Centrul Shakti | Politica Anularilor & Eticheta Spa

Politica Anularilor & Eticheta Spa

Dragul nostru oaspete,

 

O zi la SPA este ca o călătorie…de la tine însuţi către tine.
Pentru că atunci când îţi concentrezi atenţia asupra ta, ajungi să te descoperi mai bine.
Aşa că te invităm într-o călătorie a simţurilor intermediul terapiilor noastre de relaxare, reîntinerire sau de revigorare.
Îmbarcă-te! Tot ce trebuie să faci e să te laşi purtat pe valuri de relaxare, mâini pricepute şi arome orientale îmbietoare! Şi, pentru că experienţa ta să fie una desăvârşită şi să te bucuri cu fiecare celulă de ceea ce ţi-am pregătit, te rugăm să respecţi regulile de etichetă spa ale centrului nostru.

 

ANULARE PROGRAMARI:

 

SAMBATA

 

Anularea se poate face cu minimum 36 de ore inainte. Nu sunt permise anularile cu o zi inainte sau in ziua serviciului programat. Clientilor noi li se va cere o plata in avans pentru a se putea face programarea. Clientilor care au abonament si nu se prezinta la programare, li se va opri din abonament sedinta respectiva. Daca nu aveti un pachet de servicii la noi, se va cere plata pentru neprezentare, pentru a vi se face o noua programare la Centrul Shakti. Politica anularilor pentru ziua de sambata este una diferita de cea pentru luni- vineri. Va rugam sa verificati mai jos conditiile pentru aceste zile. Va multumim pentru intelegere!

 

LUNI -VINERI

 

Anularea rezervarilor se poate face de maxim 2 ori pe luna in urmatoarele conditii:
2 (doua) anulari pe luna cu minim 24 de ore inaintea programarii fara plata serviciului anulat
1 (una) anulare pe luna cu mai putin de 24 de ore inaintea programarii fara plata serviciului anulat

 

DEPASIREA NUMARULUI DE PROGRAMARI permise intr-o luna:

 

Pentru situatia in care numarul anularilor intr-o luna depaseste conditiile de mai sus, serviciul rezervat va fi considerat efectuat si scazut din numarul de sedinte ale abonamentului in curs.

Penru clientii care nu detin un abonament pentru serviciul anulat dar care au depasit limita de anulari pentru luna in curs , posibilitatea efectuarii de rezervari telefonice sau prin aplicatia MindBody va fi restrictionata pana achitarea sedintelor neefectuate datorate/restante.

 

INTARZIERE sau modificare ora rezervare:

 

Pentru intarzierile care depasesc 15 minute si in cazul in care serviciile rezervate nu permit reducerea timpului de terapie corespunzator cu durata intarzierii, se va reprograma in functie de disponibilitate fie in aceeasi zi sau la o data ulterioara.

 

Modificarile de ora datorate intarzierii clientului fie la cererea clientului se face in aceleasi conditii ca si anularile. Limita de doua modificari lunare cu minim 24 de ore inaintea programarii si o modificare lunara cu mai putin de 24 de ore inaintea programarii se aplica in aceleasi conditii cu anularile.

 

Pentru situatia in care numarul modificarilor intr-o luna depaseste conditiile de mai sus, serviciul rezervat va fi considerat efectuat si scazut din numarul de sedinte ale abonamentului in curs.

 

Pentru clientii care nu detin un abonament pentru serviciul modificat dar care au depasit limita de modificari pentru luna in curs , posibilitatea efectuarii de rezervari telefonice sau prin aplicatia MindBody va fi restrictionata pana achitarea sedintelor neefectuate datorate/restante.

 

In incinta Centrului Shakti:

 

Conduita: Mediul spa este un loc destinat relaxării. În acest sens, te rugăm să respecţi dreptul tuturor oaspeţilor la intimitate şi linişte şi să setezi telefoanele mobile pe modul “silenţios”. Fumatul sau consumul de băuturi alcoolice sunt interzise în incinta spa-ului. De asemenea, nu acceptăm persoane în stare de ebrietate.

 

Probleme medicale: Dacă eşti pentru prima oară oaspete la noi, vom avea rugămintea să completezi un chestionar medical, pentru a şti dacă tratamentele pe care le vei face au vreo contraindicaţie sau pentru a îţi putea recomanda cele mai potrivite programe. Dacă suferi de anumite afecţiuni, te rugăm să le menţionezi cu sinceritate atât în fişa personală, cât şi terapeutului care va efectua tratamentul, întrucât unele terapii prezintă contraindicaţii şi îţi poţi face mai mult rău prin necomunicarea acestora.

 

Ţinută în SPA: Pentru confortul tău, centrul nostru îţi pune la dispoziție halate, papucei de unică folosinţă, prosoape cât şi articole de lenjerie de unică folosință pentru asigurarea confortului și intimității. În cazul unui tratament facial, este recomandat că domnii să fie proaspăt bărbieriţi.

 

În timpul tratamentelor: Te rugăm să informezi terapeuţii dacă te simţi confortabil, dacă îţi este prea cald sau prea frig, dacă masajul este prea uşor sau prea ferm, dacă lumina e prea puternică sau prea slabă etc. Dorim să ne asigurăm că beneficiezi de o experienţă cu totul relaxantă, aşa că preferinţele tale sunt importante pentru noi.

 

Termeni şi condiţii de utilizare a voucherului: Voucherul pe care l-ai primit este o invitaţie nominală, netransmisibila, ce poate fi utilizată în cadrul centrului nostru, în baza unei programări făcute în prealabil, folosind datele de contact de mai jos. Pentru că ştim că ai un program încărcat, ai la dispoziţie 9 luni de zile pentru a te bucura de terapiile înscrise pe voucher.

 

Programare: Te rugăm să ne suni în timp util, cu cel puţin o zi înainte, pentru a găsi un loc disponibil pentru terapia spa aleasa! Pentru bunul mers al activităţii noastre şi pentru satisfacerea tuturor clienţilor, apreciem foarte mult punctualitatea. De aceea, avem rugămintea de a te prezenta cu 10-15 minute înaintea tratamentului, pentru a te pregăti cum se cuvine şi fără grabă.

 

Obiecte pierdute: Centrul Shakti nu este responsabil de obiectele pierdute sau uitate în toalete sau în cabinete. Totusi de fiecare data cand am gasit un obiect pierdut, el a fost returnat imediat.

 

Reclamaţii/ sugestii: pentru orice plângeri sau sugestii te rugăm să te adresezi managerului. Noi dorim constant să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, astfel încât apreciem dacă ai completă formularul nostru de feedback, disponibil la recepţie.

 

In incinta Centrului Shakti:
Consumul bauturilor alcoolice sau a substantelor interzise este strict interzis.
Nu este permis accesul animalelor de companie.
Telefonul mobil va fi setat pe modul silentios pentru a evita perturbarea terapiilor in desfasurare.
Accesul persoanelor in stare de ebrietate este interzis.
Chestionarul medical este obligatoriu inaintea oricarui tratament spa.

 

Îţi dorim să ai parte de o experienţă relaxantă şi holistica!

 

Contact Centrul Shakti

 

Adresă: București, Str. Cristofor Columb, nr.3, sector 1, Bucureşti (reper: Parcul Gradina Icoanei)
Telefon: +4 0755 069 569, +4 031 107 29 43
Website: www.centrulshakti.ro
Facebook: https://www.facebook.com/centrulshakti/

Instagram: CentrulShakti