Centrul Shakti | Intalnirea cu Svetlana

Intalnirea cu Svetlana

Intalnirea cu Svetlana

Cum se vede prin ochii unui om care a incercat Life Coaching-ul cu Svetlana Bradescu-Simion, va redam mai jos un testimonial emotionant si ii multumim pentru aceste cuvinte pline de sens si caldura….

 

Termenul life coaching incepuse sa apara destul de frecvent in viata mea, fie ca ma uitam la TV, fie ca ascultam la radio o emisiune, fie in diversele retele de socializare etc….. si chiar ma intrebam care este sensul. In viziunea mea era ceva mai mult tehnic oarecum….. (pt ca din punct de vedere al teoriei eram full – foarte multe carti citite ref dezvoltare personala, spiritualitate, fizica cuantica, terapii complementare, psiholgie, etc….) si ma intrebam daca ar trebui sa incerc, macar de curiozitate, o sedinta sa vad ce anume aduce nou si bun in viata mea. Si nu a durat mult, dupa o perioada aflu ca la Centrul SHAKTI (unde merg de aproape 5 ani si pe care vi-l recomand cu cea mai mare caldura pt tot ce se face acolo, merita sa incercati), s-a introdus acest nou program (sa spunem asa) de life coaching dezvoltat si sutinut de Svetlana.

Asa am ajuns la prima intalnire. Trebuie sa mentionez ca eram intr-o perioada de cautari intense si eram dornica sa aflu cat mai multe rapsunsuri pt a ma echilibra, pune pe cale cum se spune, si a aseza cumva, in sfarsit, dupa foarte multi ani de framantari si suferinta (nu voi intra in detalii pt ca fiecare are propriile experiente si trairi si nu ar fi neaparat f relevant).

Bottom-line-ul este ca am intrat in aceasta sedinta fara sa stiu exact cam ce vreau si cu ce anume sa incep si ce ar trebui sa fac. Si am iesit, chiar de la prima sedinta, cu mintea si inima mult mai limpezi/mai usoare si cu muuult mai fericita (aici art b sa fac o precizare termenul de fericire eu il folosesc nu neaparat pt acea stare de exaltare cand iti vine sa sari in sus efectiv de bucurie – desi am simtit si acest lucru, ci mai ales pentru acea fericire interioara, pace, armonie, eliberare care te fac sa simti o stare de gratie, ca poti face orice si ca ai incredere totala ca orice s-ar intampla este numai pentru binele tau).

A urmat o sesiune de sedinte (nu au fost foarte multe, dar aici depinde de voi cata incredere aveti in voi si in coach) in care am fost intens ajutata sa constientiez foarte multe lucruri care ma tineau pe loc, ma blocasera intr-un trecut plin de evenimente care nu imi permiteau sa ma bucur de present, sa merg mai departe, acesta fiind in mare parte motivul pt care lucrurile nu evoluau deloc cum ar trebui pe niciun plan si sa evoluez, sa ma bucur de viata, de present, de tot ce am. Bineinteles, ca anul acesta voi continua sa apelez la Svetlana pt ca mi-am setat noi targeturi, mai ales acum cand am inteles cate oportunitati ne ofera viata si ca putem fi cu adevarat creatorii propriei noastre vieti, a propriilor noastre vise (si astfel voi avea nevoie de ghidarea ei).

Ar fi foarte multe lucruri de spus dar bine ar fi sa descoperiti singuri si sa simtiti pe propria “piele” beneficitatea acestui gen de program, de discutii, si calitatile Svetlanei, dedicatia cu care face lucrurile si vine catre oameni, compasiunea, umorul, insistenta, eficienta, (prin multiple tehnici, mult mai complexe decat par le prima vedere, Svetlana este si un psiholog foarte bun, si un terapeut extraordinar), inspiratia si harul de care da dovada pentru a te ajuta sa evoluezi, numai sa vrei (in fond cam asta ar fi rezultatul), si pentru care ii multumesc inca o data si voi fi mereu profund recunoscatoare pentru faptul ca am intalnit-o si ca pot apela cu incredere ori de cate ori am nevoie, stiu sigur ca ma va ajuta.”

 

 

No Comments

Post A Comment