Centrul Shakti | Definirea liniilor corporale

Definirea liniilor corporale

Definirea liniilor corporale

Garshan Slim by Lakshmi

slim

Cum ești altul rămânând același? Centrul Shakti răspunde nevoii acute de schimbare și de definire a liniilor corporale în acord cu liniile propriului stil prin ritualul Garshan Slim by Lakshmi. După cum poate fi intuit încă din denumire, a slăbi nu este numai un verb, ci și scopul întregii experiențe ce poate fi descrisă printr-un singur cuvânt: well-being. Pentru că armonia și o stare de profundă relaxare interioară însoțesc ritualul împachetărilor: de la exfolierea pielii, aplicarea tratamentului specific, minutele de așteptare ce se transformă în minute de revenire la tine și culminând cu masajul energizant.

love

Oamenii nu mai au timp. Vor totul aici și acum. Acest ritual le oferă, într-adevăr, totul, schimbându-le percepția despre timp. Dacă de obicei ne grăbim, gândindu-ne la alții și la ce avem de făcut, Garshan Slim reordonează tacit prioritățile fiecărui client. Este timp. Timp pentru noi înșine, pentru a armoniza interiorul cu exteriorul, pentru a obține echilibrul și viața sănătoasă de care avem nevoie, dar mai ales, timp pentru a te bucura de felul în care poți ajunge la imaginea dorită” susțin specialiștii Shakti. Nu este de mirare, având în vedere uleiurile esențiale folosite în acest procedeu: portocală, scorțișoară, ylang ylang, patchouli cu extracte de castan sălbatic și ananas, dar mai ales, extractul de alge marine Gelidium Cartilagineum cu acțiune osmotică și de eliminare a toxinelor care fac depunerile de grăsime atât de greu de tratat.

celulitica

Pe lângă experiența senzorială și răsfățul olfactiv generat de selecția de uleiuri, ritualul Garshan Slim by Lakshmi devine cu totul special grație dialogului pe care specialiștii Shakti îl propun clienților. Departe de a fi un schimb cordial de replici și cuvinte politicoase golite de esențe, Garshan Slim înseamnă comunicare. Empatie. Înlăturarea depozitelor de grăsime, celulită și a efectelor inestetice ale acestora prin înțelegerea cauzelor care le-au determinat. Tratamentul este, dintr-un anumit punct de vedere, o ședință diferită de coaching. Orice pas urmat în efectuarea împachetării trezește emoții și întrebări ale căror răspunsuri le găsim pe parcursul ritualului.

Aici și acum? Ușor relativ. Timpul curge altfel pentru fiecare dintre noi. Singurul lucru cert este experiența Garshan Slim by Lakshmi care ajută la eliminarea toxinelor din zonele afectate de grăsime și celulită. Să fii frumos înseamnă să fii bine.

No Comments

Post A Comment