Centrul Shakti | Beauty

Beauty by Shakti

Cu ajutorul specialistilor nostri, vei avea surprize placute de fiecare data cand te vei privi în oglinda după ședinta de Beauty by Shakti.
Vei vedea cu ochii tai frumusetea pe care acestia au stiut sa o vada în tine, fara a-ti umbri din naturalete si fara a-ti fura din personalitate. Vei privi, in oglinda, varianta ta cea mai buna: tu mai luminoasa si mai frumoasa!
Vei vrea să mai revii, pentru ca frumusetea da dependenta.
pattern-shakti

Alege unul din serviicile beauty

COAFOR

COAFOR

Manichiura&Pedichiura

Manichiura&Pedichiura

COSMETICA

COSMETICA

MAKE-UP

MAKE-UP

pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.

* Coaforul implica notiuni profunde de chimie si nu garantam ca orice dorinta a unui client poate deveni realitate. Suntem obligati sa va oferim un feedback profesionist si ne rezevam dreptul de a nu incepe o operatiune daca exista riscul de a va face rau. ( decolorat, permanent samd )