Centrul Shakti | Durerile de spate si ameliorarea prin TCS

Durerile de spate si ameliorarea prin TCS

Durerile de spate si ameliorarea prin TCS

Ai dureri de spate și nu știi ce să mai faci? Ai o presiune constantă cervicală sau lombară? Te plângi de dureri de spate ce coboară spre picior? Ai încercat să te tratezi cu terapia Craniosacrală (TCS)?

 


Durerea de spate poate fi localizată într-o anumită zonă (lombară, toracică, sau cervicală) sau poate apărea pe o porţiune mai întinsă a spatelui. Durerea localizată poate iradia sau extinde către alte zone ale corpului.
Durerea lombară de spate este una dintre cele mai des întânite probleme de sănătate din zilele noastre; este de actualitate din cauză că ne petrecem mai mult de 6 ore pe scaun, la birou sau în mașină și poate varia ca și gravitate de la durere uşoară, surdă, supărătoare până la una acută, ascuţită, severă, persistentă ce poate limita mişcările și întrerupe activităţile zilnice.
Terapia Craniosacrală este o abordare holistică și multidimensională în ameliorarea durerii și a vindecării, prin care s-au obținut rezultate remarcabile în ultimii 50 de ani.
Toate de ședințele TCS sunt de evaluare și tratament în egală măsură.
TCS se poate aplica tuturor persoanelor, chiar și nou născuților, are puține contraindicații, fiind o terapie foarte blândă, relaxantă și care nu implică manipulări invazive. Este prin urmare, ideală pentru toata lumea, inclusiv copii și persoane în vârstă. 


Afecțiunile care pot răspunde bine includ și:
– probleme scheleto-musculare și articulare (accidentări sportive, sciatică, umăr înțepenit, probleme la genunchi, luxații ale gleznei, fasciită plantară, restricție de mișcare a gâtului, dureri de spate, boli profesionale etc);
– afecțiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliară, stomac și intestine etc);
– infertilitate, chisturi ovariene și fibroame uterine;
– dezechilibre hormonale și emoționale;
– stres și oboseală cronică;
– migrene și dureri de cap;
– afecțiuni respiratorii, bronșite și astm;
– boli ale sistemului imunitar;
– sechele după accidente vasculare;
– alergii, rinite;
– afecțiuni neurologice;
– fibromialgie;
– depresie și stres emoțional;
– pregătirea corpului înainte de intervențiile chirurgicale de orice tip, precum și recuperare după operații.

 

No Comments

Post A Comment