Centrul Shakti | Renastere & Speranta
 

Renastere & Speranta

DESCOPERA OFERTELE LUNII MARTIE

*Fiecare ofertă este valabilă de Luni până Vineri, în luna Martie 2019, între orele 9:00 și 21:00 (ora la care se termină serviciul din ofertă). Dacă faceți programarea online, vom face tot posibilul să vă confirmam că oferta este valabilă în intervalul de timp și la specialistul ales de dumneavoastră. Pentru programările online, vă rugăm să ne contactați pentru a va confirma că specialistul ales de dumneavoastră se încadrează la oferta pe care ați ales-o.

pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Remodeleaza-te in timp ce te relaxezi!

La centrul Shakti, te remodelam cu ajutorul impachetarilor

Garshan, Art Reum,

Udara, Pervoni

sau Kumari

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.