Signature terapies - Lista Preturi

TALENTUL ESTE ABILITATEA DE A-TI GASI PROPRIUL DESTIN

SPUNEA THOMAS MANN


Noi credem cu tărie că, atunci când un om se află în zona sa de talent, atunci acesta va da 100% din el. La centrul Shakti, noi încurajăm terapeuții să  descopere terapiile cu care rezonează cel mai mult și pe care le pot duce chiar la rang de artă.

Atunci când un om descoperă  zona sa de talent în materie de terapii, i se revelează de fapt misiunea personală. Astfel, există terapeuți care sunt dedicați în a ajuta oaspeții să ajungă în cea mai bună formă fizică, la fel cum există terapeuți a căror misiune e să ajute oamenii să înțeleagă adevăratele cauze ale suferințelor lor fizice și psihice.

De aceea, noi am oferit șansa terapeuților noștri de a crea terapii în concordanță cu principiile și stilul de lucru al fiecăruia, terapii pe care le poți descoperi în secțiunea de Signature Therapies.

Ca oaspete, te îndemnăm să cunoști mai bine echipa noastră, prin intermediul paginilor special create pentru masajele-semnătură oferite de fiecare în parte și să descoperi cu ce terapeut rezonezi, ce stil de lucru îți place. Preferi un terapeut foarte pragmatic, care să îți aline suferințele fizice sau îți dorești pe cineva care lucrează mai mult pe latura energetică? Îți dorești terapii holistice, de prevenție sau terapii axate pe ameliorarea sau vindecarea anumitor afecțiuni fizice? Nu poți avea rezultate optime în terapie atunci când tu nu crezi cu adevărat în stilul de lucru al unui terapeut.

Descoperă terapeuții noștri și astfel descoperă puțin din tine!

AROMAPOWER –Signature by Cristina


Ce face diferenta dintre miros si celelalte simturi?

Vederea, auzul, gustul si simtul tactil sunt stimuli senzoriali care trec inainte de alti nervi si legaturi sinaptice iar in cele din urma ajung la creier.

Doar pentru creier este o legatura directa intre creier (hipotalamus) si receptorii olfactivi ai nasului. Cum actioneaza uleiurile esentiale? 1. actiune pur biochimica 2. plan energetic, atat extern cat si intern.

Acest dar al naturii are potentialul de a echilibra oamenii pe diverse niveluri de la cel mai incarcat la cel mai subtil: corp fizic-emotiv – intelectual.


În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

 

Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu


‘ Ocelyn ‘ este un nume feminin de origine latina insemnand “cu inima usoara”
 
Un ritual pentru regasirea energiei feminine care începe cu un masaj cu miere de albina si ulei esential de scortisoara, un rasfat pentru piele si sistemul nervos. Mierea, are efecte benefice pentru intregul organism, avand efect de vacuum, prin manevre repetate se desfunda porii tegumentului si astfel se extrag toxinele care intra in reactie cu miere. Prin masajul cu miere se deblocheaza energiile si tensiunile acumulate la nivel muscular si neuronal
Uleiul esential de scortisoara , este un ulei puternic cu aroma picanta.Este un ulei pentru persoanele care se simt slabite si obosite, stimuleaza mintea, corpul si are un rol puternic destresant, stimuleaza circulatia, mai ales la extremitati. După acest rasfat cu miere de albine urmează o baie aromoterapeutica in uleiuri esentiale. Ritualul continua cu un masaj corporal cu ulei de ylang ylang.
Aroma puternica a uleiului esential de ylang-ylang, poate sa actioneze direct asupra simtului olfactiv, in aceste conditii va determina o stare de bine cu rolul de antidepresiv natural. De asemene poate fi util in cazurile de insomnie sau in starile de oboseala cronica, intrucat poate ajuta organismul sa lupte mai bine in situatiile stresante.Ritualul se încheie cu un masaj facial cu ulei de jojoba si trandafir de damasc. Uleiul esential de trandafir de Damasc, este unul dintre cele mai pretioase uleiuri efectele sale sunt deosebite asupra intregului organism ( fizic, spiritual, mental, emoțional). Uleiul vegetal de jojoba ajuta la eliminarea lichidelor si stimuleaza circulatia si tesutul muscular. Intinereste si stimuleaza aspectele mate, cu tendinta de ingrasare, fara a irita pielea.
 

