Centrul Shakti | Masajul în cuplu: share the joy!

Masajul în cuplu: share the joy!

Masajul în cuplu: share the joy!

Masajul în cuplu: share the joy!

Centrul Shakti propune, începând cu această toamnă, dezbrăcarea de hainele individualismului. Drept urmare, masajul în cuplu devine nu numai un instrument prin care fericirea se simte la pătrat, ci și prilejul perfect pentru a fi aproape de o persoană dragă într-unul dintre cele mai frumoase momente: cel al relaxării. Al autenticității eliberate de stres și presiunea grijilor cotidiene.

_Z0A5620

Masajul în cuplu nu vorbește (numai) despre El și Ea. Prietenia capătă un nou contur sub forța atent dozată a mâinilor specialiștilor Shakti. Pe note muzicale ce invită la introspecție și călătorii imaginare pe tărâmuri exotice, dar neapărat cu un pahar de șampanie care vorbește despre glamour-ul nesfârșit al vieții, bucuria de a fi este simțită în egală măsură de ele, cele mai bune prietene. Colege de birou. Vecine. Mamă și fiică. Nu diferențele sunt importante, vârsta, statutul, ocupația, ci asemănările. Pentru că masajul în cuplu unește pe parcursul a 60 de minute căutările fiecăreia. Nevoia de frumos, liniște, deconectare și reconectare la starea de bine.

Se trag puternice semnale de alarmă că oamenii prezentului nu mai știu să lucreze în echipă. Pierderea este cu atât mai mare pentru că nu mai știu nici să se bucure împreună. Masajul în cuplu este un alfabet al bucuriei în doi, pentru că ceea ce se împarte, unește, sudează, consolidează. Încrederea se învață treptat, iar cea mai bună cunoaștere de sine se realizează prin cunoașterea celuilalt. Specialiștii Centrului Shakti militează pentru reîntoarcerea la esențe și un timp idilic în care armonia se simțea în pereche.

No Comments

Post A Comment