Centrul Shakti | Access Bars – o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice

Access Bars – o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice

Access Bars – o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice

Access Bars® – este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice

 

access shakti

Ce este si cum functioneaza ACCESS BARS ®?

Este o metoda dinamica de transformare a constiintei si de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice, care te ajuta sa schimbi in bine, tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta, cu usurinta totala. Este o tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legata de ce esti si ce vrei sa creezi si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Bars este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte (bare de energie) pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Aceste bare reprezinta componenta de stocare electromagnetica a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, de control, de sensibilizare, constientizare, iubire, prosperitate, creativitate, putere, imbatranire, recunostinta, sexualitate, bani, etc. Fiecare gand, idee, atitudine sau decizie, blocheaza rularea energiei si limiteaza capacitatea de a fi generativ in acel aspect al vietii tale.

Ruland energie prin aceste bare, blocajele se disipeaza si incarcatura electromagnetica se elibereaza ca si cum am sterge niste fisiere vechi din computer. Folosind diferite instrumente, se creeaza spatiu liber pentru relatii armonioase, claritate, sanatate, prosperitate, creativitate, curiozitate, vitalitate, o stare de bine si conectare cu tot ceea ce exista.

Primirea unei sedinte de Bars poate fi unul din momentele in care te conectezi din nou cu tine.

O sesiune BARS iti poate aduce un sentiment de relaxare profunda, pace si liniste cum nu ai mai avut poate de multa vreme. Astfel dupa sedintele de Bars, viata ta va incepe sa se schimbe ca urmare a eliberarilor. Vei descoperi ca judeci mai putin, ca reactionezi mai putin si raspunzi mai constient situatiilor, ca ai mai putine ganduri negative si ca ai un sentiment continuu de usurinta, indiferent de ce situatii se prezinta in viata ta. Claritatea pe care o poti obtine in urma unei sedinte de Bars este remarcabila. Access Bars este o invitatie la eliberarea corpului si a mintii de judecati, ganduri fixe, credinte limitative si/sau blocaje energetice. Aceasta tehnica este folosita pentru a aduce usurinta, abundenta, relaxare, bucuria de a fi si a face.

O sedinta Bars durează aproximativ 50 de minute, timp în care se acționeaza asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5 minute, în functie de starea pacientului.

Aceasta terapie nu prezintă contraindicații fiind recomandată a se efectua și copiilor. În cazul acestora, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 30 de minute. In general se recomandă 1-2 sesiuni pe saptamana dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de cum simte pacientul nevoia.

Bars shakti

Ce se experimentează în timpul unei sesiuni Bars®?

Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală, multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii Bars, chiar și în cadrul unui mediu zgomotos. Unele persoane văd imagini, altele resimt senzații în corpul lor, precum: furnicături, căldură, spasme sau fiori. Apar manifestări și din punct de vedere emoțional (plâns sau râs cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace și bucurie fiind de multe ori prezent la sfârșitul unei sesiuni Bars. Fiecare sesiune va fi diferita de fiecare dată, chiar dacă se repetă cu același terapeut.

Cand este recomandat sa faci Bars®?

In orice situatie de sanatate si de viata se poate beneficia de aceasta tehnica, cu schimbari rapide si miraculoase. Bars poate fi folosit in suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit… O sedinta de Bars poate produce mai multe transformari decat ani intregi de terapie. In cel mai rau caz, dupa o sedinta de Bars te poti simti ca dupa un masaj relaxant, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba. Problemele din viata noastra si din lume sunt urmarea a lipsei de constienta. Atunci cand devii mai constient, situatiile din viata ta se schimba miraculos. Este timpul acum si pentru TINE sa alegi sa fii si sa creezi constient? Este viata TA, ALEGE! Access Bars – cea mai inovatoare terapie de relaxare

Care sunt beneficiile după o sesiune de Bars®?

Există atât de multe beneficii încat nu există spațiu suficient pentru a le numi pe toate. Mai jos veți găsi doar câteva dintre beneficiile comune:

Persoanele sau situațiile care ti-au creat mari dificultăți în viața ta dintr-o dată nu te mai deranjează, văzând totul dintr-o altă perspectivă.

După o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profunda, în același timp simțindu-te plină de energie și viață.

Fiecare aspect al vieții va fi abordat cu mai multa ușurință, găsind soluții acolo unde înainte nu le vedeai.

Va avea loc o schimbare în tot ceea ce nu funcționează în viața ta, tot ceea ce te limitează în decizii fiind eliminat.

Apare o stare de fericire, starea de depresie disparând la mulți, după doar o singură sesiune.

Se va observa o creștere a performanței la locul de muncă, o creștere a claritatii mentale, fără a studia mai mult.

Ajută la recuperarea mai rapidă în cazul unor răni mai vechi sau noi sau în caz de intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.

Vei incepe sa te schimbi si lumea din jurul tau va incepe sa se schimbe.

No Comments

Post A Comment