia, terapii pe care le poți descoperi în secțiunea de Signature Therapies.

Ca oaspete, te îndemnăm să cunoști mai bine echipa noastră, prin intermediul paginilor special create pentru masajele-semnătură oferite de fiecare în parte și să descoperi cu ce terapeut rezonezi, ce stil de lucru îți place. Preferi un terapeut foarte pragmatic, care să îți aline suferințele fizice sau îți dorești pe cineva care lucrează mai mult pe latura energetică? Îți dorești terapii holistice, de prevenție sau terapii axate pe ameliorarea sau vindecarea anumitor afecțiuni fizice? Nu poți avea rezultate optime în terapie atunci când tu nu crezi cu adevărat în stilul de lucru al unui terapeut.

Descoperă terapeuții noștri și astfel descoperă puțin din tine!

AROMAPOWER –Signature by Cristina


Ce face diferenta dintre miros si celelalte simturi?

Vederea, auzul, gustul si simtul tactil sunt stimuli senzoriali care trec inainte de alti nervi si legaturi sinaptice iar in cele din urma ajung la creier.

Doar pentru creier este o legatura directa intre creier (hipotalamus) si receptorii olfactivi ai nasului. Cum actioneaza uleiurile esentiale? 1. actiune pur biochimica 2. plan energetic, atat extern cat si intern.

Acest dar al naturii are potentialul de a echilibra oamenii pe diverse niveluri de la cel mai incarcat la cel mai subtil: corp fizic-emotiv – intelectual.


În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

 

Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu


‘ Ocelyn ‘ este un nume feminin de origine latina insemnand “cu inima usoara”
 
Un ritual pentru regasirea energiei feminine care începe cu un masaj cu miere de albina si ulei esential de scortisoara, un rasfat pentru piele si sistemul nervos. Mierea, are efecte benefice pentru intregul organism, avand efect de vacuum, prin manevre repetate se desfunda porii tegumentului si astfel se extrag toxinele care intra in reactie cu miere. Prin masajul cu miere se deblocheaza energiile si tensiunile acumulate la nivel muscular si neuronal
Uleiul esential de scortisoara , este un ulei puternic cu aroma picanta.Este un ulei pentru persoanele care se simt slabite si obosite, stimuleaza mintea, corpul si are un rol puternic destresant, stimuleaza circulatia, mai ales la extremitati. După acest rasfat cu miere de albine urmează o baie aromoterapeutica in uleiuri esentiale. Ritualul continua cu un masaj corporal cu ulei de ylang ylang.
Aroma puternica a uleiului esential de ylang-ylang, poate sa actioneze direct asupra simtului olfactiv, in aceste conditii va determina o stare de bine cu rolul de antidepresiv natural. De asemene poate fi util in cazurile de insomnie sau in starile de oboseala cronica, intrucat poate ajuta organismul sa lupte mai bine in situatiile stresante.Ritualul se încheie cu un masaj facial cu ulei de jojoba si trandafir de damasc. Uleiul esential de trandafir de Damasc, este unul dintre cele mai pretioase uleiuri efectele sale sunt deosebite asupra intregului organism ( fizic, spiritual, mental, emoțional). Uleiul vegetal de jojoba ajuta la eliminarea lichidelor si stimuleaza circulatia si tesutul muscular. Intinereste si stimuleaza aspectele mate, cu tendinta de ingrasare, fara a irita pielea.
 

“Honeywell for the Psyche” Ritual Semnatura Cristina T.


Nikola Tesla spunea, daca vrei sa intelegi legile Universului gandeste-te la energie, frecventa si vibratie. Totul este lumina.