“Honeywell for the Psyche” Ritual Semnatura Cristina T.


Nikola Tesla spunea, daca vrei sa intelegi legile Universului gandeste-te la energie, frecventa si vibratie. Totul este lumina.

Masajul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 20 minute, care are rolul de a relaxa muschii, articulatiile si creierul dupa o zi stresanta, dupa care timp de 130 de minute urmeaza o calatorie fascinanta in lumea masajului care transcede timpul si spatiul.
Vom folosi in masaj 3 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic.
Uleiul sential de Cistus mai este si denumit Trandafir de Stanca, sau trandafirul biblic a lui Sharon ,are rolul de-a stimula meditatia si o respiratie optima a sistemului respirator. Calmeaza nervii si eleveaza spiritul.
Uleiul esential de Elemi provine dintr-un arbore cu flori mici parfumate si mai este cunoscut sub denumirea de Nuca de Filipine. Este folosit in cosmetica, vindeca rani, leziuni cutanate , util in pshic si emotional, unde inlatura oboseala, apatia , anxietatea, echilibreaza emotional ajuta la vindecarea traumelor.
Uleiul esential de Smirna sau Mir este cunoscut ca unul dintre darurile pe care cei trei intelepti I l-au adus lui Isus. Smirna vine din cuvantul arab “murr” care se traduce prin amar. Uleiul de Smirna este folosit de mii de ani in terapiile traditionale de vindecare si in ceremoniiile religioase. Chinezii il folosesc frecvent ca si medicament. Smirna are urmatoarele beneficii , puternic antioxidant, relaxant , antiparazitar, antiaging, vindecarea ranilor.
Pietrele vulcanice au rolul de-a detensiona , de a relaxa , de a detoxifia si de a reechilibra corpul .
Pietrele de chakre, chakra in sanscrita inseamna Roata, cei care pot vedea chakrele le descriu ca pe niste vartejuri de lumina ce stralucesc si radiaza spre exterior. Cand le activam si le echilibram stimulam eliberarea de energii puternice care dau nastere senzatiei de bunastare si mai marii claritati a mintii.
Vom incheia ritualul cu un rasfat al fetei si scalpului, 30 minute de masaj facial si shiatsu al scalpului.

 

Preturi

Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu

Durata150'

600,00 lei
“Honeywell for the Psyche” Ritual Semnatura Cristina T.

Nikola Tesla spunea, daca vrei sa intelegi legile Universului gandeste-te la energie, frecventa si vibratie. Totul este lumina. Masajul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 20 minute, care are rolul de a relaxa muschii, articulatiile si creierul dupa o zi stresanta, dupa care timp de 130 de minute urmeaza o calatorie fascinanta in lumea masajului care transcede timpul si spatiul. Vom folosi in masaj 3 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic. Uleiul sential de Cistus mai este si denumit Trandafir de Stanca, sau trandafirul biblic a lui Sharon, are rolul de-a stimula meditatia si o respiratie optima a sistemului respirator. Calmeaza nervii si eleveaza spiritul. Uleiul esential de Elemi provine dintr-un arbore cu flori mici parfumate si mai este cunoscut sub denumirea de Nuca de Filipine. Este folosit in cosmetica, vindeca rani, leziuni cutanate , util in pshic si emotional, unde inlatura oboseala, apatia , anxietatea, echilibreaza emotional ajuta la vindecarea traumelor. Uleiul esential de Smirna sau Mir este cunoscut ca unul dintre darurile pe care cei trei intelepti I l-au adus lui Isus. Smirna vine din cuvantul arab “murr” care se traduce prin amar. Uleiul de Smirna este folosit de mii de ani in terapiile traditionale de vindecare si in ceremoniiile religioase. Chinezii il folosesc frecvent ca si medicament. Smirna are urmatoarele beneficii , puternic antioxidant, relaxant , antiparazitar, antiaging, vindecarea ranilor. Pietrele vulcanice au rolul de-a detensiona , de a relaxa , de a detoxifia si de a reechilibra corpul . Pietrele de chakre, chakra in sanscrita inseamna Roata, cei care pot vedea chakrele le descriu ca pe niste vartejuri de lumina ce stralucesc si radiaza spre exterior. Cand le activam si le echilibram stimulam eliberarea de energii puternice care dau nastere senzatiei de bunastare si mai marii claritati a mintii. Vom incheia ritualul cu un rasfat al fetei si scalpului, 30 minute de masaj facial si shiatsu al scalpului.

