Terapii Alternative

Healing by Shakti

“Rana este locul prin care Lumina intra in tine”,

 spunea Rumi.

Orice suferință, fie ea fizică sau sufletească, ne învață ceva despre noi. De aceea, spre deosebire de medicina alopată, care tratează doar corpul fizic, punand accent pe eliminarea efectelor neplacute, medicina alternativă pune accentul pe descoperirea cauzelor care au dus la acele afecțiuni, abordând omul holistic, ca o unitate trup-minte-spirit. Termenul holism vine din greaca veche, unde cuvîntul halos înseamnă totalitate, întreg. În terapiile complementare, persoana este văzută ca un tot. Departe de a fi nouă, această abordare este moștenită din sisteme medicale foarte vechi, adesea venite din Orient și asociate unor doctrine religioase.

Medicinile alternative pot trata orice?

Întocmai ca medicina alopată, terapiile complementare nu au nici ele raspuns la toate situațiile. Prin viziunea globală asupra sănătătii, ele au in primul rand un scop profilactic dar pot fi folosite complementar în cazul bolilor mai grave, asigurând un confort psihic mărit. În cazurile acute, se poate apela doar la terapii complementare.Spre exemplu, apariția bruscă a unor simptome de durere, oboseală intensă, dureri de cap, cistită, gripă etc. Sunt semnele unor tulburări acute și pot fi rezolvate prin intermediul terapiilor complementare.

*Pentru ca nu credem in uniformizare si in rezultate egale pentru toti, tratamentele pot sa aiba rezultate diferite de la om la om. De aceea abordarea noastra este una individualizata, urmarim procesul fiecaruia si recomandam tot ceea ce este mai util in fiecare moment. Nu putem garanta rezolvarea problemelor, dar putem sa garantam de tot ceea ce tine de profesionalismul terapeutilor si a cunoasterii legat de corpul uman si legaturile intre problemele emotionale si somatizarea lor in corp.

gift1-shakti

Lista Terapiilor Alternative

Regaseste sanatatea si starea de echilibru cu ajutorul terapiilor complementare!

 

Terapia Craniosacrala

Terapia craniosacrală este o metodă blândă de evaluare și de îmbunătățire a funcționării sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral. Sistemul craniosacral este alcătuit din membranele meningeale, structuri care controlează presiunea intracraniană și dinamica lichidului cefalorahidian și care îmbracă și protejează creierul și măduva spinării. De unde și rolul lor esențial în funcționarea sistemului nervos central.

Durata 75′         pret 200 Lei
Durata 60′ – pret 150 Lei ( PENTRU COPII)

OSTEOPATIA

Osteopatia este o medicina holistica, neconventionala, care vizeaza refacerea sanatatii prin restabilirea micromobilitatii in zonele afectate. Notiunea fundamentala a osteopatiei este Miscarea Respiratorie Primara (M.R.P.), a carei libera expresie este sinonima cu starea de sanatate. Toate tehnicile osteopatice au drept scop eliberarea si corectarea acesteia. Sistemul nervos: Migrene, cefalee, nevralgii faciale, cervicobrachiale, intercostale, nevralgia Arnold, torticolis, cruralgie, sciatalgie, sciatica, meralgie parestezica. Sistemul respirator si sistemul vizual Sinuzite, ameteli, echilibru instabil, sindromul lui Ménière, astm (amelioreare), bronsite, rinite, acufene, lacrimari, ochi uscat, migrena oftalmica. Sistemul digestiv Aerofagie, meteorisme, dispepsie, hernie hiatala, gastrite si consecintele hiperaciditatii gastrice, tulburari functionale hepato-biliare, colite, constipatie, ptoza viscerala (rinichi, stomac, vezica urinara). Sistemul genito-urinar Dureri si difunctii ginecologice, cistite, sterilitate functionala, ptoza uterina sau a vezicii urinare, tulburari ale apartului sexual si ale functiei sexuale, enurezis, prostatite, urmarirea osteopatica a sarcinii. Sistemul locomotor Dureri ale coloanei vertebrale si dureri de spate, inflamatii, restrictii de mobilitate ale tuturor articulatiilor periferice, disfunctii ocluzale si temporo-mandibulare, tendinite, tenis elbow, entorse, scolioze si atitudini scoliotice, redarea confortului in cazul handicapului locomotor. Sistemul neuro-vegetativ Stari depresive, hipernervozitate, anxietate, stres, tulburari ale somnului, spasmofilie. Sechele post – traumatice si chirurgicale Cicatrici, fracturi, entorse, cazaturi, accidente rutiere. Tehnicile osteopatice urmaresc restabilirea unui echilibru global, fiecare tratament luand in considerare unitatea corpului uman si unicitatea sa. In functie de gravitatea si de vechimea disfunctiilor osteopatice diagnosticate, este nevoie de una sau mai multe sedinte. Nu se lucreaza sistematic în serii de sedinte, la fiecare sedinta refacandu-se diagnosticul specific osteopatic.

