Masaj cuplu - Lista Preturi

Nimic nu atat de profund vindecator, precum atingerea umana

Spunea Bobby Fisher


Este bine-cunoscut faptul ca barbatii sunt mult mai predispusi la excese, de aceea este nevoie ca acestia sa acorde o atentie sporita detoxifierii organismului. centrul shakti va ofera o gama larga de pachete spa destinate barbatilor care se respecta si care inteleg cat de importanta este echilibrul minte, trup si suflet

* Orice combinatie de 2 masaje de 90′ va primi un discount de 10 % si pentru orice combinatie de masaje de 120′ veti primi 15 %

Preturi

RITUALUL PEDI PUDJA ( REFLEXOTERAPIE AYURVEDICA ) 120′ + RITUALUL CHAKRA BALANCE 120′

DurataPachet Complet

850,00 lei
RITUALUL AYURVEDIC 120′ (DOAMNE) + RITUALUL WELLBEING 120′ (DOMNI)

DurataPachet Complet

785,00 lei
RITUALUL ART REUM 120′ + RITUALUL BALINEZ ” FLOAREA DE IASOMIE” 120′

DurataPachet Complet

850,00 lei
RITUALUL 108 LAKSHMI MARMA POINTS + RITUALUL HOLISTIC DE INFRUMUSETARE SI RELAXARE 150′

DurataPachet Complet

1.025,00 lei
RITUALUL ” LIFTING CU FLOAREA PASIUNII ” 120′ + RITUALUL CONECTARII CU MAMA NATURA 120′

DurataPachet Complet

850,00 lei
MASAJUL THAI COMPRESS HERBAL 90′ + MASAJUL BALINEZ 90′

DurataPachet Complet

700,00 lei
MASAJUL HAWAIAN LOMI-LOMI 90′ + COMBO SHIATSU AYURVEDA 90′

DurataPachet Complet

700,00 lei
MASAJUL AROMATERAPEUTIC AYURVEDIC 90′ + MASAJ AYURVEDIC 90′

DurataPachet Complet

700,00 lei
MASAJ RELAXARE 90′ CUPLU

DurataPachet Complet

655,00 lei
MASAJ DEEP TISSUE 90′ CUPLU

DurataPachet Complet

685,00 lei
MASAJ BALINEZ 90′ (DOAMNE) + MASAJ DEEP TISSUE 90′ (DOMNI)

DurataPachet Complet

690,00 lei
Sacred Union

Pe masura ce invatam sa iubim, caci iubirea se invata, rezonam din ce in ce mai mult cu persoane compatibile. Nu exista relatii nepotrivite, toate relatiile sunt potrivite, doar gradul de compatibilitate difera, in functie de gradul nostru de evolutie si intelegere superioara a vietii. Centrul Shakti va propune un ritual unic ce se poate experimenta doar in cuplu, SACRED UNION, in care vom folosi cele mai puternice 5 uleiuri esentiale pentru stimularea pasiunii si a dragostei dintre un barbat si o femeie. Ritualul debuteaza cu o imbaiere a picioarelor cu o sinergie special conceput din saruri de Epsom si uleiuri esentiale. Urmeaza 70 minute de masaj corporal aromaterapeutic, relaxant in care vom impacheta picioarele in argila neagra si ulei esential de patchouli. Daomnele vor beneficia de combinatia de uleiuri esentiale ylang ylang, iasomie si scortisoara, iar domnii de patchouli, vetiver si ylang ylang. Ritualul va continua cu o baie aromaterapeutica 20 minute. Ritualul se va incheia pentru domni cu 20 minute de masaj cervical si al scalpului cu ulei de jojoba si patchouli, iar doamnele vor beneficia de un masaj facial cu ulei de jojoba si iasomie. Mama Natura s-a gândit la noi, sentimentele, emoțiile și sexualitatea noastră pentru a ne ajuta să menținem flacăra iubirii vie în relația noastră de cuplu. Cele 5 uleiuri esențiale care stau la baza acestui ritual: Ylang-ylang Reînvie senzualitatea, ajută să scape de muncă, ea transformă gelozia în pasiune. Scorţişoară Deblochează răceala sentimentelor, trezește cuplu, dizolvă tensiunea nervoasă Patchouli Stimulează dorința de a depăși propriile limite, dizolvă tensiunile, ajută la renunțare. Patchouli este un ulei esențial afrodisiac masculin. Aceasta ajută să-și exprime dorințele și să înțeleagă sexualitatea și individualitatea cuiva. În doze mici stimuleaza, in doze mari relaxeaza. Vetiverul Crește vigoarea, dezvoltă rădăcini, crește determinarea in relatia de cuplu Vetiverul este un ulei esențial care înrădăcinează: ajută la recuperarea energiei pentru cei care sunt obosit fizic și psihic, scade nervozitate, dizolvarea tensiunilor. Radacinile sunt reactivate, dă determinare, vigoare, demnitate, ajutându-ne să ne remarcăm in multime. Iasomia Reînvie senzualitatea, ajută la concentrarea asupra energiei, iar inima se deschide spre dulceață și devotament. Conectați-vă la bucurie și dragoste cu uleiul esențial de iasomie! Acest ulei esențial este un afrodisiac feminin: rafinează calitatea femeii prea virile, autoritare și o ajută să renunțe. Readuce dulceata și bunăvoința, căldura si devotamentul.

