Centrul Shakti | Cariere
 

Cariere

My wellbeing place

logo-gold-shakti

Stim ca suntem un etalon al starii de bine in Romania si prin ceea ce facem, plantam seminte de bine in sufletele oaspetilor nostri. Suntem mereu in cautare de oameni profesionisti, de terapii noi si de idei care sa ne faca sa mergem ” the extra mile”. Asa ca daca te consideri un profesionist valoros, nu ezista sa ne trimiti un gand bun la centrulshakti@gmail.com

Te vom contacta negresit!

Ca sa intelegi cine suntem noi si cu ce ne ocupam si cum a pornit totul, ai mai jos povestea fondatorilor Centrului Shakti:

 

Povestea noastra a inceput la inaltime, mai exact la 1.457m, in Dharamshala, Tibetul in exil, acolo unde eu, impreuna cu viitoarea mea sotie am venit sa ne recapatam starea de bine, armonia interioara si echilibrul pierdute in tumultul ritmului modern de viata.


Ceea ce am primit fiecare in urma acelei calatorii a fost atat de pretios incat am revenit cu un vis si anume acela de a planta semintele starii de bine in viata cator mai multi oameni. Astfel, in 2011 ia nastere Centrul Shakti.


Conceptul e construit în jurul a 3 piloni și anume, minte, trup și suflet, pentru a putea răspunde complexitatii fiintei umane. Astefl incat fiecare dintre noi este unic, respectiv și calea spre starea de bine a fiecaruia este diferită. În acest scop, am creat un concept unic in cadrul căruia oferim soluții pentru obținerea stării de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar și prin servicii clasice de înfrumusețare. Ceea ce le oferim clienților noștri este o stare completă de well-being iar echipa de specialiști care ne reprezintă transmite în fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, că ceea ce propunem este un stil de viață.


Anul acesta visul nostru implinește 5 ani și ne bucurăm de semințele stării de bine plantate în viețile a mii de oameni. Acesta este modul nostru de a schimba lumea, de a o face mai bună și mai frumoasă.

Alin Simion
Co-Fondator & Administrator

MY WELLBEING PLACE

DE CE NOI?

pentru ca echipa noastra este alcatuita
din specialisti de top
pentru ca suntem foarte complecsi
pentru ca oferim servicii de cea mai inalta calitate
pentru ca punem pasiune in ceea ce facem
si pentru ca la Shakti, starea de bine este la ea acasa

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.