Durata 45′-75′ pret 300 Lei
SPECIALIST ROBERT SAVIN

Terapia florala BACH

Energia pură și vindecătoare a plantelor. Un buchet de flori pe care ni-l dăruiește natura
Primele remedii florale de tip Bach au fost preparate din roua colectată dimineața și din inflorescențele unor plante din flora spontană, care au fost conservate în alcool. Medicul englez Edward Bach, părintele acestei terapii, era convins că roua care se așterne dimineața pe flori captează, datorită radiațiilor electromagnetice solare, întreaga energie pură și vindecătoare a plantelor. Cele 38 de preparate folosite în cadrul terapiei Bach sunt prescrise de către terapeut în funcție de stările emoționale descrise de pacienți. Emoțiile negative ne pot îmbolnăvi și ne afectează viața socială. De aceea, terapeutul va căuta cea mai bună soluție pentru recâștigarea unor emoții pozitive, precum și pentru stimularea unor capacități intelectuale care să ne dezvolte inteligența emoțională.Efectele terapiei florale Bach sunt subtile. Ele apar în timp, în ritmul permis de organism. Fără presiune, fără grabă, în armonie cu întregul Univers.
Terapia cu remedii florale Bach nu are contraindicații, nu are efecte secundare și nu înlocuiește tratamentul cu medicamente alopate.

Durata 30′     pret 60 Lei

Terapia BOWEN 

Spre deosebire de alte tehnici manuale, tehnica Bowen este una dintre cele mai delicate şi mai puţin invazive tehnici manuale, constând într-o serie de proceduri, care se aplica peste muschi, tendoane, nervi sau ligamente. Terapeutul transmite mici impulsuri, prin presiuni usoare, aplicate pe niste puncte bine stabilite, sistemului nervos vegetativ pe diferite locatii specifice, stimuland organismul sa se autovindece. Aceasta tehnica terapeutica revolutionara, are la baza teoria conform careia organsimul nostru dispune de abilitatile necesare rezolvarii oricarei afectiuni si aceste abilitati se declansaza in momentul in care se realizeaza relaxarea totala a corpului. Prin aceasta tehnica nu impunem corpului o comanda din afara, ci transmitem mesajele corecte pentru ca organismul nostru sa “re-formateze” sistemul si sa se intoarca la matricea originala. Bowen nu se centrează asupra unei probleme de sănătate, ci lucrează în permanenţă asupra corpului ca întreg, a organismului înţeles ca tot unitar.

Durata 50′  pret 150 Lei 
Pachet 10 sedinte  pret 1200 Lei

Terapia ACCESS BARS

Access Bars ® – este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice

Ce este si cum functioneaza ACCESS BARS ®?

Este o metoda dinamica de transformare a constiintei si de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice, care te ajuta sa schimbi in bine, tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta, cu usurinta totala. Este o tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legata de ce esti si ce vrei sa creezi si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Bars este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte (bare de energie) pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Aceste bare reprezinta componenta de stocare electromagnetica a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem mentiona punctele de vindecare, de control, de sensibilizare, constientizare, iubire, prosperitate, creativitate, putere, imbatranire, recunostinta, sexualitate, bani, etc. Fiecare gand, idee, atitudine sau decizie, blocheaza rularea energiei si limiteaza capacitatea de a fi generativ in acel aspect al vietii tale.

Durata 60′ pret 200 Lei

Terapia Theta Healing 

ThetaHealing® este o minunata metoda de vindecare a credintelor si convingerilor limitatoare, de vindecare a suferintelor sufletului, intr-un mod simplu, rapid, surprinzator de usor.