Durata180'

700,00 lei
AROMAPOWER cu Cristina

În acest ritual veți experimenta masajul aromaterapeutic în viziunea Cristinei cu o experiența foarte vasta în ayurveda. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute și veți servi o băutura detox ayurvedica, apoi vom avea 105 minute de masaj corporal în care se va folosi tehnica de masaj ayurvedic abyanga, tehnica punctelor marma, tehnica sacred pedi pudja, reflexoterapia tibetana ayurvedica și tehnica udara pentru masajul visceral și al organelor interne. Blendul de uleiuri esentiale 100% pure ( busuioc, chiparos, maghiran samd) este o sinergie puternica ce va ajuta corpul să se relaxeze profund. Uleiurile esentiale vor acționa atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic, tehnicile de decontracturare musculara va vor ajuta sa scăpați de dureri, uleiurile esentiale vor ajuta sa va cresteti imunitatea, vom drena și detoxifia corpul, iar la final veți simți o stare de energizare profunda. Ritualul se va incheia cu echilibrarea chakrelor prin sunetul bolului tibetan și 20 de minute de masaj facial ce se va axa pe punctele marma de pe fata. Va dorim o experiența holistica minunata!

Durata150'

600,00 lei
"Going back to the roots" Signature by Alina

Îndrăznește sa te lași purtată intr-o experienta de neuitat! Ritualul Going back to the roots este o fuziune între medicina thailandeza, ritualuri ayurvedice tibetane și cultura taoistă. Aceasta călătorie debutează cu o împachetare cu argila drenată,  care este menită sa deschidă poarta către vindecare. Urmată de o baie aromaterapeutica de 10 min.  Experiența continua cu un masaj care îmbină tehnicile japoneze shiatsu cu un masaj intuitiv și cu manevre și manipulari thailandeze pe întreg corpul. Meditam împreuna ești pe cale sa descoperi arta ayurvedica , tehnica tibetana de reflexoterapie ayurvedica Pedi Pudja , care ajuta la echilibrarea subtila a energiei in corp.  Este un masaj al picioarelor , in care terminațiile unor nervi (punct reflex) sunt in directa legătura cu organele vitale ale corpului. Reflexul este activitatea fundamentala a sistemului nervos cu ajutorul căruia se reglează relațiile dintre organe și relațiile dintre organism și mediul extern.  O data “împăcat” organismul este pregătit pentru pasul suprem in vindecare. ChiNeiTsang ajuta la stabilirea legăturii cu centrul de unde provine vindecarea. Atunci când este stabilită comunicarea cu acest centru, directivele pentru revenire vin din interior , ducând la un proces de corectare perceput la toate nivelurile existențiale, fizic, mental, emoțional și spiritual.  Toată aceasta terapie este îmbrățișată de următoarele uleiurile esențiale: cedru de Himalaya , curcuma, morcov, ravintsara, cardamom.