Durata120'

850,00 lei
The Healing power of intuitive touch

Experimentam cu totii realitatea intr-un mod mai intens sau mai relaxat, ne raportam la lucruri asa cum am fost educati, asa cum am vazut in familiile noastre si proiectam mai mult sau mai putin pe cei din jur asteptarile sau credintele noastre. Cuplul are nevoie de claritate, de constientizare, pasiune si respect unul pentru celalalalt. Noi te invitam sa-ti rasfeti propriul corp si pe cel al partenerei cu ritualul The Healing power of intuitive touch prin care ne propune sa ajungeti intr-o stare de relaxare profunda, reconectare cu sine si cu celalalalt. Ritualul va debuta cu o baie aromaterapeutica ayurvedica de 15 minute, urmeaza un masaj corporal aromaterapeutic de 75 minute in care se vor folosi pietre vulcanice si pietrele speciale de chakre( chakra balancing), iar la final doamnele se vor bucura de 30 minute de masaj facial cu produse eco-bio potrivite nevoilor tenului, iar domnii de 15 minute de masaj al talpilor si 15 minute de masaj al scalpului si cervical. In acest ritual se vor folosi uleiuri esentiale specifice care ajuta la vindecare, reconectare si dezvoltarea pasiunii pentru partener: palo santo, lemn de santal, tamaie, vetiver, ylang ylang, trandafir de damasc si patchouli.

Durata120'

950,00 lei
TOGETHERNESS - Silk on the skin

Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun. Dragostea – înseamnă să lupţi cu mii de obstacole din jurul și din interiorul tău. Centrul Shakti iti propune ritualul TOGETHERNESS prin care ne propunem sa va readuceti aminte de bucuria de a fi un cuplu, de eliminarea a judecatilor si a geloziei unul fata de celalalalt, de a aprinde pasiunea si de a readuce incredrea. Cu totii trecem prin momente dificile in cuplu, dar iubirea si respectul ne ajuta sa trecem peste toate problemele. Cea mai bună relație este cea în care iubirea reciprocă depășește nevoia fiecăruia. Ritualul TOGETHERNESS debuteaza cu o baie aromaterapeutica de 15 minute, urmeaza 15 minute ritualul pregatitor al mainilor cu lapte demachiant Vata amestecat cu peelingul Kaya, masca antiage in doza unica si apoi se aplica crema de maini, se va continua cu un masaj al incheieturilor si intreaga zona a antebratelor. Tensiunea va disparea si te vei relaxa prodund. Ritualul Togetherness -Silk on the skin va continua cu 20 minute baia picioarelor in saruri epsom si uleiuri esentiale, apoi impachetarea picioarelor in argila neagra, peeling corporal si uleiuri esentiale, continuam cu 30 minute de reflexoterapie ayurvedica tibetana (SACRED PEDI PUDJA), masajul corporal aromaterapeutic 70 minute cu uleiuri esentiale specifice nevoilor unui cuplu, de vindecare si apropiere. Uleiuri esentiale care vor contribui sa o stare de Impreuna si se vor folosi in ritual: chiparos, cuisoare, scortisoara, neroli, salvie, ylang ylang, patchouli si sinergia Kamasutra.

Durata120'

1.050,00 lei
90′ RITUALUL GARSHAN DREN/SLIM/TONIC (DOAMNE) + MASAJ DEEP TISSUE 90′ ( DOMNI)

DurataPachet Complet

700,00 lei
120 ‘ RITUALUL MAROCAN CU ULEI DE ARGAN (DOAMNE) + 120’ RITUALUL WELLBEING ( DOMNI)

DurataPachet Complet

830,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te