Signature terapies - Lista Preturi

TALENTUL ESTE ABILITATEA DE A-TI GASI PROPRIUL DESTIN

SPUNEA THOMAS MANN


Noi credem cu tărie că, atunci când un om se află în zona sa de talent, atunci acesta va da 100% din el. La centrul Shakti, noi încurajăm terapeuții să  descopere terapiile cu care rezonează cel mai mult și pe care le pot duce chiar la rang de artă.

Atunci când un om descoperă  zona sa de talent în materie de terapii, i se revelează de fapt misiunea personală. Astfel, există terapeuți care sunt dedicați în a ajuta oaspeții să ajungă în cea mai bună formă fizică, la fel cum există terapeuți a căror misiune e să ajute oamenii să înțeleagă adevăratele cauze ale suferințelor lor fizice și psihice.

De aceea, noi am oferit șansa terapeuților noștri de a crea terapii în concordanță cu principiile și stilul de lucru al fiecăruia, terapii pe care le poți descoperi în secțiunea de Signature Therapies.

Ca oaspete, te îndemnăm să cunoști mai bine echipa noastră, prin intermediul paginilor special create pentru masajele-semnătură oferite de fiecare în parte și să descoperi cu ce terapeut rezonezi, ce stil de lucru îți place. Preferi un terapeut foarte pragmatic, care să îți aline suferințele fizice sau îți dorești pe cineva care lucrează mai mult pe latura energetică? Îți dorești terapii holistice, de prevenție sau terapii axate pe ameliorarea sau vindecarea anumitor afecțiuni fizice? Nu poți avea rezultate optime în terapie atunci când tu nu crezi cu adevărat în stilul de lucru al unui terapeut.

Descoperă terapeuții noștri și astfel descoperă puțin din tine!

Ritual Semnatura SERENITY cu Oana


TERAPIA SERENITY ESTE O TERAPIE HOLISTICA, PERSONALIZATA, ADAPTATA NEVOILOR FIECARUIA, PENTRU REFACEREA ECHILIBRULUI FIZIC SI ENERGETIC. EA IMBINA ELEMENTE DIN DIFERITE TIPURI DE MASAJ SI CANALIZEAZA O ENERGIE CE INTREGESTE EFECTUL DE RELAXARE PROFUNDA, IN CARE CORPUL POATE ACTIVA PROPRIILE RESURSE PENTRU A SE ARMONIZA, FARA A FI LIMITAT DE MINTE SAU DE LUMEA EXTERIOARA.

Este vorba despre o calatorie interioara catre armonie si echilibru, ce incepe in sunetele vindecatoare ale bolului tibetan. Urmeaza apoi, un ritual al chakrelor, in care ne sunt alaturi aromele minunate ale uleiurilor esentiale pure – ele deblocheaza, curata si reactiveaza fiecare din cele 7 chakre, sustinute de energia blanda, dar puternica a cristalelor…..Rocile vulcanice calde sau reci ne sunt aproape, asteptand, cuminti, sa ni se alature in minunata calatorie. Si ar fi pacat sa nu le permitem sa ne aduca tot ce au mai frumos si mai plin de bucurie in ele: pentru ca au stat ziua la lumina soarelui si i-au absorbit energia de foc si toata bucuria din culorile rasaritului si apusului; noaptea, s-au umplut cu blandetea lunii si lucirile din stele; ploile le-au umplut de vitalitatea apei ce coboara din inaltul cerului, iar vantul le-a dat o energie plina de forta.

Serenity este deschiderea inimii in calatoria sufletului spre regasire, spre reamintirea bucuriei de fi.

Serenity este reintalnirea cu sinele in linistea sacra – da-i voie sa se aseze in tine si sa iti arate ce e pacea sufletului si cat de vindecatoare este. Traieste-o si bucura-te de minunile ei!

Despre Oana:

Oana Maria – Imi place să fiu, cu bucurie pentru fiecare respiratie, in fiecare clipă!

Din 2012 sunt fericită să îmi urmez calea sufletului. Am incheiat o cariera de asistent social la Protectia Copilului, pentru a ma forma ca terapeut, avand la bază deschiderea către aspectele energetice si anumite capacități și sensibilități în a le percepe.

Initierile primite de-a lungul timpului: in Reiki, cele samanice, initierile in Huna, precum si cele din sistemul New Paradigm Multi-Dimensional Transformation al Școlii de Științe Ezoterice, m-au pus in contact cu esenta mea si mi-au adus revelari si clarificari importante in devenirea mea intr-un mod autentic.