Durata150'

750,00 lei
The soul in the mind of a rose by Beatrice

Din Antichitate si pana in prezent, trandafirul a fost pretuit nu numai pentru frumusetea si parfumul sau, ci si pentru calitatile vindecatoare. De asemenea, floarea era folosita impotriva durerilor de cap, dinti si de gat. Petalele de trandafir se folosesc pentru prepararea diferitelor remedii, in stare proaspata sau uscata. Petalele sunt recomandate impotriva diverselor afecțiuni, cum ar fi remediul cu trandafir pentru stomatita, conjunctivita ,parandontoza,amigdalita, spondiloza,ulcer varicos, otita, dar și pentru diminuarea boli de piele, iritatiei in caz de eczema, psoriazis, cosuri, prurit alergic etc. Datorita efectelor antiseptice, uleiul de trandafir este des folosit in tratamentul infectiilor cauzate de virusuri, bacterii si ciuperci care au rezistenta la antibiotice. De asemenea, uleiul de trandafir ajuta la purificarea cavitatii uterine si la regularizarea ciclului menstrual. uleiurile esentiale de trandafir faciliteaza relaxarea si „hranesc” emotiile pozitive; conținutul ridicat de vitamina C naturala. Trandafirul revigoreaza pielea obosita, reduce ridurile, incetineste procesul de imbatranire, fiind recomandat ca și tratament pentru toate tipurile de ten. Ritualul semnatur, The soul in the mind of a rose by Beatrice, va așteaptă cu un șir de proceduri, pentru eliberarea, vindecarea și descărcarea emoțiilor cât și sănătatea dvs. Acesta presupune o exfoliere de 15 min. a picioarelor, in timpul acesta terapeutul va canta cu bolul tibetan și va masa încheieturile mainilor si mâinile clientului, in timp ce acesta își savurează ceaiul , urmeaza si exfolierea corporală de 15 minute cu o baie aromaterapeutica de 20min, care acesta va include uleiuri esențiale si va savura un ceai de plante. Apoi continua cu masaj corporal va fi de 1 ora și 30 minute, incluzând un Combo de manevre abhyanga cu balinez și bolul tibetan, se vor folosi uleiurile esențiale de trandafir de Damasc, la abdomen vom avea un masaj de detox ayurvedic, cu produsele udara, masajul spatelui include ventuze de silicon plus manevre de terapeutic, iar la final avem 40 de minute de masajul scalpului si a zonei cervicale si masaj facial cu produsele eco-bio Lakshmi specifice nevoilor tenului

Durata180'

700,00 lei
Drainage and body shaping by Beatrice

Ritual Drenant și anticelulitic Celulita reprezinta acumularea de tesut adipos (grasime) subcutanat la nivelul coapselor, soldurilor si feselor. Aceasta conditie este prezenta la majoritatea femeilor. Desi nu esta o conditie medicala serioasa, celulita poate fi inestetica si poate deranja femeia cand poarta pantaloni scurti sau costum de baie. Apariţia ei denotă tulburări de circulaţie sanguină şi limfatică în segmentele respective. Aceste tulburări pot fi însoţite de alterări ale sensibilităţii zonei respective pentru că inervaţia locală este afectată la rândul ei de carenţele de vascularizare. Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil, după numai câteva ședințe. Este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală”, fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită. Masajul anticelulitic este un masaj profund, adânc și uneori puțin dureros. Terapeuții încep pregătirea pentru masaj folosind ulei sau o cremă anticelulitică cu care ung zonele ce urmează a fi masate. Apoi se trece la mișcări ușoare de frământare folosind palmele și chiar antebrațele pe zone largi. Se vor efectua manevre drenante și anticelulitice cu instrumentele de lemn madero, care ajuta la combaterea celulitei lăsând pielea fina și catifelată. Maderoterapia este o terapie eficienta de conturare a corpului fara efort si fara a afecta pielea sau tesutul.Fiecare instrument din lemn are o utilizare specifica pentru o anumita zona a corpului. Aceasta terapie elimina grasimile stocate in diferite parti ale corpului , ofera o mai buna circulatie limfatica. In acest ritual vom avea o exfoliere de 25 min, după care urmează o baie aromaterapeutica de si detoxifianta de 20 min. Masajul include produsele Garshan ( specifice celulitei ), maderoterapie și ventuze de Silicon,timp de 1 ora si 15.