Prin ThetaHealing® se pot vindeca relatii, se pot vindeca suferinte sufletesti, se pot inlatura credinte si convingeri limitatoare, si se pot aduce la nivel constient acele informatii importante pentru a trai viata in starea de bine si in armonie.

Cerinta necesara pentru ca o sedinta de ThetaHealing® sa dea rezultate, este credinta in Divinitate si acordul Divin.

In cele mai multa cazuri, o sedinta este suficienta pentru vindecarea unor anumite aspecte ale sufletului, iar rezultatele se simt imediat.

Durata 60′ pret 200 Lei

Coaching

International Coach Federation (ICF) defineste Coaching-ul ca fiind un parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional.

În societatatile de consum actuale, noi nu avem întotdeauna timpul necesar pentru a ne interoga asupra a ceea ce este cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi, pentru a lasa glasul interior sa ne spuna care sunt dorinţele noastre cele mai profunde si care ne sunt nevoile. Prin intermediul sedintelor de coaching ne oferim ocazia unei oglindiri a ceea ce suntem, a locului in care ne aflam in viata in acel moment pentru ca sa putem trasa destinatiile cele mai potrivite si implinitoare in care ne propunem sa ajungem.

Acest proces este orientat spre solutie, actiune si viitor, ceea ce duce la o crestere semnificativa a calitatii vietii.

Este ocazia regasirii de sine si e minunat sa observi cum lumea din jurul nostru se schimba in momentul in care noi ne schimbam privirea asupra ei.

A fi tu insuti presupune sa fii constient de tine insuti, de lucrurile pe care le faci si motivele pentru care le faci in acel mod; inseamna sa intelegi cine esti si de ce ai ajuns sa fii astfel; inseamna sa intelegi cine poti deveni si sa mergi pe calea catre potentialul tau cel mai inalt; inseamna sa devii cine esti tu cu adevarat pentru ca in consecinta, sa poti aduce unicitatea ta in aceasta lume, pentru a o face mai bogata.

A fi tu insuti este o cale de regasire a armoniei si echilibrului interior, de acceptare si iubire de sine.

Durata 60′ pret 300 Lei
Pachet 5 sesiuni 1250 lei
Pachet 10 sesiuni 2000 lei

Consiliere Aromaterapie

Consiliere Aromaterapie

  • Stiti ca uleiurile sentiale va pot ajuta:
  • Sa inlocuiasca solutiile sintetice;
  • Sa se lupte cu provocarile majore ale sistemului imunitar;
  • Sa va faca pielea stralucitoare si radioasa;
  • Sa rezolve cu succes inflamatiile;
  • Sa ajute la mentinerea unui nivel hormonal sanatos;
  • Sustina procesul de pierdere in greutate;
  • Sa detoxifice corpul;
  • Sa elibereze stresul si calmeze emotiile puternice.

Si multe, multe altele. Este unul din motivele pentru care uleiurile esentiale devin rapid din ce in ce mai populare. Si cand avem la dispozitie si uleiuri esentiale standardizate, chemotipate si ca atare, de un inalt grad terapeutic, cum sunt uleiurile Lakshmi, atunci ai tot ce iti trebuie ca sa te bucuri mereu de stare de bine, de echilibru si armonie.

Te invitam la o sedinta de consiliere in aromaterapie pentru a iti oferi remediile esentiale specifice tie ce te pot ajuta sa faci fata cu brio provocarilor zilnice. Impreuna cu specialistul nostru in aromaterapie, iti vom oferi un remediu customizat ce te va ajuta sa faci fata provocarilor zilnice.

Mirosurile sunt extrem de puternice. O simpla aroma poate declansa imediat o amintire puternica si vie, despre locuri sau persoane din trecutul tau. Mirosurile au puterea de a evoca emotii si amintiri aproape instantaneu si pot avea efect imediat asupra corpului prin intermediul sistemului nervos.