Masajul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 20 minute, care are rolul de a relaxa muschii, articulatiile si creierul dupa o zi stresanta, dupa care timp de 130 de minute urmeaza o calatorie fascinanta in lumea masajului care transcede timpul si spatiul.
Vom folosi in masaj 3 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic.
Uleiul sential de Cistus mai este si denumit Trandafir de Stanca, sau trandafirul biblic a lui Sharon ,are rolul de-a stimula meditatia si o respiratie optima a sistemului respirator. Calmeaza nervii si eleveaza spiritul.
Uleiul esential de Elemi provine dintr-un arbore cu flori mici parfumate si mai este cunoscut sub denumirea de Nuca de Filipine. Este folosit in cosmetica, vindeca rani, leziuni cutanate , util in pshic si emotional, unde inlatura oboseala, apatia , anxietatea, echilibreaza emotional ajuta la vindecarea traumelor.
Uleiul esential de Smirna sau Mir este cunoscut ca unul dintre darurile pe care cei trei intelepti I l-au adus lui Isus. Smirna vine din cuvantul arab “murr” care se traduce prin amar. Uleiul de Smirna este folosit de mii de ani in terapiile traditionale de vindecare si in ceremoniiile religioase. Chinezii il folosesc frecvent ca si medicament. Smirna are urmatoarele beneficii , puternic antioxidant, relaxant , antiparazitar, antiaging, vindecarea ranilor.
Pietrele vulcanice au rolul de-a detensiona , de a relaxa , de a detoxifia si de a reechilibra corpul .
Pietrele de chakre, chakra in sanscrita inseamna Roata, cei care pot vedea chakrele le descriu ca pe niste vartejuri de lumina ce stralucesc si radiaza spre exterior. Cand le activam si le echilibram stimulam eliberarea de energii puternice care dau nastere senzatiei de bunastare si mai marii claritati a mintii.
Vom incheia ritualul cu un rasfat al fetei si scalpului, 30 minute de masaj facial si shiatsu al scalpului.

 

Preturi

Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu

Durata150'

600,00 lei
“Honeywell for the Psyche” Ritual Semnatura Cristina T.

Nikola Tesla spunea, daca vrei sa intelegi legile Universului gandeste-te la energie, frecventa si vibratie. Totul este lumina. Masajul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 20 minute, care are rolul de a relaxa muschii, articulatiile si creierul dupa o zi stresanta, dupa care timp de 130 de minute urmeaza o calatorie fascinanta in lumea masajului care transcede timpul si spatiul. Vom folosi in masaj 3 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic. Uleiul sential de Cistus mai este si denumit Trandafir de Stanca, sau trandafirul biblic a lui Sharon, are rolul de-a stimula meditatia si o respiratie optima a sistemului respirator. Calmeaza nervii si eleveaza spiritul. Uleiul esential de Elemi provine dintr-un arbore cu flori mici parfumate si mai este cunoscut sub denumirea de Nuca de Filipine. Este folosit in cosmetica, vindeca rani, leziuni cutanate , util in pshic si emotional, unde inlatura oboseala, apatia , anxietatea, echilibreaza emotional ajuta la vindecarea traumelor. Uleiul esential de Smirna sau Mir este cunoscut ca unul dintre darurile pe care cei trei intelepti I l-au adus lui Isus. Smirna vine din cuvantul arab “murr” care se traduce prin amar. Uleiul de Smirna este folosit de mii de ani in terapiile traditionale de vindecare si in ceremoniiile religioase. Chinezii il folosesc frecvent ca si medicament. Smirna are urmatoarele beneficii , puternic antioxidant, relaxant , antiparazitar, antiaging, vindecarea ranilor. Pietrele vulcanice au rolul de-a detensiona , de a relaxa , de a detoxifia si de a reechilibra corpul . Pietrele de chakre, chakra in sanscrita inseamna Roata, cei care pot vedea chakrele le descriu ca pe niste vartejuri de lumina ce stralucesc si radiaza spre exterior. Cand le activam si le echilibram stimulam eliberarea de energii puternice care dau nastere senzatiei de bunastare si mai marii claritati a mintii. Vom incheia ritualul cu un rasfat al fetei si scalpului, 30 minute de masaj facial si shiatsu al scalpului.