Durata120'

475,00 lei
Rescue Ritual by Cristina

Train vremuri in care capacitatea de a face fata stresului trebuie sa fie foarte bine antrenata. Masajul contribuie la relaxare, reducerea stresului si a nivelurilor de anxietate. Centrul Shakti iti prezinta ritualul RESCUE by Cristina ce poate fi un remediu excelent momentelor dificile, cand esti la limita si ai nevoie de o solutie rapida pentru echilibrare si pentru a elibera din tensiunile vietii de zi cu zi. Te invitam sa eliberezi din stres si din anxietate prin masaj si prin puterea plantelor si a uleiurilor esentiale de care corpul si mintea ta se vor bucura 180 minute. Vom folosi 2 dintre cele mai puternice uleiuri esentiale: Neroli ( florile de portocal) - Comparat cu Diamantul, in acelasi mod ne ilumineaza din interior. Corespunde flacarii noastre divine: cea detinuta de fiecare dintre noi. Aceasta scanteie pe care noi ar trebui sa o lasam sa se vada in viata materiala din lumea relativa.Principalele proprietati: regenerator celular, depresie, teama, puternic impotriva stresului, relaxant, inaltator, oboseala. Un remediu foarte eficient impotriva fricii,socului si depresiei. Trandafirul de Damasc- Trandafirul este „regele florilor”, aromele sale si uleiul sau esential sunt cele mai pretioase dintre toate parfumurile ceresti. Este un balsam pentru suflet, o poezie care bucura inima si care face in asa fel incat toate celulele corpului nostru sa vibreze si toate fibrele noastre subtir. Poetii le-au dedicat multe poezii. Trandafirul este simbolul perfectiunii si frumusetii. Ritualul RESCUE by Cristina incepe cu 30 minute de baie aromaterapeutica ayurvedica in uleiurile de neroli si trandafir de Damasc, urmeaza 30 minute de reflexoterapie tibetana ayurvedica cu pietre calde, 60 minute de masaj aromaterapeutic special adaptat pentru abdomen, spate si gambe si 60 de minute de tratament facial adaptat nevoilor tenului in care masajul facial se va efectua cu pietre calde. Despre anxietate, stres si emotii negative si de ce ar fi necesar sa te relaxezi mai mult ca niciodata atunci cand le traiesti foarte des.... Anxietatea, stresul cotidian, furia neexprimată, tristețea și durerea, stările emoționale prin care trecem zi de zi și pe care nu le procesăm sau eliberăm într-un fel sau altul, au impact asupra corpului nostru. Între minte și corp există o conexiune directă, de exemplu atunci când ne este frică respirația și bătăile inimii se accelerează. Toate emoțiile au și o parte fizică. Neprocesate, ele se pot agrava din punct de vedere psihologic și pot de asemenea să genereze simptome fizice în corp. Acest proces este denumit somatizare. Soma este cuvântul grecesc pentru corp. Somatizarea este deci manifestarea la nivelul corpului fizic a emoțiilor și stresului psihologic. Anxietatea reprezintă răspunsul organismului uman la stres. Simptome ale stresului : dificultate in relaxare, minte agitate, nu te simti bine in pielea ta, agresivitate, frustrare si multe emotii negative, sentimentul de pierdere a controlului, deprimare si singuratate, insomnii.

Durata180'