Nervul olfactiv ce ne permite sa mirosim, are ca punct de pornire nasul, intra in craniu prin nari si ajunge direct la creier. Acest nerv trimite semnale la mai multe parti ale creierului, printre care sistemul limbic si amigdala, care se ocupa de emotii, stare de spirit si amintiri. Aceste sisteme se ocupa de asemenea si de regularizarea sistemului nervos automat care poate declansa fie un raspuns de tipul ‘lupta sau fugi’, accelerarea respiratiei, a batailor inimii si a tensiunii fie ne poate calma prin intermediul sistemului nervos parasimpatic, ce relaxeaza intreg organismul. Aceasta teorie explica de ce mirosurile pot declansa atat de repede reactii fizice in corpurile noastre si au efect indelungat chiar si dupa ce mirosul in cauza a disparut.

Aromaterapia este o practica a medicinii complementare si alternative care foloseste puterea vindecatoare a mirosurilor ce provin din uleiuri esentiale extrase din plante pentru a echilibra mintea, corpul si sufletul. Exista studii numeroase care arata cum anumite uleiuri esentiale pot reduce stresul, relaxa corpul si permite somnul de calitate. Uleiurile esentiale sunt una din cele mai puternice metode de vindecare naturala disponibile astazi. Este o practica folosita de secole pentru abordarea problemelor fizice, emotionale si psihologice cu rezultate remarcabile si fara efecte adverse daca nu se supradozeaza si se respecta indicatiile de folosire.

Una din cauzele majore de folosire a aromaterapiei astazi este managementul stresului.

AROMATERAPIA SI MASAJ

Masajul este o alta tehnica de eliberare de stres care in mod normal poate include uleiuri esentiale pe langa binefacerile atingerii si a manipularii fizice a articulatiilor si muschilor pentru a elibera tensiunea si stresul. Cand mergeti la masaj, intrebati ce uleiuri esentiale va sunt recomandate, care va pot ajuta la restaurarea calmului si relaxarii sau care va sunt indicate tinand cont de starea de sanatate specifice.

AROMATERAPIA PENTRU REDUCEREA STRESULUI

Aromaterapia este foarte populara astazi pentru reducerea stresului. Ofera o alternativa naturala, rapida, usoara si accesibila la substantele farmaceutice fara a experimenta efecte adverse negative si exceleaza in a reda echilibru psiho-emotional si reinstaura starea de bine.

Stresul poate perturba digestia, functia sistemului imunitar si sa creasca incidenta bolilor cardiovasculare. Poate nu este mereu posibil sa indepartezi o situatie stresanta, insa aromaterapia este o metoda eficienta de a usura stresul emotional care insoteste asemenea evenimente stresante. Doar prin a reduce emotiile dificile care inconjoara o anumita situatie incepi sa iti schimbi modul in care gandesti sau te comporti, astfel minimizand efectele situatiei.

PERICOLELE STRESULUI NEGESTIONAT

Stesul poate afecta nivelul zaharului din sange, conduce la foame exagerata si cateodata la desensibilizare la insulina;

Oamenii care nu gestioneaza adecvat stresul experimenteaza o crestere in greutate.

Imbatranire prematura este un alt potential pericol al hestionarii nivelului de stres.

Durere generala prin corp ca efect al stresului negestionat.

CUM FOLOSIM ULEIURILE ESENTIALE

Cateva moduri de folosirea a aromaterapiei includ:

difuzarea in aer (la rece- vs lampita cu candela)

aplicare locala cutanata- prin masaj;

inhalare sau olfactoterapie.

In caz de infectie sau congestie, sub o atenta supervizare se pot ocazional administra si intern – intotdeauna diluate in ulei de baza pentru a nu irita mucoasa gastrica si a nu produce arsuri.

Recomandarea este ca sa va asigurati ca produsul ce il tineti in mana pe care scrie ulei esential este natural, de grad terapeutic, din surse controlate si nu contine solventi chimici sau alti aditivi care irita pielea atunci cand intra in contact cu ea.

CE TREBUIE SA STII DESPRE STRES:

Stesul este des catalogat ca fiind ceva rau si daunator, dar ce ne-am face fara el? Stesul este o forta de viata esentiala care ne conduce corpul si mintea pentru a raspunde oricarei cereri din exterior care li se adreseaza. Orice situatie stresanta pe care o traim declanseaza in noi reflexul de lupta/fugi care ne face sa ne ridicam, sa mergem sau sa fugim. Daca mintea si corpul nu fac fata cu situatia cu care se confrunta, acest lucru conduce la sentimente de frustare, frica, furie care se traduce ulterior in stres. In timp ce mintea si corpul continua sa lucreze la capacitate marita ca sa salveze ziua, aceste emotii negative se acumuleaza daca nu constientizam ca exista metode de a le elibera.

