Povestea noastra

Povestea noastra

Cine Suntem

Povestea noastră a început la inaltime, mai exact la 1,457m, în Dharamshala, Tibetul în exil, acolo unde eu, împreuna cu viitoarea mea soție am venit să ne recapatam starea de bine, armonia interioara și echilibrul pierdute în tumultul ritmului modern de viața.

tibet

tibet3

Ceea ce am primit fiecare în urma acelei călătorii a fost atât de prețios încât am revenit cu un vis și anume acela de a planta semintele starii de bine în viața cator mai multi oameni. Astfel, în 2011 ia naștere Centrul Shakti.

inaug

Conceptul e construit în jurul a 3 piloni și anume, minte, trup și suflet, pentru a putea răspunde complexitatii fiintei umane. Astefl incat fiecare dintre noi este unic, respectiv și calea spre starea de bine a fiecaruia este diferita. În acest scop, am creat un concept unic in cadrul caruia oferim soluții pentru obtinerea starii de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar și prin servicii clasice de infrumusetare. Ceea ce le oferim clienților noștri este o stare completă de well-being iar echipa de specialiști care ne reprezintă transmite în fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, că ceea ce propunem este un stil de viață.

Anul acesta visul nostru implineste 5 ani și ne bucuram de semintele starii de bine plantate în viețile a mii de oameni. Acesta este modul nostru de a schimba lumea, de a o face mai buna și mai frumoasa.

noi 2

Alin Simion

Co-Fondator & Administrator

Centrul Shakti

My Wellbeing Place

No Comments

Post A Comment