Signature terapies - Lista Preturi

TALENTUL ESTE ABILITATEA DE A-TI GASI PROPRIUL DESTIN

SPUNEA THOMAS MANN


Noi credem cu tărie că, atunci când un om se află în zona sa de talent, atunci acesta va da 100% din el. La centrul Shakti, noi încurajăm terapeuții să  descopere terapiile cu care rezonează cel mai mult și pe care le pot duce chiar la rang de artă.

Atunci când un om descoperă  zona sa de talent în materie de terapii, i se revelează de fapt misiunea personală. Astfel, există terapeuți care sunt dedicați în a ajuta oaspeții să ajungă în cea mai bună formă fizică, la fel cum există terapeuți a căror misiune e să ajute oamenii să înțeleagă adevăratele cauze ale suferințelor lor fizice și psihice.

De aceea, noi am oferit șansa terapeuților noștri de a crea terapii în concordanță cu principiile și stilul de lucru al fiecăruia, terapii pe care le poți descoperi în secțiunea de Signature Therapies.

Ca oaspete, te îndemnăm să cunoști mai bine echipa noastră, prin intermediul paginilor special create pentru masajele-semnătură oferite de fiecare în parte și să descoperi cu ce terapeut rezonezi, ce stil de lucru îți place. Preferi un terapeut foarte pragmatic, care să îți aline suferințele fizice sau îți dorești pe cineva care lucrează mai mult pe latura energetică? Îți dorești terapii holistice, de prevenție sau terapii axate pe ameliorarea sau vindecarea anumitor afecțiuni fizice? Nu poți avea rezultate optime în terapie atunci când tu nu crezi cu adevărat în stilul de lucru al unui terapeut.

Descoperă terapeuții noștri și astfel descoperă puțin din tine!

AROMAPOWER –Signature by Cristina


Ce face diferenta dintre miros si celelalte simturi?

Vederea, auzul, gustul si simtul tactil sunt stimuli senzoriali care trec inainte de alti nervi si legaturi sinaptice iar in cele din urma ajung la creier.

Doar pentru creier este o legatura directa intre creier (hipotalamus) si receptorii olfactivi ai nasului. Cum actioneaza uleiurile esentiale? 1. actiune pur biochimica 2. plan energetic, atat extern cat si intern.

Acest dar al naturii are potentialul de a echilibra oamenii pe diverse niveluri de la cel mai incarcat la cel mai subtil: corp fizic-emotiv – intelectual.


În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

 

Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu


‘ Ocelyn ‘ este un nume feminin de origine latina insemnand “cu inima usoara”
 
Un ritual pentru regasirea energiei feminine care începe cu un masaj cu miere de albina si ulei esential de scortisoara, un rasfat pentru piele si sistemul nervos. Mierea, are efecte benefice pentru intregul organism, avand efect de vacuum, prin manevre repetate se desfunda porii tegumentului si astfel se extrag toxinele care intra in reactie cu miere. Prin masajul cu miere se deblocheaza energiile si tensiunile acumulate la nivel muscular si neuronal
Uleiul esential de scortisoara , este un ulei puternic cu aroma picanta.Este un ulei pentru persoanele care se simt slabite si obosite, stimuleaza mintea, corpul si are un rol puternic destresant, stimuleaza circulatia, mai ales la extremitati. După acest rasfat cu miere de albine urmează o baie aromoterapeutica in uleiuri esentiale. Ritualul continua cu un masaj corporal cu ulei de ylang ylang.
Aroma puternica a uleiului esential de ylang-ylang, poate sa actioneze direct asupra simtului olfactiv, in aceste conditii va determina o stare de bine cu rolul de antidepresiv natural. De asemene poate fi util in cazurile de insomnie sau in starile de oboseala cronica, intrucat poate ajuta organismul sa lupte mai bine in situatiile stresante.Ritualul se încheie cu un masaj facial cu ulei de jojoba si trandafir de damasc. Uleiul esential de trandafir de Damasc, este unul dintre cele mai pretioase uleiuri efectele sale sunt deosebite asupra intregului organism ( fizic, spiritual, mental, emoțional). Uleiul vegetal de jojoba ajuta la eliminarea lichidelor si stimuleaza circulatia si tesutul muscular. Intinereste si stimuleaza aspectele mate, cu tendinta de ingrasare, fara a irita pielea.
 