700,00 lei
African' Vibe by Beatrice

Într-o lume a culturilor diverse, definiția și standardele pentru frumusețe variază de la o comunitate la alta. Spiritualitatea africană pur și simplu recunoaște că credințele, practicile ating și informează fiecare fațetă a vieții umane și, prin urmare, religia africană nu poate fi separată de cele cotidiene sau lumești. Istoria și cultura bogată a Africii sunt atât de diverse încât variază nu numai de la o țară la alta, ci și în interiorul regiunilor și țărilor. Cultura fiecărui grup etnic ține împreună țesătura socială autentică a practicilor și ritualurilor tradiționale, prin care se construiesc identitățile. Ritualuri de frumusețe există în Africa. Dar ce zici de masaj? Există o adevărată „cultură balneară” în Africa Subsahariană? Nu vorbesc despre Africa de Nord (cu tradiția Hammam-ului cunoscută la nivel mondial) sau despre Oceanul Indian (dezvoltarea culturii balneare prin dezvoltarea turismului și a industriei hoteliere), să vorbim despre Africa Neagră. În Africa, „a atinge” este mai natural decât în țările occidentale: proxemică îngustă, piele pe piele maternă, atingere terapeutică, inițiere sau rituri religioase… Dar ei nu consideră atingerea/masajul ca un timp pentru relaxare și introspecţie. Totuși, la nivel local, există tehnici de masaj foarte specifice și străvechi și chiar izvoare termale cu beneficii termale. Dar din cauza transmiterii orale, din lipsa scrisului antic, din lipsa școlilor de masaj, din lipsa validării științifice a beneficiilor și, din păcate, din cauza imaginii negative a Africii (sărăcie, boli, războaie... ) Tehnicile africane s-au străduit să se extindă la nivel internațional; făcând aceste practici complet anecdotice la nivel global. Cu toate acestea, abordarea africană este cu adevărat interesantă! Și Africa are multe de oferit în industria masajului: filozofie de vindecare, șamanism, gest tehnic, accesorii originale (rungu, calabash...), produse naturale și eficiente, muzică... Iar acum te invit, alături de mine, să cuprinzi tărâmul African. Lăsate cuprins de parfumul îmbietor , a uleiurilor esențiale, cu inspirația pentru crearea unei compoziții captivante și diversitatea continentului african, izbind cu culorile incredibile ale florei și faunei. Motivele din buchetul de flori sunt inițial umbrite cu cardamom picant și muscata. Africanul evoluează cu reflexe de condimente răcoritoare, accente lemnoase de patchouli și un vetiver verde, creând o senzație uimitor de bogată și profundă. Ritualul African’s Vibe, vă aduce o varietate de manevre africane plus miofasciale, iar bonus veți avea parte de câteva instrumente ajutătoare acestui masaj, cum ar fi Gua Sha, nucile de cocos și vibrația bolului tibetan. Acest ritual durează 150 de minute, printre care la finalul masajul, vă puteți bucura de un masaj facial, cu efect de lifting(ajutorul manevrelor din miofascial) cu produsele noastre BIO ECO, adaptate pentru fiecare tip de piele.

Durata150'

650,00 lei
Oriental QI by Betty

Healing with life force from ancient orient Oriental QI Healing with life force from ancient orient este terapia preferata de cei care vor sa si inbunatateasca mobilitatea corpui prin exercitii fizice si masaj. O tehnica de masaj si o experienta spa autentica si eficienta. Un ritual care lucreaza pe energia meridianelor folosindu-ne de puterea incredibila a uleiurilor esentiale. Tehnica masajului este complexa si se lucreaza cu miscari intense ce decontractureaza muschii, se vor folosii tehnici balineze de streching, elongatii,manipulari si se va lucra pe puncte si meridiane urmarind meridianele din tehnica shiatsu. Vom folosi de asemeni cele mai puternice uleiuri esentiale cu grad terapeutic ( wintergreen, eucalipt citriodora, copaiba,etc). Calatoria va incepe cu masaj traditional thailandez(1h),vom continua cu o baie aromaterapeutica decontracturanta cu uleiuri esentiale (se va savura un ceai 30min), apoi urmeaza un masaj full-body (1h) unde vom combina tehnici de deep tissue, tehnica myofasciala si shiatsu,in functie de tipologia si nevoile dumneavoastra. Wintergreen-excelent pentru masaj dupa activitatea fizica,calmant si cu efect de incalzire. Proprietatile uleiurilor folosite: Eucalipt citriodora-un bun analgezic,antiinflamator,sedativ,calmant folosit in masaj pentru ameliorarea sciaticii,artritei,reumatismului si a problemelor musculare. Copaiba -reactiveaza energia vitala fara a cauza o emotie puternica.