STRESUL SI SANATATEA TA

Fiecare persoana raspunde la stres in mod diferit. Cresterea tensiunii arteriale, tensiune musculara, rigiditate la nivelul pieptului sau atacuri de panica sunt cateva din simptomele fizice ale stresului. Insa nu pute subestima si alte simptome cum ar fi probleme digestive, cresterea sau pierderea aptetitului, dezinteres sexual, dereglari ale imunitatii sau ameteli. Daca va simtiti confuzi, anxiosi, agresivi sau emotivi foarte des, poate e timpul sa faceti un pas inapoi si sa va reevaluati metodele de a face fata stresului. Stresul prelungit vaduveste corpul de rezervele de energie si slabeste imunitatea, ceea ce ne face mai vulnerabili la diverse alte boli.

CONTROLUL STRESULUI

Cariera noastra, relatiile, finantele personale si sarcinile zilnice sunt elemente de stres care ne testeaza toleranta si abilitatea de a ne adapta si reajusta la o situatie particulara – cu cat e mai scazuta toleranta, cu atat mai mare stresul. De aceea, nu stresul este de vina, mai degraba raspunsul la el care dicteaza daca va avea un efect pozitiv sau negativ asupra vietii noastre. Aceasta cunoastere ne imputerniceste si ne permite sa ne canalizam energiile si sa invatam sa facem fata stresului intr-o maniera pozitiva. Aromaterapia, ca forma holistica de tratament este un mod ideal de face fata conditiilor generatoare de stres.

AROMATERAPIA IN AJUTOR

Stai peste program si nu te poti destinde nici dupa ce ai plecat de la serviciu?

Ai tendinta sa iti exagerezi problemele si sa iti faci griji in mod excesiv?

Locurile noi si oamenii nou-intalniti iti dau un sentiment de nervozitate?

Iti controlezi mai greu mania si frustarea cand lucrurile nu ies cum trebuie?

Cu totii avem momente cand simtim ca pierdem controlul si ne dorim sa abordam lucrurile diferit. Din fericire, avem uleiurile esentiale ale naturii, cu calitatile lor calmante, relaxante sau inaltatoare care nu numai ca ne ajuta sa face fata situatilor stresante, dar ne si imbunatatesc abilitatea de a raspunde la stres in mod pozitiv, in timp ce ne intaresc imunitatea si aduc rezolvari spectaculoase la mici probleme de sanatate cotidiene.

Uleiurile esentiale nu numai ca te vor proteja de efectele negative ale stresului, ci iti vor permite sa intampini provocarile vietii cu un nou entuziasm.

FOLOSESTE AROMATERAPIA PENTRU A GESTIONA STRESUL IN 3 MODURI SIMPLE

1.Ritualul de energizare de dimineata: Incepe ziua cu uleiuri esentiale stimulatoare care hranesc glandele suprarenale, cele mai solictate in momente de stres. Combina 3 picaturi de Rozmarin, Pin, Molid negru si Geraniu cu 15 ml de ulei de baza si aplica in zona suprarenalelor. Nu uita sa le multumesti suprarenalelor tale pentru toata sustinerea lor de pe parcursul zilei.

2. Ritualul de echilibrare din timpul zilei: Foloseste un spray sau recipient cu roll on cu uleiuri echilibrante ca sa iti tina moralul sus. Combina 3 picaturi de Lavanda, Ravintsara, Busuioc, Mandarin fie cu 15 ml de apa distilata, fie cu 15 ml de ulei de baza. Respira acest amestec si simte cum se topeste anxietatea.

3. Ritualul de relaxare de seara: Amesteca 3 picaturi de Lavanda, Musetel, Ylang-Ylang, Maghiran fie intr-o cana de sare Epsom si intra imediat baie. Carpe diem in timp ce te inmoi in aceasta baie aromata si lasi grijile sa treaca, pentru ca maine va fi o noua zi! Poti de asemenea sa folosesti aceeasi combinatia de uleiuri in 15 ml ulei de baza pentru un masaj relaxant al picioarelor si starea de bine se instaleaza definitiv.

