Centrul Shakti | Centrul Shakti- My wellbeing place

Centrul Shakti- My wellbeing place

Centrul Shakti- My wellbeing place

La finalul discursurilor inspiraționale, a cărților de dezvoltare personală și a tutorialelor de beauty, realitatea este că unii oameni ni se par mai frumoși decât alții. și-atunci, ce este (de fapt) frumusețea? Dacă ea a devenit o știință în care sunt atât de mulți specialiști, nu ar fi mai ușor să cumpărăm o cremă, un suc natural sau un serum care să ne facă să semănăm cu Grațiile din Primăvara lui Botticelli?

banner_top

Nu întotdeauna ne îndrăgostim de cei mai frumoși, mai deștepți sau mai charismatici oameni. Dar ceea ce iubim la ei este armonia, puritatea unui ideal despre viață, liniștea interioară, asumarea, binele ce le curge prin vene. în dicționarul specialiștilor de la Centrul Shakti acest lucru se numește „well-being”. Și se dobândește prin reîntoarcerea la tine, la un set de valori și principii suficient de puternice încât să te susțină chiar și în condiții de furtuni inimaginabile. Terapiile și vasta gamă de servicii puse la dispoziția clienților Shakti întâmpină nevoia de a arăta bine și de a te simți bine. Pentru că ele nu se suprapun, așa cum se bănuiește din nevoia de a cosmetiza lucrurile, ci se completează perfect. Frumusețea înseamnă echilibru, strânsa îmbrățișare a celor două elemente până la imposibilitatea de a percepe unde începe una și se sfârșește cealaltă.

hidratare

Antrenarea răbdării și a corpului, tratamentele de remodelare corporală și serviciile de înfrumusețare se intersectează într-un punct comun: well-being. La Centrul Shakti sănătatea și estetica își traduc reciproc dimensiunile pe care vrem să le atingem. Iubim oamenii frumoși, cei care nu se lasă asaltați de viață, ci sunt propria lor creație!

reflexo

No Comments

Post A Comment