Centrul Shakti | Atelierul de dezvoltare personala prin arta

Atelierul de dezvoltare personala prin arta

Atelierul de dezvoltare personala prin arta

Atelier Iubirea de Sine, Iubirea de Semeni, Iubirea de Viata

Va invitam la un atelier de dezvoltare personala prin arta, centrat in jurul Iubirii. Iubirea este un aspect important al vietii noastre, ea da culoare, farmec si sens zilelor noastre.

Iubirea este unitara, insa pentru o mai buna intelegere, in cadrul atelierului o vom privi sub forma celor trei moduri principale de manifestare: Iubirea de Sine, Iubirea de Semeni, Iubirea de Viata.

creative

Atelierul are trei sedinte, axate pe cele trei moduri de manifestare: in prima sedinta ne vom directiona atentia asupra Iubirii de Sine. Confundata uneori cu egoismul, Iubirea de Sine se diferentiaza mult de acesta, este forta interioara care te ajuta sa iti fie bine, este Iubirea care te indruma sa ai grija de tine… In cea de a doua sedinta, vom privi catre Iubirea de Semeni, iubirea pentru oamenii din viata noastra, Iubirea care ne face viata armonioasa. Iar in cea de-a treia sedinta, ne vom indrepta atentia catre Iubirea de Viata, acel sentiment profund care te face sa apreciezi viata, sa o simti, si sa te bucuri ca traiesti!

Atelierul are un mod interesant de desfasurare. Vei picta (si nu este necesar sa stii sa pictezi). Vei gasi raspunsuri la intrebari pe care poate inca nici nu le intrevezi. Iti vei scrie o scrisoare ca in cazul in care uneori mai uiti, sa iti amintesti. Iar la final, pe langa experienta interesanta si introspectia binefacatoare, vei lua acasa un set de trei tablouri pictate de tine, pentru tine, cu Iubire.

Atelierul se poate desfasura individual, in trei sedinte saptamanale de o ora si jumatate, luni, miercuri sau vineri, in intervalul orar ales de tine. Costul unei sedinte este 200 lei si include toate materialele.

Sau atelier de gup, cu un numar restrans de participanti, in trei sedinte saptamanale de doua ore, vineri de la ora 19 la 21*. Costul unei sedinte in atelierul de grup este 130 lei si include toate materialele.

Te asteptam sa vii cu bucurie si cu dorinta de a intelege mai bine ce inseamna Iubirea pentru tine!

No Comments

Post A Comment