Durata180'

700,00 lei
AROMAPOWER cu Cristina

În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

Durata150'

600,00 lei
Rescue Ritual by Cristina

Train vremuri in care capacitatea de a face fata stresului trebuie sa fie foarte bine antrenata. Masajul contribuie la relaxare, reducerea stresului si a nivelurilor de anxietate. Centrul Shakti iti prezinta ritualul RESCUE by Cristina ce poate fi un remediu excelent momentelor dificile, cand esti la limita si ai nevoie de o solutie rapida pentru echilibrare si pentru a elibera din tensiunile vietii de zi cu zi. Te invitam sa eliberezi din stres si din anxietate prin masaj si prin puterea plantelor si a uleiurilor esentiale de care corpul si mintea ta se vor bucura 180 minute. Vom folosi 2 dintre cele mai puternice uleiuri esentiale: Neroli ( florile de portocal) - Comparat cu Diamantul, in acelasi mod ne ilumineaza din interior. Corespunde flacarii noastre divine: cea detinuta de fiecare dintre noi. Aceasta scanteie pe care noi ar trebui sa o lasam sa se vada in viata materiala din lumea relativa.Principalele proprietati: regenerator celular, depresie, teama, puternic impotriva stresului, relaxant, inaltator, oboseala. Un remediu foarte eficient impotriva fricii,socului si depresiei. Trandafirul de Damasc- Trandafirul este „regele florilor”, aromele sale si uleiul sau esential sunt cele mai pretioase dintre toate parfumurile ceresti. Este un balsam pentru suflet, o poezie care bucura inima si care face in asa fel incat toate celulele corpului nostru sa vibreze si toate fibrele noastre subtir. Poetii le-au dedicat multe poezii. Trandafirul este simbolul perfectiunii si frumusetii. Ritualul RESCUE by Cristina incepe cu 30 minute de baie aromaterapeutica ayurvedica in uleiurile de neroli si trandafir de Damasc, urmeaza 30 minute de reflexoterapie tibetana ayurvedica cu pietre calde, 60 minute de masaj aromaterapeutic special adaptat pentru abdomen, spate si gambe si 60 de minute de tratament facial adaptat nevoilor tenului in care masajul facial se va efectua cu pietre calde. Despre anxietate, stres si emotii negative si de ce ar fi necesar sa te relaxezi mai mult ca niciodata atunci cand le traiesti foarte des.... Anxietatea, stresul cotidian, furia neexprimată, tristețea și durerea, stările emoționale prin care trecem zi de zi și pe care nu le procesăm sau eliberăm într-un fel sau altul, au impact asupra corpului nostru. Între minte și corp există o conexiune directă, de exemplu atunci când ne este frică respirația și bătăile inimii se accelerează. Toate emoțiile au și o parte fizică. Neprocesate, ele se pot agrava din punct de vedere psihologic și pot de asemenea să genereze simptome fizice în corp. Acest proces este denumit somatizare. Soma este cuvântul grecesc pentru corp. Somatizarea este deci manifestarea la nivelul corpului fizic a emoțiilor și stresului psihologic. Anxietatea reprezintă răspunsul organismului uman la stres. Simptome ale stresului : dificultate in relaxare, minte agitate, nu te simti bine in pielea ta, agresivitate, frustrare si multe emotii negative, sentimentul de pierdere a controlului, deprimare si singuratate, insomnii.

