Tratamente

Beauty by Shakti

Tratamentele de par: frumusete de la interior la exterior!

Un par frumos e un par sanatos. Degeaba ai cea mai in voga coafura, cea mai trendy culoare sau cea mai sofisticata impletitura, daca parul tau e lipsit de vitalitate. In trecut, un par bogat si sanatos era interpretat ca fiind un simbol al fertilitatii. In zilele noastre, analiza firului de par a ajuns la stadiul in care putem depista nivelul de stres sau chiar diferite boli, judecand dupa sanatatea parului.

 

Inainte de a avea grija cum arata parul la exterior, revigoreaza-l din interior! La centrul Shakti, iti stam la dispozitie cu sfaturi personalizate si tratamente pentru regenerare, tratamente impotriva caderii parului, impotriva matretii sau pentru un scalp sensibil.

 

Recapata-ti frumusetea parului de la interior spre exterior!

TRATAMENTE PENTRU PAR – PRETURI

Tratamente de par OWAY
Rebuilding – regenerare profunda
Hairstilist
425 Lei
Senior Hairstylist
425 Lei
Creative Hair Director
425 Lei
Hair loss – impotriva caderii parului
Hairstilist
250 Lei
Senior Hairstylist
250 Lei
Creative Hair Director
250 Lei
Soothing – pentru scalpul sensibil
Hairstilist
250 Lei
Senior Hairstylist
250 Lei
Creative Hair Director
250 Lei
Purifying – impotriva matretii
Hairstilist
250 Lei
Senior Hairstylist
250 Lei
Creative Hair Director
250 Lei
Tratamente Spa Par Wella

System Professional TRATAMENT LUXURIANT

ÎNGRIJIRE SUPERIOARĂ DE LUNGĂ DURATĂ PENTRU PĂR ȘI SCALP Aceasta este îngrijirea părului esențială, ce-ți dezvăluie frumusețea interioară. Acest tratament unic constă în cinci pași și presupune de asemenea efectuarea unui Masaj System Professional AMOA. Bazat pe tehnici de masaj asiatic, Masajul AMOA stimulează energia meridiană și instaurează un sentiment de relaxare completă, oferind în același timp îngrijire de lungă durată părului și scalpului
Durata 30′    pret 110 ron

SYSTEM PROFESSIONAL TRATAMENT SPECIALIZAT REGENERARE MOLECULARĂ A PĂRULUI

Reconstruiește instant cheratina părului, oferindu-i mai multă rezistență și vitalitate până la 5 spălări. Formula înnoită RNP este infuzată cu tehnologia Molecular Hair Restructurer și conține aminoacizii esențiali ce reconstruiesc cheratina părului, oferindu-i mai multă rezistență și vitalitate, până la 5 spălări. Este recomandat și pentru fortificarea părului fin și degradat datorită formulei foarte ușoare ce nu încarcă.
Durata 15′     pret 80 ron

System Professional TRATAMENT INTENSIV

TRANSFORMARE INTENSĂ ȘI RĂSFĂȚ PENTRU PĂR ȘI SCALP Experimentează 4 produse într-un serviciu complex de îngrijire personalizată System Professional. Tratamentul intens include Masajul Intens care ajută produsele să pătrundă în firul de păr și reglează circulația la nivelul scalpului.
Durata 20′     pret 90 ron

SYSTEM PROFESSIONAL TRATAMENT SPECIALIZAT Color Lock

Acest tratament este necesar pentru finalizarea fiecărui serviciu de colorare. Cu ajutorul acestui tratament de neutralizare a colorării și sigilare, pigmenții de culoare sunt blocați în interiorul firului de păr pentru un efect de lungă durată. Este recomandat pentru părul vopsit, indiferent de structura acestuia, datorită posibilității utilizării unei infuzii System Professional în funcție de nevoile părului.
Durata 20′    pret 100 ron

Kashmir Hair Botox Tratament de Reconstuctie a firului de par

Tratamentul Kashmir Hair Botox este un tratament ce hraneste in profunzime, reconstruieste firul de par si previne electrizarea. Secretul din spatele tratamenului Hair Botox sunt particulele organice, microscopice, care incurajeaza absortia de vitamine, antioxidanti si proteine, oferind astfel parului calitate si textura naturala.

Tratamentul Hair Botox ajuta de asemenea la repararea parului, prevenind caderea lui.
Elementele esentiale, asemenea acizilor naturali, antioxidantilor, Keratinei naturale si botoxului sunt puternic integrate intr-o formula ce indreapta parul si ii ofera stralucire, finete si elimina varfurile despicate. Tratamentul Hair Botox ajuta la reconstruirea firului de par in timp si previne caderea parului.
Vopsirea, aranjarea si uzul zilnic al instrumentelor de styling (placa, feon, perie) agreseaza si usuca parul. Cu timpul, lipsa tratamentelor de ingrijire a parului, uzul excesiv al substantelor ce dauneaza firului de par cauzeaza uscarea si decolorarea lui, si despicarea varfurilor. Produsele din gama Kashmir Hair Botox pentru ingrijirea parului, asemenea mastii, samponului, balsamului si a serului, reconstruiesc parul si ii redau vitalitatea. Tratamenul Hair Botox inlocuieste cu succes toate aceste procedee si te scapa de probleme.

Parul si scalpul, ca si pielea, au nevoie la randul lor de aceiasi nutrienti. In timp, organismul nostru pierde nutrienti, produce mai putina Keratina, iar absortia de minerale si vitamine se reduce si ea. Folosind produsele Kashmir Hair Botox reconstruiesti firul de par si ii redai stralucirea si forta disparute in timp.

Este posibil sa te intorci in timp?

Da! Orice este posibil atunci cand este vorba de Kashmir Hair Botox. Antioxidantii continuti de tratamentul cu botox actioneaza impreuna pentru a hidrata si intari firul de par, penetrand firul de par pana la nivelul corticolei, unde umple toate golurile si repara zonele afectate. Cu Kashmir Hair Botox electrizarea parului este de domeniul trecutului. Folosind o formula bogata in enzime si proteine, Kashmir Hair Botox iti va lasa parul fin si neted pana la 16 saptamani.
Acest lucru este posibil prin construirea proteinelor parului, compus in cea mai mare parte din Keratina, cu conditinut aditional de zinc, fier, silicon si alte minerale, si imbracarea firului de par in vitamina A si B. Folosirea regulata a Kashmir Hair Botox va reda parului aspectul natural, luxurios si il va intari de la radacina pana la varfuri.

TRATAMENT HAIR BOTOX PAR SCURT – 500 Lei
TRATAMENT HAIR BOTOX PAR MEDIU – 650 Lei
TRATAMENT HAIR BOTOX PAR LUNG – 750 Lei
TRATAMENT HAIR BOTOX PAR EXTRA-LUNG – 800 Lei

Descopera programul de regenerare profunda care reda firului de par distrus si saracit OWAY.

beauty by shakti

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastre

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.