Centrul Shakti | Nutritie
 

Nutritie

My wellbeing place

La centrul Shakti, noi pretuim abordarea holistica.

Te-ai gândit vreodată că o sedință de nutriție e mai mult decât o simplă vizită medicală? Te-ai gândit că descoperirea echilibrului nutrițional poate fi un drum spre descoperirea de sine?

Adesea, preferințele noastre culinare spun ceva despre noi. Dacă poftim ciocolată, spre exemplu, dincolo de existența unei posibile carențe de magneziu, spre exemplu, de vină poate fi și o lipsă de afectivitate în viața noastră.

Doar descoperind adevăratul DE CE din spatele alegerilor noastre, putem să ne echilibrăm dieta.

La centrul Shakti, noi prețuim abordarea holistică și știm că o alimentație nepotrivită are la bază și emoții distructive. Atunci când ești în armonie cu tine însăți, nu vei mai simți nevoia să mănânci dezorganizat pentru ca ce e în interiorul tău se reflectă și în exteriorul tău, chiar și în alegerile tale alimentare. Orice dezechilibru, fie că vorbim de obezitate, bulimie, anorexie etc. apare ca urmare a unei dizarmonii în interior.

Și, pentru că problemele emoționale necesită diferite abordări, la centrul Shakti programele de slabit sau de îngrășare beneficiază de soluții holistice. Programele vor fi personalizate în funcție de nevoile fiecăruia. Masajele, drenajul limfatic, terapia cranio-sacralală, împachetările detoxifiante, cavitația vin în completarea și desăvârșirea planului nutrițional. Nu vorbim aici de o dietă, ci de schimbarea stilului de viață. Iar acest lucru poate fi dificil la început, de aceea ai nevoie să compensezi prin relaxare sau prin diferite terapii. Cert e, că, odată ce prinzi gustul, odată ce vei vedea cât de bine te simți, atunci va începe adevărata transformare.

 Programele vor fi personalizate
în functie de nevoile fiecaruia.

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.