Foloseste aceste metode de aplicare de uleiuri esentiale in caz de stres pentru a va relaxa si elibera mintea de ganduri toxice si iti garantam ca tu si cei din jurul tau vor experimenta beneficiile instant.

Iti oferim consiliere aromaterapeutica despre ce uleiuri esentiale iti sunti benefice si iti vom explica modul in care le poti folosi pentru maximul de beneficii.

De asemenea, iti oferim un roll-on cadou fie de energizare, fie de echilibrare sau de relaxare ca sa poti beneficia de efectele vizibile si remarcabile asupra starii tale de bine;

* Aceste informatii se bazeaza pe folosirea in mod traditional a aromaterapiei si nu au intentia de a diagnostica sau trata exclusiv diverse boli. Aceste informatii nu se substituie sub nicio formă părerilor și deciziilor medicilor de specialitate.

Durata 60-75′ pret 250 Lei

Curs de pregatire pentru nastere / CONSILIERE PRENATALA
O noua abordare holistica a nasterii

Poti avea o nastere incredibila! Pregatirea si educatia este cheia. Participarea la orele de consiliere prenatala te vor pregati pentru o experienta de nastere lina si implinitoare. Am adunat toate informatiile disponibile ca sa iti oferim informatii complete si sustinere pentru unul din cele mai importante evenimente din viata unei femei: nasterea copilui sau.

Nasterea nu este numai despre a aduce pe lume un copil sanatos alaturi de o mama sanatoasa, ci si despre a crea un start bun, netraumatic in viata de familie, cu respect si demnitate pentru mama si copil, de a crea o atmosfera iubitoare, de incurajare si sustinere, construita pe amintiri despre o nastere implinitoare ce dureaza toata viata. Nu doar finalitetea nasterii conteaza, ci intreagul ei parcurs.

O nastere frumoasa isi pune amprenta pe viata in psihicul femeii si modeleaza personalitatea copilului. Este un act sacru, spiritual, care trebuie tratat cu infinit mai mult respect, atentie si veneratie pentru cei doi protagonisti, mama si bebelusul ei.

Este ceva inauntrul tau care vrea sa creeze o experienta de nastere intima, sacra, dar nu ai pregatirea necesara astfel incat sa vezi acest lucru posibil?

Te confrunti cu emotii confuze, nelinisti, teama de durere, teama de nastere, neincredere in corpul tau?

Simti ca nasterea este mai mult decat durere si frica de necunoscut?

Ai o sarcina fara riscuri si doresti sa beneficiezi de cea mai buna ingrijire a corpului pe timpul sarcinii?

Doresti sa iti mentii mobilitatea si flexibilitatea astfel incat procesul nasterii sa fie cat mai usor si recuperarea cat mai lina?

Sunt aici ca sa iti spun ca nu trebuie sa fie asa cum vezi la televizor sau auzi in jurul tau, cu tipete, impins fortat si durere agonizanta.

NASTEREA POATE FI LINISTITA, TRANSFORMATOARE, MEMORABILA SI IMPLINITOARE.

Sa dai nastere este un moment major in viata. Iti vei aminti ziua in care ti-ai nascut copilul tot restul vietii si iti va afecta atat modul in care iti simti corpul si copilul, cat si stima de sine si relatia ani de-a randul.

De aceea, imi doresc sa fii inarmata cu cat mai multe cunostinte.

INFORMATIA CHIAR ESTE PUTERE.

SI CEEA CE NU STII VA POATE AFECTA ATAT PE TINE CAT SI PE BEBELUSUL TAU LA NASTERE.

Exista atata dezinformare in jurul acestui subiect, atatea piese de puzzle lipsa, incat este nevoie de o perspectiva noua si de o viziune proaspata prin care sa iti reevaluezi credintele adanc inradacinate care te impiedica sa te bucuri de acest proces minunat si sublim.

POTI CREA NASTEREA PE CARE O DORESTI!

Tot ce ai nevoie este sa te pregatesti, sa ai sustinerea potrivita si acces la educatie prenatala.

PERMITE-MI SA TE INSOTESC!

Te voi ajuta sa explorezi ce optiuni ai si sa creezi alegeri in nastere care sunt optime pentru tine si bebelusul tau.

CINE SUNT EU?