Durata180'

700,00 lei
Oriental QI by Betty

Healing with life force from ancient orient Oriental QI Healing with life force from ancient orient este terapia preferata de cei care vor sa si inbunatateasca mobilitatea corpui prin exercitii fizice si masaj. O tehnica de masaj si o experienta spa autentica si eficienta. Un ritual care lucreaza pe energia meridianelor folosindu-ne de puterea incredibila a uleiurilor esentiale. Tehnica masajului este complexa si se lucreaza cu miscari intense ce decontractureaza muschii, se vor folosii tehnici balineze de streching, elongatii,manipulari si se va lucra pe puncte si meridiane urmarind meridianele din tehnica shiatsu. Vom folosi de asemeni cele mai puternice uleiuri esentiale cu grad terapeutic ( wintergreen, eucalipt citriodora, copaiba,etc). Calatoria va incepe cu masaj traditional thailandez(1h),vom continua cu o baie aromaterapeutica decontracturanta cu uleiuri esentiale (se va savura un ceai 30min), apoi urmeaza un masaj full-body (1h) unde vom combina tehnici de deep tissue, tehnica myofasciala si shiatsu,in functie de tipologia si nevoile dumneavoastra. Wintergreen-excelent pentru masaj dupa activitatea fizica,calmant si cu efect de incalzire. Proprietatile uleiurilor folosite: Eucalipt citriodora-un bun analgezic,antiinflamator,sedativ,calmant folosit in masaj pentru ameliorarea sciaticii,artritei,reumatismului si a problemelor musculare. Copaiba -reactiveaza energia vitala fara a cauza o emotie puternica.

Durata150'

650,00 lei
Ritualul Zeitei Kali by Cristina T.

Ritualul va conduce oaspetele în mod subtil către o zonă extrasenzorială, o adevarata incantare pentru sistemul muscular si pentru corpul emotional, fiind amplificat de puterea vindecatoare a mierii , a sării, a plantelor si a uleiurilor  esentiale activând sistemul limbic, uleiurile  esentiale de Fragonia și Kunzea fiind "vedetele " acestui ritual.  Uleiul esențial de Fragonia  mai este  supranumit si Perla Australiei . Acest ulei mai este considerat și uleiul planetar al secolului XXI, cel care împreună cu Kunzea deschid calea către aromaterapia cuantică. Renumitul doctor francez Daniel Pènoèl i-a dedicat mult timp de studiu , analiza și testare descoperind în acest ulei echilibrul perfect de 1/1/1 formula perfectă între monoterpi, oxizi și monoterpenoli,acest  echilibru nemaifiind  întâlnită la niciun alt ulei esential. Aceasta formula unica ii conferă uleiul esențial de fragonia excelente proprietati moleculare cu o mulțime de aplicații la nivel fizic , mental, emotional si spiritual. Din punct de vedere energetic se adresează chakrelor superioare:  5 Vishuddi-gat (comunicare), 6 Ajna-al treilea ochi ( înțelepciune) și 7 Sahasrara (chakra coroana ) Fragonia manifestă energia feminina asa cum Kunzea manifestă energia masculina și împreună reprezintă echilibrul perfect YIN și YANG Uleiul esential de Kunzea sau potiunea magică asa cum este denumit în Australia "perechea "  fragoniei are proprietăți energetice și terapeutice uluitoare. Ne ajuta sa înțelegem su sa conștientizăm jocul mentalului acaparat de dogme și tipare, credințe,  frici sa eliminam tensiuni , blocaje si conflicte interioare atunci când acestea ne împiedica să evoluam. Calatoria ritualului începând cu o baie magică cu următoarele ingrediente :lapte , miere, sare , bicarbonat de sodiu uleiuri esentiale și fulgi de ovăz .' 20 min. Urmând ca după această încântare sa urmeze incursiunea în masaj cu săculeți umpluți cu plante medicinale și uleiurile esentiale Fragonia și Kunzea. '90min. Ritualul se va încheia cu un   masaj facial și scalp unde de asemenea vom folosi miere și produse biografice. '60min. Ritualul este benefic atât pentru doamne cât și pentru domni. Kali este o zeitate hindusă, una dintre cele zece Mahavidya. Este parțial corect să spunem despre Kali că este zeița morții, dar ea aduce moartea ego-ului și a unei viziuni iluzorie, egoistă asupra realității.

