Centrul Shakti | Liniște, ordonare și reordonare

Liniște, ordonare și reordonare

Liniște, ordonare și reordonare

Intermezzo

Totul e ușor. La propriu și la figurat. Vlăguite de sens, conținut și esențe, lucrurile nu par a cântări prea greu. De aici și boala secolului în care trăim: aparenta lipsă de valoare. Spunem „aparenta” pentru că Centrul Shakti, de la concept până la serviciile puse la dispoziția clienților săi, demonstrează că singurul instrument de măsură a valorii este omul. Respectul pe care acesta și-l acordă, atenția și pasiunea ce stau la baza acțiunilor desfășurate, dar mai ales, felul în care se raportează la ceilalți.

Nu este o idee care ne-a cucerit de curând, este filosofia pe care am urmat-o încă din momentul în care am deschis pentru prima dată ușa clienților noștri. Tocmai de aceea, din dorința de a fi primul nume ce îți vine pe buze atunci când te gândești la inconfundabila stare de bine, Centrul Shakti și-a mărit echipa de specialiști, lista de servicii și planurile de viitor. Pentru a pune sub lupă frumusețea și complexitatea experiențelor pe care le oferim, a fost necesară o schimbare. Superba clădire din strada Cristofor Columb nr. 3 este expresia arhitecturală a exclusivismului despre care vorbim prin fiecare gest sau acțiune. Acel sentiment de unicitate, care te face să te simți special „hic et nunc”, în imposibilitatea de a repeta același tip de senzație. Personalizarea serviciilor capătă o nouă dimensiune, devenind personalizarea fiecărui moment.

_Z0A5544

Un nou spațiu înseamnă un alt nivel. O lentilă diferită prin care invităm toți iubitorii de frumos să privească lumea. Un nou anotimp: al armoniei interioare. De la nutriție, sport, masaje și terapii complementare, până la tratamentele de îngrijire corporală, serviciile de înfrumusețare și cosmetică, definim starea de bine de la interior la exterior. Liniște, ordonare și reordonare. Pauză. Un soi de intermezzo în spectacolul cotidian.

No Comments

Post A Comment