Centrul Shakti | Cum mi-a schimbat Qi Balance perspectiva asupra vieții (testimonial)

Cum mi-a schimbat Qi Balance perspectiva asupra vieții (testimonial)

Cum mi-a schimbat Qi Balance perspectiva asupra vieții (testimonial)

Am ajuns la Qi Balance mai mult la insistentele unei prietene. Nu am inteles prea multe in prima sedinta, exercitiile mi se pareau usor amuzante, terminologia mi-era total straina, insa am hotarat acord totusi o a doua sansa acestei activitati. Nici nu banuiam cat de mult ma va ajuta Qi Balance in viata de zi cu zi!

 In primul rand, am inceput sa simt ca am mai multa energie. Ma trezeam mai usor dimineta, nu mai aveam episoade de somnolenta la birou iar cafeaua a devenit iar un moft si nu o necesitate. Dar ce a fost cu adevarat remarcabil a fost ca ora de Qi Balance mi-a oferit o noua perspectiva asupra vietii, o noua pereche de ochelari, cu lentile cat se poate de colorate, ca sa vad lucrurile mai in profunzime. Am invatat sa fiu mai centrata si mai “impamantata” in realitatea de zi cu zi, mai conectata cu energia momentului prezent. Am invatat cum sa directionez energie in diferite parti ale corpului, atunci cand ma simt slabita, si e uimitor sa-ti descoperi propria capacitate de regenerare si vindecare.

 

Daca ai fost vreodata la un masaj, stii cat de relaxat si usor te simti dupa o sedinta. Cam asa simteam eu dupa ora de Qi Balance. Partea frumoasa era ca puteam accesa aceste stari ori de cate ori simteam nevoia. Am inteles cat de tensionata eram inainte si cat de “robotica” era existenta mea.

 

Dupa ce am inceput sa practic cu regularitate, Qi Balance mi-a adus si alte cadouri: de la reglarea menstruatiei, la atenuarea durerilor asociate cu ciclul menstrual pana la eliminarea durerilor de cap ce ma chinuiau luna de luna. Iar surprizele nu inceteaza sa apara, pentru ca cu cat invat si aprofundez mai mult, cu atat descopar lucruri noi despre mine, despre corpul meu si cred ca nimic nu poate fi mai fascinant si mai implinitor decat sa te cunosti pe tine insuti!”

Diana este oaspete al centrului Shakti, si  ii multumim ca ne-a  impartasit experienta ei de la sesiunile de Qi Balance.

Qi Balance este o ora de reconectare cu sine si cu propriul trup, cu exercitii inspirate din sistemele Qigong si Tai chi. Tehnica veche de peste 5000 de ani, qigong-ul a devenit astazi cunoscut in intreaga lume, fiind considerat de Organizatia Mondiala a Sanatatii drept una din cele mai eficiente modalitati de mentinere si cultivare a sanatatii si a starii de bine. Cercetările au arătat că Tai Chi şi Qigong reduc anxietatea, depresia, durerile cronice, ajută la intarirea sistemului imunitar, îmbunătăţesc funcţia respiratorie, îmbunătăţesc substanţial echilibrul, aduc beneficii sistemului cardiovascular, furnizand un instrument puternic de management al stresului şi încetinind procesul de îmbătrânire.

Te asteptam sa descoperi starea de bine si-ti sporesti vitalitatea prin intermediul Qi Balance!

No Comments

Post A Comment