Cursurile de masaj pe care le-am urmat mi-au dezvaluit minunile lucrului cu corpul intr-un mod constient si cu bucuria starii de prezenta: masajul de relaxare, masajul hawaiian LomiLomi, tehnica Original Feeling Touch, masajul cu roci vulcanice, tehnica Aromatouch, reflexoterapia, masajul ayurvedic mi-au confirmat increderea pe care am avut-o dintotdeauna in puterea vindecatoare a atingerii. Arta masajului ma fascineaza cu poveștile ei, mereu diferite si surprinzătoare – două povești care se întrepătrund: povestea terapeutului despre a atinge cu sensibilitate, a percepe, a simți, a intui și povestea călătoriei interioare a celui interesat de armonia proprie și de echilibrul său interior.

Iubesc oamenii, în diversitatea și complexitatea lor și este o bucurie pentru mine, să-i intâlnesc și să îi ghidez în tainele terapiei prin masaj – prin cursurile pe care le sustin, dar și pe calea redescoperirii de sine și a miracolului din ei – prin terapii diverse si meditatii ghidate.

Cred că e important să găsim in noi înțelesuri despre misterul care suntem, să ne eliberam de temeri și să ne simțim cu adevarat: liberi, buni, intregi, frumoși, regasiti ca lumina, pace, bucurie. Iar terapia Serenity este minunata pentru asta!

AYURVEDIC BALANCE TOUCH CU LUANA


Ayurvedic Balance Touch este o terapie holistică, o fuziune delicată și originală a tehnicilor masajului ayurvedic, echilibrarea subtilă a meridianelor energetice și aromaterapie cu ajutorul uleiurilor de chakre, acompaniate de sunetele bolurilor tibetane, pentru o reconectare interioară profundă.
Este un masaj energetic, o poveste a întregului numit OM trăită ca o calătorie interioară aparte. AYURVEDA este un sistem tradiţional holistic, care tratează fiinţa umană ca întreg şi are avantajul de a fi un sistem complex de cunoaştere a celor mai tainice aspecte ale vieţii. Întreaga filozofie şi toate aplicaţiile practice ale acesteia sunt bazate pe teoria celor trei DOSHA (VATA, PITTA şi KAPHA). Fiecare fiinţă umană are toate cele trei DOSHA prezente în structura sa. Echilibrarea acestora are loc cu ajutorul uleiurilor speciale destinate fiecarei doshe, folosite în timpul terapiei și atenția acordată activării punctelor marma.
Punctele marma (“marma”=vital, vitalitate, viață) reprezintă puncte ce “ascund” energii subtile cu rolul de a conecta meridianele energetice între ele și a avea grijă ca armonia corpului energetic să nu fie perturbată. Acestea sunt ca niște mici uși, care atâta vreme cât stau deschise, comunicarea noastră cu mediul înconjurător, cu tot ce înseamnă sănătate, este continuă și trăim în armonie.
Chakrele sunt centre de energie ai corpului și sunt responsabile pentru primirea, asimilarea și transmiterea energiei vitale. Există șapte chakre principale și multe altele secundare. Masajul cu uleiurile esențiale organice Lakshmi, special destinate chakrelor, utilizate de-a lungul meridianelor energetice și a punctelor de contact visceral pe spate/tălpi, asigură echilibrarea sistemului nervos și recăpătarea stării de homeostazie a organismului. Starea de relaxare a corpului ce îi permite regenerarea și prelucarea informațiilor primite în timpul terapiei. Toate acestea ne ajută în momentele cu dureri cronice și în cele în care cautăm soluții, avem de luat o decizie.
O adevărată încântare pentru trup și suflet!

Masaj YIN YANG / YIN YANG Massage


Te-ai simti ostenit, lipsit de vitalitate ? Te simti epuizat de toate lucrurile coplesitoare care se intampla in jurul tau? Continui, zi de zi, sa iti consumi energia, vitalitatea, fara a o primi inapoi sau o reincarca? Cu siguranta iti doresti sa realizezi ceva , dar nu ai destula energie pentru a o face.

Masajul pe care il propunem este un masaj echilibrant, ce armonizeaza energiile Yin si Yang aferente fiecarei fiinte umane. In filosofia taoista, Yin este principiul feminin si este descris ca fiind receptiv, rece, intunecat, moale, umed si receptiv. Complementar avem energia Yang, sau principiul masculin care este solar, emisiv, fierbinte, luminos, uscat.

Aspectele yin si yang se manifesta peste tot. Spre exemplu, in corpul uman, aspectul yin controleaza sangele, iar yang energia. Instinctele innascute apatin de yin, in timp ce indemanarile dobandite tin de yang.In cadrul respiratiei, inspiratia este yin iar expiratia este yang.Toamna racoroasa si iarna rece tin de yin, pe cand primavara calda si vara fierbinte tin de yang. Lista complementaritatilor este interminabila, dar esential este ca nimic nu exista si nu functioneaza decat i legatura directa cu opusul sau iar toate fenomenele anormale, de la boli la catastrofe naturale sunt produse de dezechilibre grave aparute intre aceste 2 forte primordiale.