“Honeywell for the Psyche” Ritual Semnatura Cristina T.


Nikola Tesla spunea, daca vrei sa intelegi legile Universului gandeste-te la energie, frecventa si vibratie. Totul este lumina.

Masajul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 20 minute, care are rolul de a relaxa muschii, articulatiile si creierul dupa o zi stresanta, dupa care timp de 130 de minute urmeaza o calatorie fascinanta in lumea masajului care transcede timpul si spatiul.
Vom folosi in masaj 3 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic.
Uleiul sential de Cistus mai este si denumit Trandafir de Stanca, sau trandafirul biblic a lui Sharon ,are rolul de-a stimula meditatia si o respiratie optima a sistemului respirator. Calmeaza nervii si eleveaza spiritul.
Uleiul esential de Elemi provine dintr-un arbore cu flori mici parfumate si mai este cunoscut sub denumirea de Nuca de Filipine. Este folosit in cosmetica, vindeca rani, leziuni cutanate , util in pshic si emotional, unde inlatura oboseala, apatia , anxietatea, echilibreaza emotional ajuta la vindecarea traumelor.
Uleiul esential de Smirna sau Mir este cunoscut ca unul dintre darurile pe care cei trei intelepti I l-au adus lui Isus. Smirna vine din cuvantul arab “murr” care se traduce prin amar. Uleiul de Smirna este folosit de mii de ani in terapiile traditionale de vindecare si in ceremoniiile religioase. Chinezii il folosesc frecvent ca si medicament. Smirna are urmatoarele beneficii , puternic antioxidant, relaxant , antiparazitar, antiaging, vindecarea ranilor.
Pietrele vulcanice au rolul de-a detensiona , de a relaxa , de a detoxifia si de a reechilibra corpul .
Pietrele de chakre, chakra in sanscrita inseamna Roata, cei care pot vedea chakrele le descriu ca pe niste vartejuri de lumina ce stralucesc si radiaza spre exterior. Cand le activam si le echilibram stimulam eliberarea de energii puternice care dau nastere senzatiei de bunastare si mai marii claritati a mintii.
Vom incheia ritualul cu un rasfat al fetei si scalpului, 30 minute de masaj facial si shiatsu al scalpului.

 

Preturi

Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu

Durata150'

500,00 lei
"Wrap In Bliss" Signature by Alexandra

Wrap in Bliss are menirea de a va aduce cat mai aproape de perceptia de fericire a fiecareia dintre dumneavoastra,lasandu- va invaluiti de binecuvantarile trupesti si sufletesti pe care le veti simti chiar si cateva zile dupa ritual.Inceputul terapiei consta in aplicarea unui scrub care va lasa pielea  neteda si catifelata urmat de o baie calda aromaterapeutica timp de 15 de minute alaturi de un ceai,in aceasta baie veti lasa stresul si agitatia cotidiana dupa care veti fi pregatit sa primiti pentru inceput masajul cu roci vulcanice pe zonele cele mai afectate de stres si oboseala.Insistand pe aceleasi zone voi efectua un masaj terapeutic in profunzimea testului muscular eliminand astfel tot ce nu va este benefic( stres,oboseala,dureri musculare); Continuând cu piciorele pe care voi exercita un masaj usor de dreanj limfatic care ne va ajuta sa eliminam senzatia de picioare obosite si retentia de apa, acelasi tip de manevre le voi folosi si pe celelate zone ale corpului( brate,abdomen). Ritualul se va incheia cu masajul fetei si al scalpului o adevarata binecuvantare pentru trup si spirit. Se vor folosi uleiuri esentiale si vegetale specifice pentru a va ajuta sa va regasiti starea de bine.