Durata180'

700,00 lei
Absolute Ritual by Cristina T.

Absolute Ritual Va prezentam acest ritual extraordinar conceput pentru a va linisti musculatura si sa va conduca intr-o stare profunda meditativa " În momentul în care mintea ta va cultiva gânduri de relaxare , corpul tău se va destinde automat" Acest masaj se adresează persoanelor care au probleme cu articulațiile , mușchii și sunt foarte tensionate la nivel mental. In cele 120 de minute ale ritualulului se vor folosi tehnici din masajul terapeutic, relaxare și shiatsu. (' 90 ) . Și pentru că știm cât de importantă este relaxarea mintii masajul se va încheia cu un răsfăț la față și scalp.'( '30 ) Produsele folosite în acest masaj sunt din gama "ART REUM" . ART REUM, de la Laksmi acționează pozitiv asupra coloanei vertebrale, acea minunăție de echilibru și inginerie care adesea ne amintește de existenta sa prin durerile enervante și persistente care ne reduc abilitatea de-a ne mișcă liberi. ARGILA DREN, argila remineralizantă, îndepărtează reziduurile acumulate in țesuturi, are proprietatea de-a curata , decongestionarea și vasoconstrictor. Produse ORGANICE FACIAL , în funcție de tipul de piele a fiecărui client în parte.

Durata

475,00 lei
The garden of Neferititi by Mona

Pamper yourself to the core Fii răsfățat timp de 3.5 ore ore cu acest ritual spa paradistic. . Reînnoiește-ți corpul cu un detox revigorant pentru corp realizat cu un scrub organic, înainte de a-ți avea corpul învelit într-una dintre măștile noastre luxoase pentru corp din argile pure și uleiuri aromatice. Ritualul continua cu masaj balinez, reflexoterapie, baie aromaterapeutica si un masaj facial cu miere. Se vor folosi uleiuri esentiale 100% pure: trandafir de Damasc, palmarosa, rosalina, tarhon, elemi si menta. De asemenea uleiurile vegetale folosite sunt de argan si migdale 100% pure. În Egiptul antic, practicile de infrumusetare nu îndeplineau doar o funcție estetică. Astfel de ritualuri erau încărcate de semnificație socială, spirituală și rituală. Frumusețea a avut o valoare semnificativă în Egiptul antic. Atât bărbații, cât și femeile au făcut eforturi mari pentru a arăta cel mai bine, iar statutul social s-a reflectat adesea în cantitatea de machiaj purtat. De fapt, statuile zeilor egipteni erau împodobite cu aceleași stiluri cosmetice, indicând modul în care frumusețea ar fi putut fi asociată cu sfințenia. Curățenia și îngrijirea trupului erau necesare nu numai pentru o sănătate bună și alungarea răului, ci ca un semn de smerenie. Ritualurile de frumusețe practicate în Egiptul antic nu erau doar funcționale din punct de vedere estetic, dar aveau o importanță socială și spirituală semnificativă. Acesta pare să fi fost cel mai mare secret de frumusețe al egiptenului antic. Veti aduce liniștea naturii în minte, corp și piele prin acest ritual. Simte-te vindecat de stresul vieții moderne, curățat de poluare și eliberat de neliniște și agitație. Amestecul unic de uleiuri esențiale și masajul vă vor întări intenția de a vă simți împrospătat, liniștit și împământat. În cele din urmă, restabiliți liniștea minții cu masajul nostru special al intregului corp. Rezultatul Reconectează-te cu natura prin aromoterapie cu tehnici de masaj orientale, mișcări lungi de masaj pentru a elibera tensiunea corporală, argila organica si uleiuri vegetale 100% pure pentru a va relaxa mâinile, picioarele și fața, în timp ce mintea ta plutește liniștită cu un masaj senin al scalpului. Cel mai bun refugiu natural pentru minte și corp. Impachetare + scrub + dus 45' + masaj balinez 75' + baie aromaterapeutica cu lapte 15" + reflexoterapie 45' + masaj facial 30'

Durata210'

800,00 lei
The flower's garden Sanctuary by Cristina E.

