Centrul Shakti | Bronzare naturala
 

Bronzare naturala

Beauty by Shakti

Bronzare naturala cu Henna

Bronzarea orientala cu henna lasa un bronz natural, fara nuanta portocalie specifica celorlalte autobronzante.
Henna este un antiseptic natural care ajuta la intarirea vaselor capilare si inchide porii.
Proprietatile sale de bronzare se datoreaza taninului. Trateaza, fortifiaza si nuantează pielea. Are calitati purifiante, tonifiante si astringente. Rezultatul va fi o piele bronzata 100% natural, fara nuanta portocalie.

 

Loţiunea este un amestec de uleiuri vegetale bogate in vitamine, minerale şi oligoelemente care prelungesc durata bronzului. Extractele vegetale au proprietati astringente, antibacteriene şi protective care contribuie la buna hidratare a pielii. Taninul, impreuna cu henna, vor asigura o culoare naturala si de durata.

Magicul efect al masajului facial este reprezentat de aducerea frumuseţii interioare înspre exterior. El se realizează pe braţe, decolteu, gât şi faţă, stimulând centrii energetici şi secând, unde este cazul, izvorul de tristeţe care umbreşte chipul.

1 sedinta 150 lei

PACHET 5 sedinte 600 lei

PACHET 10 sedinte 1000 lei

*Prima sedinta dureaza 90 min,
de la a doua durata fiind de 60 minute.

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.