Prin masajul Yin-Yang, redam organismului starea de bine si echilibrul de care acesta are nevoie. In corpul uman, excesul de yang se traduce prin inflamatie, febra, uscaciune, hiperactivitate, constipatie etc. Excesul de yin se manifesta prin ten palid, frisoane, maini si picioare reci, puls scazut etc.

Masajul începe cu evaporarea unui ulei esențial Yin, liniștitor, racoros, astfel încat va fi mai ușor să intri în stare de relaxare. Se poate opta pentru ulei esențial de eucalipt, ylang-ylang, salvie, lavandă etc. În prima parte a ritualului, tehnicile folosite vor crește sau vor domoli excesul de Yin, în funcție de fiecare oaspete în parte. Masajul se personalizează după completarea unui mini-chestionar. Se va folosi un ulei Yin, cum ar fi cel de geranium, în cazul deficienței de Yin, sau lemnul de santal pentru excesul de Yin. Mișcarile vor fi suave, relaxante (ca în lomi-lomi). Se începe cu atingerea umerilor, pentru a crea o punte energetică între terapeut și oaspete, apoi se continuă cu activarea punctelor reflexogene de la nivelul scalpului. Acceasi atingere reconectată și masajul reflexogen urmează în zona picioarelor.

A doua parte a terapiei este mai energică, foloseste tehnici mult mai viguroase pentru a crește sau pentru a domoli excesul de Yang din organism. Se va folosi un ulei de masaj puternic yang, cum ar fi cel de patchouli sau de ghimbir pentru deficiența de Yang sau lamaie pentru a balansa excesul de yang. Mișcarile energice încep de la nivelul picioarelor și se continuă și în zona spatelui, cu mișcări din deep tissue. Pentru relaxarea coloanei vertebrale, se vor folosi uleiuri precum cele de busuioc, mentă, salcie. Se pot folosi miscari de masaj Thai yoga, masaj sportiv, masaj anticelulitic.

La final, se va pulveriza un ulei esențial puternic yang (iasomie), pentru a conferi energie și a vitaliza oaspetele.

Fă cunoștință cu Cristina!

Cristina este o terapeută desăvârșită, care, prin exemplul personal, te poate inspira să trăiești mai frumos, mai sănătos, mai echilibrat.

Dacă îți dorești să fii motivat/ă în programul tău de remodelare, Cristina îți stă la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și rețete personalizate de creme pentru acasă, testate chiar de ea.

A absolvit kinetoterapia la Spiru Haret, și deși inițial și-a dorit să lucreze pentru copii cu dizabilități, viața a condus-o pe alte drumuri, ce i-au revelat alte talente în materie de terapii. Anii petrecuți în Regatul Unit au ajutat-o să devină o adevărată maestră în masajul deep tissue. Pe langă specializările de masaj somatic și reflexoterapie, Cristina crede cu tărie în beneficiile aromaterapiei, astfel că masajul ei semnătură este o încununare a talentului ei în acest domeniu.

Cristina este o adeptă a masajelor holistice și a filosofiei ayurvedice, astfel că ea este specialista noastră în materie de ritualuri!

Preturi

Ritual Semnatura SERENITY cu Oana

TERAPIA SERENITY ESTE O TERAPIE HOLISTICA, PERSONALIZATA, ADAPTATA NEVOILOR FIECARUIA, PENTRU REFACEREA ECHILIBRULUI FIZIC SI ENERGETIC. EA IMBINA ELEMENTE DIN DIFERITE TIPURI DE MASAJ SI CANALIZEAZA O ENERGIE CE INTREGESTE EFECTUL DE RELAXARE PROFUNDA, IN CARE CORPUL POATE ACTIVA PROPRIILE RESURSE PENTRU A SE ARMONIZA, FARA A FI LIMITAT DE MINTE SAU DE LUMEA EXTERIOARA

Durata120'

400,00 lei
Masaj YIN YANG / YIN YANG Massage

Te-ai simti ostenit, lipsit de vitalitate ? Te simti epuizat de toate lucrurile coplesitoare care se intampla in jurul tau? Continui, zi de zi, sa iti consumi energia, vitalitatea, fara a o primi inapoi sau o reincarca? Cu siguranta iti doresti sa realizezi ceva , dar nu ai destula energie pentru a o face.

Durata90'

320,00 lei
AYURVEDIC BALANCE TOUCH CU LUANA

Durata120'

450,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te