Centrul Shakti | Gift Card
 

Gift Card

My wellbeing place

logo-gold-shakti

Cadourile materiale se uzeaza sau isi pierd valoarea in timp. 

Insa cadourile experienta ne raman mereu in suflet.

gift1-shakti
voucher Oricare din serviciile noastre pot fi oferite printr-un gift card!
Dintre toate cadourile experienta, cea mai de pret e sanatatea, iar acum, prin intermediul voucherului nostru cadou, poti darui celor dragi momente de sanatate prin masaj, prin intermediul terapiilor complementare sau chiar prin terapiile de remodelare, ce au ca scop accelerarea metabolica si redobandirea greutatii normale.
Daruieste persoanelor dragi din jurul tau cadouri-experienta de neuitat, la Centrul Shakti. Spre exemplu, un masaj in cuplu poate da un boost nou relatiei tale. O zi cu terapii de infrumusetare iti poate reda increderea in fortele proprii. O sedinta la terapia cranio-sacrala te poate ajuta sa descoperi lucruri nebanuite despre tine si sa te ajute sa-ti rezolvi anumite probleme emotionale sau chiar de sanatate.
Tu alegi experienta pe care vrei sa o daruiesti: o terapie, un ritual sau poate un pachet de servicii, astfel incat starea de bine se mentine… mai mult timp. De asemenea, putem crea pentru tine vouchere personalizate, iar tu poti fi creatorul ritualului pe care doresti sa-l daruiesti!
Daruieste celor din jurul tau relaxare, sanatate, buna-dispozitie!
Gift Cardul se poate personaliza cu oricare dintre serviciile Centrului Shakti, orice combinatie sau pachet spa deja existent, oferte sau orice suma valorica. Se ridica fizic de la sediul nostru din Cristofor Columb, 3 sau daca doriti sa optati pentru un gift card in format .pdf, acesta se poate achizitiona online. Scrieti-ne la centrulshakti@gmail.com sau 0755069569

FII CREATORUL RITUALULUI
PE CARE DORESTI SA-L OFERI!

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.