- Where the Earth and Stars Connect - O rețetă perfectă pentru inspirație și relaxare si o oportunitate de aur de a găsi scânteia creativă a naturii și experiența aromoterapiei. Această experiență unică aduce un omagiu credințelor străvechi ale maeștrilor Ayurveda care au recunoscut legătura lor directă cu toate formele vii. Călătoria începe cu un ritual de trezire senzorială în care o fuziune de arome, sunete și gust se îmbină cu frumusețea naturii pentru a trezi fiecare dintre cele cinci simțuri. Dovedite științific, florile promovează fericirea și sănătatea. Florile aduc un efect calmant mediului înconjurător și vă pot îmbunătăți starea generală de spirit. Mirosul florilor va avea un efect profund asupra stării tale de spirit. Vet descoperi semnificația vindecătoare pentru a proiecta o călătorie personalizată, centrată pe cele patru niveluri de wellness: fizic, emoțional, spiritual sau mindfulness. Masajul de relaxare intuitiv care va va învălui corpul și simțurile cu uleiuri esentiale 100% purede ylang ylang, portocal amar, fragonia, iasomie, muscata, mirt si musetel.. Dedicat persoanelor care doresc să se desprindă de rutina zilnică și să-și recapete armonia interioară, precum și să mențină echilibrul spiritual. Sufletul plantelor este puternic, ne sustine, ne transforma, ne hraneste si ne ajuta sa crestem. Experientele cu aromaterapie sunt numeroase, pline de satisfactii dar si incurajatoare. Este minunat sa observi evolutia. Mama Pamant ne-a oferit acest dar pretios pentru a putea integra noile dimensiuni spirituale ale prezentului si pentru a sti cum sa trecem prin perioadele de tranzitie, cu liniste si sanatate. Uleiurile esentiale ale plantelor si ale florilor sunt in acelasi mod mirosuri, mesaje care ne aduc (precum micile dischete ale computerului) anumite calitati ale inteligentei naturii. Acestea ajung in pielea noastra, sau in hipotalamus iar mesajul acestora este transmis instantaneu catre intregul corp al nostru si catre mintea noastra. Si fiecare celula a corpului nostru activeaza acel tip de informatie, de comportament, de emotie. Deoarece, cum am mentionat inainte, stimulul olfactiv trece dincolo de nivelul constiintei noastre, uleiurile esentiale induc anumite modificari constructive comportamentului nostru si functionarii organismului nostru, in mod automat. Frumusetea exterioara depinde de frumusetea interioara. Pielea reflecta sanatatea, buna-starea, bucuria, echilibrul interior sau, invers, lipsa echilibrului, problemele si bolile. Frumusetea reala si sanatatea perfecta sunt obtinute cand fiintele umane traiesc in armonie deplina cu legea naturii si cu universul. Sufletul, trupul si spiritul se pot armoniza perfect si permit „Ojas” (energiei subtile) sa se manifeste integral.In acest ritual veti avea parte de un scrub corporal cu manusi de matase 15', va urma o impachetare cu argila organica cu rol de detoxifiere 25'', apoi o baie aromaterapeutica de 20' si un masaj corporal si facial ce se va axa pe punctele marma de 90'. Se vor folosi uleiuri esentiale 100% pure de ylang ylang, portocal amar, fragonia, iasomie, muscata, mirt si musetel.

