Centrul Shakti | Ce ti-ar spune parul tau daca ar putea vorbi?

Ce ti-ar spune parul tau daca ar putea vorbi?

Ce ti-ar spune parul tau daca ar putea vorbi?

Desi sunt drept, tu ma vrei ondulat. Iar cand sunt cret, ma vrei drept. Vrei sa arat mereu perfect, ca in reviste. Ce-i drept, imi place sa stralucesc si sa arat bine, dar, ca si tine, am uneori am si eu nevoie de un mic repaos, am nevoie de vitamine si minerale, ca sa fiu sanatos, iar acestea le pot lua fie din produse nutritive pentru par, fie din alimentatia ta. Indiferent ca e vara sau iarna, pe mine ma supui agresiunilor externe. Eu sunt cel mai expus la vant, la arsita, la umidate sau la frig.

Te-ai gandit vreodata ca merit si eu, din cand in cand, un repaos sau  un tratament de reconstructie?

Daca parul tau ar vorbi, probabil ca ti-ar spune ca tanjeste sa nu mai fie fragil, casant, lipsit de stralucire si de elasticitate. Ti-o spun eu, in calitate de hairstilist. De-a lungul timpului, am vazut cum parul clientelor revine la viata, cu ajutorul unui tratament special de restructurare, pe care ti-l recomand si tie, macar o data la 3 luni, daca tii la parul tau si vrei sa-ti pastrezi podoaba capilara sanatoasa.

Parul tau are nevoie sa fie hranit, are nevoie de vitamine si minerale, mai ales daca il ai lung. Are nevoie de cheratina, de fier,de zinc, de cupru, seleniu, magneziu. Daca obisnuiesti sa-ti vopsesti des parul sau simti ca nu mai are vitalitate, iti recomand tratamentul Rebuilding de la O-Way, o metoda de reconstructie a parului deteriorat, ce confera hidratare, remineralizare, elasticitate, repararea cuticulelor, rezistenta.

Mai intai, diagosticam problema parului, pentru a aplica tratamentul corespunzator. Apoi, in functie de diagnosticul rezultat, aplicam un tratament intensiv cu un ser proteic de reconstructie, care se aplica la fel ca si o vopsea, utilizand insa o placa speciala non-termica, pentru a facilita patrunderea substantelor active si a mineralelor in structura parului. Apoi, te rasfatam cu o spalare delicata bazata pe aminoacizi si o masca de restructurare.

Din experienta iti spun ca nu vei simti o mare diferenta la inceput, insa dupa 1-2 spalari, vei vedea cum parul tau reinvie, recapatandu-si stralucirea si elasticitatea. Iar daca vrei o regererare ca la carte, vei intelege ca e bine sa-ti „hranesti” parul tot timpul, nu sa-i dai doar un detox din cand in cand, astfel ca e bine sa iei in considerare si sfaturile noastre pentru  ingrijirea acasa. Iti recomand acest tratament dupa o vara in care parul a fost deteriorat de soare, dupa multe experimente de colorare, dupa nastere, dupa o perioada stresanta sau pentru ingrijire, o data la 3 luni de zile.

Tratamentul acesta e ca si cum i-ai face un retreat de detox parului tau. O-Way este prima linie de tratamente pentru par realizate cu uleuri esentiale, rasini, ceruri,unt, vegetale emoliente si ingrediente pe baza de plante crescute biodinamic in cadrul fermei Organic Way. In plus, daca iubesti animalele, te vei bucura sa afli ca aceste produse sunt cruelty-free. Nu contin parabeni, silicon, coloranti artificiali sau parfumuri sintetice, astfel ca poti sa apelezi linistita la acest tratament, chiar si atunci cand urmezi o medicatie speciala, sau ai o anumita sensibilitate la produse.

Daca tii la parul tau, ofera-i din cand in cand un rasfat si un tratament. Iti va multumi prin stralucire, aspect sanatos si multe priviri intoarse dupa tine! J

Cu drag,

Ana (specialista ta in hairstyling)

 

No Comments

Post A Comment