Gift Card

Cadourile materiale se uzeaza sau isi pierd valoarea in timp

Insa cadourile experienta ne raman mereu in suflet


Oricare din serviciile noastre pot fi oferite printr-un gift card!
Dintre toate cadourile experienta, cea mai de pret e sanatatea, iar acum, prin intermediul voucherului nostru cadou, poti darui celor dragi momente de sanatate prin masaj, prin intermediul terapiilor complementare sau chiar prin terapiile de remodelare, ce au ca scop accelerarea metabolica si redobandirea greutatii normale.
Daruieste persoanelor dragi din jurul tau cadouri-experienta de neuitat, la centrul shakti. spre exemplu, un masaj in cuplu poate da un boost nou relatiei tale. o zi cu terapii de infrumusetare iti poate reda increderea in fortele proprii. o sedinta la terapia cranio-sacrala te poate ajuta sa descoperi lucruri nebanuite despre tine si sa te ajute sa-ti rezolvi anumite probleme emotionale sau chiar de sanatate.
tu alegi experienta pe care vrei sa o daruiesti: o terapie, un ritual sau poate un pachet de servicii, astfel incat starea de bine se mentine… mai mult timp. de asemenea, putem crea pentru tine vouchere personalizate, iar tu poti fi creatorul ritualului pe care doresti sa-l daruiesti!
daruieste celor din jurul tau relaxare, sanatate, buna-dispozitie!
Gift cardul se poate personaliza cu oricare dintre serviciile centrului shakti, orice combinatie sau pachet spa deja existent, oferte sau orice suma valorica. se ridica fizic de la sediul nostru din cristofor columb, 3 sau daca doriti sa optati pentru un gift card in format .pdf, acesta se poate achizitiona online completand formularul de mai jos.LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te