Epilare - Lista Preturi

Pentru îndepărtarea firelor nedorite de pe corp, femeile pot apela la mai multe metode de epilare. Metoda clasică – cu ceară – rămâne, în continuare, cea mai eficientă, sigură, economică și foarte modernă.

AVANTAJE


  • firul de par incepe sa apara din nou, de sub piele, la un interval rezonabil de timp (doua sau chiar trei saptamani), dacă parul este smuls din radacina, si nu rupt.
  • pielea nu va fi iritata, iar firele vor creste fara a genera mancarimi sau iritatii.
  • in timp, firele vor deveni mai subtiri.


DEZAVANTAJE


  • este o metoda dureroasa
  • necesita destula indemanare, de aceea, e de preferat sa apelati la serviciile unui salon cosmetologic.


RECOMANDARI


  • epilarea cu ceara nu se recomanda persoanelor cu tulburari vasculare majore.
  • epilarea cu ceara nu trebuie facuta acasa.


EXISTA ANUMITE REGULI DE IGIENA SI ANUMITE TEHNICI CARE TREBUIE OBLIGATORIU RESPECTATE


  • la epilare trebuie sa tinem cont de ciclul menstrual (inainte de ciclu si in timpul sangerarii evitam procedura).
  • pentru ca pielea sa ramana catifelata si pentru a evita iritarile, inainte de procedura e bine sa facem un dus cald.
  • dupa epilare, se aplica un dezinfectant bland (gel, crema, ulei).

 

EPILEND – SECRETUL TRATAMENTULUI INOVATIV


In cele din urmă, tratamentul de epilare naturala, progresiva, pentru reducerea parului, pe care l-ati visat mereu este acum disponibil! EpilEnd este un nou sistem natural de epilare care excedentar, oferindu—va, in acelasi timp, un real tratament de frumusete pentru pielea dumneavoastra. EpilEnd reduce și elimina, treptat, parul inutil, protejand, in acelasi timp, epiderma. Nu vor mai exista fire de par adanci, fire duble, piele iritata, capilare rupte, urme sau ceruri dureroase. Cu EpilEnd descoperiti placerea de a avea o piele sanatoasa, tratata in profunzime, matasoasa, pe tot corpul.

REZULTATELE SUNT VIZIBILE DE LA PRIMELE TRATAMENTE
Tratamentele sunt realizate lunar, iar de la cel de-al patrulea tratament se constata o reducere vizibila a parului si o iluminare a culorii, o reducere a diametrului parului si o intarziere semnificativa in ceea ce priveste cresterea parului, din nou. Procentul de reducere a parului creste semnificativ la sfarsitul celei de-a doua etape si se poate obtine un rezultat complet, folositor, la sfârșitul celui de-a treia etape.

Tratament in 5 Pasi:

PREGATIREA PIELII

Inainte de a incepe tratamentul, clientii trebuie sa utilizeze acasa produse naturale, specifice, Lakshmi, pentru a aduce pielea in conditii optime in asa fel incat sa poata primi tratamentul si pentru a accelera rezultatele.
1. EXFOLIERE
Aceste produse de exfoliere sunt elemente complementare, ideale pentru tratamentul EpilEnd, deoarece faciliteaza reducerea cimentului celular si dizolva impuritatile care blocheaza foliculii de par; In acest mod, rasina poate adera perfect la suprafata si poate scoate, usor, parul. Manusa de matase completeaza operatiunea si vascularizeaza tesutul conjunctiv pentru a favoriza procesul de detoxifiere.
2. CURATARE
Aceste produse sunt elemente complementare, ideale pentru tratamentul EpilEnd, deoarece ele imbunatatesc elasticitatea pielii si pregatesc pielea pentru epilare, optimizand rezultatul etapelor urmatoare. Inainte de a aplica Epilresin, frecati zona care trebuie tratata cu extract de seminte de grapefruit si hidrosol Pitta.
3. HRANIREA -HIDRATAREA – Aceste produse nutritive si hidratante sunt elemente complementare, ideale tratamentului EpilEnd deoarece asigura o regenerare intensa a pielii, calmeaza pielea si stimuleaza formarea peliculei hidrolipidice naturale, limitand orice iritatie provocata de epilare; sceste produse, lupta, de asemenea, impotriva uscaciunii si deshidratarii pielii.

4. REDUCEREA PARULUI

10 tratamente de epilare într-un an, cu rasina naturala, revolutionara, EpilResin; chiar de la primele 5/6 tratamente, elimina foliculita si acționează progresiv asupra tuturor firelor de par din stadiul de crestere activa, numit anagen, singura etapa in cadrul careia parul poate fi distrus cu adevărat; din acest motiv sunt necesare mai mult de 2 tratamente.

5. ELIMINAREA PROGRESIVA
• In timpul fiecarui tratament ulterior, parul rezidual este eliminat treptat
• Parul rezidual este slabit si devine mai usor de fiecare data
• Re-cresterea este mai lenta
• perioadele nu sunt stricte, puteti aranja tratamentele asa cum doriti, impreuna cu cosmeticianul
• reducerea parului cu 30/40% in zonele non-hormonale

EFECT DE INTARZIERE
PIELEA MATOSOASA ofera pielii un concentrat sinergic de substante active, necesare pentru hranirea si hidratarea pielii. Ideal dupa epilare pentru proprietatile sale de protectie, si in timpul fazelor tratamentului EpilEnd pentru efectul sau de intarziere.

IMPORTANT
Este important sa folositi produsele de la liniile Lakshmi si LKS Biorigin Nature, la domiciliu, pentru a obtine si consolida rezultatele tratamentului EpilEnd.

Pentru consiliere si pentru programarea la acest tratament, va rugam sa ne contactati pentru a ne asigura ca aveti produsele necesare. Epilatul va costa 15 lei in plus pentru fiecare din operatiunile pe care le aveti mai sus, in lista de preturi.

Preturi

Epilat cu ceara traditionala doamne

DurataLUNG/SCURT

50,00 lei

DurataINGHINAL TOTAL SI INTERFESIER

70,00 lei

DurataINGHINAL TOTAL

50,00 lei

DurataLINIE BIKINI

25,00 lei

DurataAXILA

25,00 lei

DurataBRATE

30,00 lei

DurataMUSTATA

20,00 lei

DurataABDOMEN

20,00 lei

DurataLUNG/SCURT

20,00 lei

DurataFESE

30,00 lei

DurataLOMBAR

15,00 lei

LA CENTRUL SHAKTI TE POTI PROGRAMA ONLINE. FA-TI O PROGRAMARE ACUM!

Programeaza-te Programeaza-te