Centrul Shakti | About
 

About

My wellbeing place

logo-gold-shakti

Povestea noastră a început la înălțime, mai exact la 1.457m, în Dharamshala, Tibetul în exil, acolo unde eu, împreuna cu viitoarea mea soție am venit să ne recăpătăm starea de bine, armonia interioară și echilibrul pierdute în tumultul ritmului modern de viața.


Ceea ce am primit fiecare în urma acelei călătorii a fost atât de prețios încât am revenit cu un vis și anume acela de a planta semințele starii de bine în viața cator mai multi oameni. Astfel, în 2011 ia naștere Centrul Shakti.


Conceptul e construit în jurul a 3 piloni și anume, minte, trup și suflet, pentru a putea răspunde complexitatii fiintei umane. Astefl incat fiecare dintre noi este unic, respectiv și calea spre starea de bine a fiecaruia este diferită. În acest scop, am creat un concept unic in cadrul căruia oferim soluții pentru obținerea stării de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar și prin servicii clasice de înfrumusețare. Ceea ce le oferim clienților noștri este o stare completă de well-being iar echipa de specialiști care ne reprezintă transmite în fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, că ceea ce propunem este un stil de viață.


Anul acesta visul nostru implinește 5 ani și ne bucurăm de semințele stării de bine plantate în viețile a mii de oameni. Acesta este modul nostru de a schimba lumea, de a o face mai bună și mai frumoasă.

Alin Simion
Co-Fondator & Administrator

MY WELLBEING PLACE

DE CE NOI?

pentru ca echipa noastra este alcatuita
din specialisti de top
pentru ca suntem foarte complecsi
pentru ca oferim servicii de cea mai inalta calitate
pentru ca punem pasiune in ceea ce facem
si pentru ca la Shakti, starea de bine este la ea acasa

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastreSunt de acord ca datele mele să fie folosite pentru a primi informații comerciale pe email

Începând cu data de 25 Mai 2018, a intrat vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Acordul tău este necesar pentru a putea trimite, prin intermediul newsletterului, informații cu privire la oferte exclusive sau noutăți, respectând dispozițiile legale în vigoare.

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.