Durata150'

700,00 lei
The Cure Ritual by Patricia

Restore yourself with “The Cure Ritual” by Patricia Când vorbim de experiente spa, oferim întotdeauna ceva special care depășește ceea ce se aștepta. The Cure Ritual este o terapie de 150 de minute pentru corp, față și suflet, care folosește bogăția de produse-remedii organice de la Lakshmi într-o abordare de conștientizare a frumuseții tale interioare. Acest ritual poate fi doar leacul de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți farmecul, pentru a vă calma pielea și pentru a vă lăsa grijile să dispară în acest proces. Fii tu, fii fericit și fii frumos. Cu toții vrem să arătăm bine și să arătăm cât mai bine din când în când. Ne îmbunătățește sănătatea mintală atunci când simțim că suntem într-adevăr atrăgători și captivanți vizual. Relaxează-te și relaxează-te. Relaxarea ta începe cu un ceai de plante și o înmuiere calmantă a picioarelor, urmată de un scrub de exfoliere si o impachetare cu argila. Urmeaza o baie aromaterapeutica ayurvedica.. Iti vei relaxa apoi mintea si corpul cu un masaj deep tissue al intregului corp si un masaj al abdomenului ayurvedic, urmat de un masaj facial. Revitalizează, tonifică și purifică, deoarece această terapie activă a corpului se va bucura de puterea uleiurilor esentiale de scortisoara, chiparos, ienupar, portocal si ghimbir. Relaxați-vă în timp ce o argilă rafinată bogată în minerale si uleiuri esentiale va va învălui corpul, oferind detoxifierea supremă. Va veti bucura de o piele strălucitoare, iar corpul și mintea se vor simti reactivate. Pasii ritualului: imbaierea picioarelor 10', scrub si impachetare cu argila 30', baie aromaterapeutica 20', masaj corporal plus masaj facial 90'

Durata150'

600,00 lei
Mind Body Perfect Balance by Cristina T.

Mind Body Perfect Balance - Stresul, afecțiunea secolului XXI , este cauza multor boli. Stresul afecteaza deopotriva corpul, mintea și comportamentul și reprezintă sindromul de adaptare pe care individul îl realizează în urma agresiunilor mediului, ansamblu care cuprinde încordare, tensiune, constrangere, forță, solicitare . Persoanele care se confrunta cu stresul nu se pot concentra, au adesea sentimente de vină și de tristete, îngrijorare excesivă cu privire la viitor, se simt extenuate și fără scăpare. Masajul este o poveste narată de două mâini dibace care în dansul lor pot face magie pe un corp foarte tensionat și o minte foarte stresată. Draga oaspete, lasă-te purtat în acest dans acompaniat de uleiul vegetal de Tamanu care are o multitudine de beneficii în tratarea unor probleme cum ar fi: artroza, reumatism , psoriazis, hematom, acnee, varice , durere de nerv sciatic, zona zoster, nevralgii. Uleiul de tamanu deține o capacitate unică de a permite formarea unui nou țesut, prin acestă proprietate accelerand creșterea țesutului sănătos, acest proces este cunoscut sub denumirea de cicatrizare. Companionul uleiului de Tamanu este uleiul esențial Ajowan (chimen indian ) care la rândul său este benefic în tratarea următoarelor afecțiuni: psoriazis, eczeme, infecții cutanate, micoze ale unghiilor și abcese cutanate, parazitoze cutanate ( scabie ), condiloame acuminate ( infecții cu HPV), infecții intestinale, bacteriene și virale, urinare, ginecologice, diaree infecțioasă, calcifierea tendoanelor, sistem imunitar slăbit iar lista poate continua. O ventuză, o gua sha și o împachetare la cald care poate dura 120 min ce are extra o Impachetare la cale in care se vor folosi produse specifice decontracturarii spatelui si pentru detoxifierea pielii sau exista optiunea fără împachetare și durează 90 min in care se va folosi pentru spate argilă osmotică, împreună cu manevre din masajul shiatsu care merge pe meridianele organelor, tehnici specifice din masajul myofacial, tehnici din drenajul limfatic și din masajul balinez care te vor face pe tine, dragă oaspete, la sfârșitul acestui dans al mâinilor să fii într-un Mind Body Perfect Balance.

Durata90'

400,00 lei

Durata120'

550,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te