Durata150'

650,00 lei
Ritualul Zeitei Kali by Cristina T.

Ritualul va conduce oaspetele în mod subtil către o zonă extrasenzorială, o adevarata incantare pentru sistemul muscular si pentru corpul emotional, fiind amplificat de puterea vindecatoare a mierii , a sării, a plantelor si a uleiurilor  esentiale activând sistemul limbic, uleiurile  esentiale de Fragonia și Kunzea fiind "vedetele " acestui ritual.  Uleiul esențial de Fragonia  mai este  supranumit si Perla Australiei . Acest ulei mai este considerat și uleiul planetar al secolului XXI, cel care împreună cu Kunzea deschid calea către aromaterapia cuantică. Renumitul doctor francez Daniel Pènoèl i-a dedicat mult timp de studiu , analiza și testare descoperind în acest ulei echilibrul perfect de 1/1/1 formula perfectă între monoterpi, oxizi și monoterpenoli,acest  echilibru nemaifiind  întâlnită la niciun alt ulei esential. Aceasta formula unica ii conferă uleiul esențial de fragonia excelente proprietati moleculare cu o mulțime de aplicații la nivel fizic , mental, emotional si spiritual. Din punct de vedere energetic se adresează chakrelor superioare:  5 Vishuddi-gat (comunicare), 6 Ajna-al treilea ochi ( înțelepciune) și 7 Sahasrara (chakra coroana ) Fragonia manifestă energia feminina asa cum Kunzea manifestă energia masculina și împreună reprezintă echilibrul perfect YIN și YANG Uleiul esential de Kunzea sau potiunea magică asa cum este denumit în Australia "perechea "  fragoniei are proprietăți energetice și terapeutice uluitoare. Ne ajuta sa înțelegem su sa conștientizăm jocul mentalului acaparat de dogme și tipare, credințe,  frici sa eliminam tensiuni , blocaje si conflicte interioare atunci când acestea ne împiedica să evoluam. Calatoria ritualului începând cu o baie magică cu următoarele ingrediente :lapte , miere, sare , bicarbonat de sodiu uleiuri esentiale și fulgi de ovăz .' 20 min. Urmând ca după această încântare sa urmeze incursiunea în masaj cu săculeți umpluți cu plante medicinale și uleiurile esentiale Fragonia și Kunzea. '90min. Ritualul se va încheia cu un   masaj facial și scalp unde de asemenea vom folosi miere și produse biografice. '60min. Ritualul este benefic atât pentru doamne cât și pentru domni. Kali este o zeitate hindusă, una dintre cele zece Mahavidya. Este parțial corect să spunem despre Kali că este zeița morții, dar ea aduce moartea ego-ului și a unei viziuni iluzorie, egoistă asupra realității.

Durata180'

700,00 lei
Absolute Ritual by Cristina T.

Absolute Ritual Va prezentam acest ritual extraordinar conceput pentru a va linisti musculatura si sa va conduca intr-o stare profunda meditativa " În momentul în care mintea ta va cultiva gânduri de relaxare , corpul tău se va destinde automat" Acest masaj se adresează persoanelor care au probleme cu articulațiile , mușchii și sunt foarte tensionate la nivel mental. In cele 120 de minute ale ritualulului se vor folosi tehnici din masajul terapeutic, relaxare și shiatsu. (' 90 ) . Și pentru că știm cât de importantă este relaxarea mintii masajul se va încheia cu un răsfăț la față și scalp.'( '30 ) Produsele folosite în acest masaj sunt din gama "ART REUM" . ART REUM, de la Laksmi acționează pozitiv asupra coloanei vertebrale, acea minunăție de echilibru și inginerie care adesea ne amintește de existenta sa prin durerile enervante și persistente care ne reduc abilitatea de-a ne mișcă liberi. ARGILA DREN, argila remineralizantă, îndepărtează reziduurile acumulate in țesuturi, are proprietatea de-a curata , decongestionarea și vasoconstrictor. Produse ORGANICE FACIAL , în funcție de tipul de piele a fiecărui client în parte.

Durata

475,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te