Durata150'

500,00 lei
“Honeywell for the Psyche” Ritual Semnatura Cristina T.

Nikola Tesla spunea, daca vrei sa intelegi legile Universului gandeste-te la energie, frecventa si vibratie. Totul este lumina. Masajul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 20 minute, care are rolul de a relaxa muschii, articulatiile si creierul dupa o zi stresanta, dupa care timp de 130 de minute urmeaza o calatorie fascinanta in lumea masajului care transcede timpul si spatiul. Vom folosi in masaj 3 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic. Uleiul sential de Cistus mai este si denumit Trandafir de Stanca, sau trandafirul biblic a lui Sharon, are rolul de-a stimula meditatia si o respiratie optima a sistemului respirator. Calmeaza nervii si eleveaza spiritul. Uleiul esential de Elemi provine dintr-un arbore cu flori mici parfumate si mai este cunoscut sub denumirea de Nuca de Filipine. Este folosit in cosmetica, vindeca rani, leziuni cutanate , util in pshic si emotional, unde inlatura oboseala, apatia , anxietatea, echilibreaza emotional ajuta la vindecarea traumelor. Uleiul esential de Smirna sau Mir este cunoscut ca unul dintre darurile pe care cei trei intelepti I l-au adus lui Isus. Smirna vine din cuvantul arab “murr” care se traduce prin amar. Uleiul de Smirna este folosit de mii de ani in terapiile traditionale de vindecare si in ceremoniiile religioase. Chinezii il folosesc frecvent ca si medicament. Smirna are urmatoarele beneficii , puternic antioxidant, relaxant , antiparazitar, antiaging, vindecarea ranilor. Pietrele vulcanice au rolul de-a detensiona , de a relaxa , de a detoxifia si de a reechilibra corpul . Pietrele de chakre, chakra in sanscrita inseamna Roata, cei care pot vedea chakrele le descriu ca pe niste vartejuri de lumina ce stralucesc si radiaza spre exterior. Cand le activam si le echilibram stimulam eliberarea de energii puternice care dau nastere senzatiei de bunastare si mai marii claritati a mintii. Vom incheia ritualul cu un rasfat al fetei si scalpului, 30 minute de masaj facial si shiatsu al scalpului.

Durata180'

600,00 lei
AROMAPOWER cu Cristina

În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

Durata150'

500,00 lei
"Going back to the roots" Signature by Alina

Îndrăznește sa te lași purtată intr-o experienta de neuitat! Ritualul Going back to the roots este o fuziune între medicina thailandeza, ritualuri ayurvedice tibetane și cultura taoistă. Aceasta călătorie debutează cu o împachetare cu argila drenată,  care este menită sa deschidă poarta către vindecare. Urmată de o baie aromaterapeutica de 10 min.  Experiența continua cu un masaj care îmbină tehnicile japoneze shiatsu cu un masaj intuitiv și cu manevre și manipulari thailandeze pe întreg corpul. Meditam împreuna ești pe cale sa descoperi arta ayurvedica , tehnica tibetana de reflexoterapie ayurvedica Pedi Pudja , care ajuta la echilibrarea subtila a energiei in corp.  Este un masaj al picioarelor , in care terminațiile unor nervi (punct reflex) sunt in directa legătura cu organele vitale ale corpului. Reflexul este activitatea fundamentala a sistemului nervos cu ajutorul căruia se reglează relațiile dintre organe și relațiile dintre organism și mediul extern.  O data “împăcat” organismul este pregătit pentru pasul suprem in vindecare. ChiNeiTsang ajuta la stabilirea legăturii cu centrul de unde provine vindecarea. Atunci când este stabilită comunicarea cu acest centru, directivele pentru revenire vin din interior , ducând la un proces de corectare perceput la toate nivelurile existențiale, fizic, mental, emoțional și spiritual.  Toată aceasta terapie este îmbrățișată de următoarele uleiurile esențiale: cedru de Himalaya , curcuma, morcov, ravintsara, cardamom.

Durata150'

650,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te