Sunt Ramona, educator prenatal ‘ReNasterea cu Ditta Depner’ de peste 2 ani, cu o multime de workshopuri si cursuri sustinute si fac parte din prima generatie de educatori prenatali ‘Renasterea cu Ditta Depner’ – curs holistic intensiv de nastere naturala ce contine cele mai actuale informatii si cercetari in domeniul nasterilor.

Odata cu nastere acasa a fetitei mele, propria mea viata s-a relansat, am trait o transformare profunda la nivelul valorilor personale si a lucrurilor care conteaza in viata mea. Preocupata fiind de dezvoltare personala continua, pasionata de copii si de modul de viata cat mai constient, de starea de bine a mea si a celor din jur, de lucrurile ce imi aduc bucurie si implinire, de sanatate si de metode alternative de mentinere a ei, m-au condus firesc si natural catre o noua directie si formare in viata, de educator prenatal ReNasterea, urmat de specializari de doula, de aromaterapeut, de terapeut in terapii complementare.

Consider ca sarcina si nasterea iti dau o ocazie extraordinara, posibil unica in viata sa fii martora, apoi constienta si in final sa iti asumi puterea ce o ai ca femeie. O fiinta umana creste inauntrul corpului tau si esti poarta prin care se naste si traieste in acesta lume. Este posibil sa ai o nastere uimitoare indiferent unde si cu cine nasti – nu exista cale ‘corecta’ sau ‘gresita’ de a naste. Acestea fiind spuse, fara acces la informare relevanta si sustinere, sansele ar putea sa nu fie de partea ta. Nasterea nu este un moment in viata in care sa te predai in intregime altcuiva si sa speri in tot ce e mai bine. Ai nevoie sa iti stii optiunile, ai nevoie sa te asiguri ca ai sustinerea celei mai bune echipe, ai nevoie sa stii ca dorintele tale vor fi onorate. Ai nevoie sa te pregatesti.

Este inacceptabil ca o femeie sa i se induca sentimentul de frica sau nesiguranta in acesta perioada a vietii ei. Meritati sa va simtiti incantate, increzatoare si imputernicite. Daca nu se intampla asa ceva, atunci va petreceti timpul cu oameni necorespunzatori.

Misiunea mea este sa te inspir, draga mamica si iti dau incredere ca se poate avea o nastere implinitoare, sa iti spun ca o nastere te transforma profund, la toate nivelurile, si sa iti reamintesc despre puterea ta, despre increderea in tine si in propriul corp care stie sa nasca si despre intuitia infailibila de care dispui. Toate te vor ajuta sa discerni prin noianul de informatii pentru a-ti intelege optiunile si tabloul de ansamblu. Odata ce iti intelegi optiunile pe care le ai cu adevarat atunci vei putea lua decizii informate pentru o nastere constienta.

Cu pregatirea, sustinerea potrivita si multa iubire, nasterea poate fi incredibil de implinitoare.

Indiferent ca nasti in spital, acasa, cu doctor sau moasa, cursul meu/ consilierea prenatala te va ajuta sa fii complet informata pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine, pentru copilul tau si pentru intreaga ta familie.

Abia astept sa te sustin in a te pregati, planifica, invata tot ce e necesar pentru una din cele mai magice si puternice zile din viata ta!

DE CE SA PARTICIPI?

• Sursa echilibrata de informatii, abordare holistica, interactiva despre procesul nasterii , bazata pe cele mai actuale informatii si cercetari in domeniu;

• Poate participa si partenerul tau, care odata informat iti va fi un sprijin real, un sustinator si avocat al tau in timpul nasterii si perioada postpartum, profund implicat in viata familiei ce se creaza;

• Libertatea de a lua decizii pe baza cunoasterii tuturor optiunilor alternative, pe care personalul medical nu are timpul si disponibilitatea de a le impartasi.

• Inveti sa recunosti si sa respecti semnalele pe care corpul si copilul ti le transmit in timpul sarcinii si nasterii;

• Intelegi ca nou-nascutul este o fiinta extrem de sensibila si constienta la mediul fizic si emotional si ca experienta traita de el in timpul travaliului si nasterii poate avea consecinte pe viata;

CE SUBIECTE ABORDAM IN CADRUL ORELOR DE CONSILIERE?

• Vedere de ansamblu asupra procesului nasterii;

• Pregatirea partenerului pentru nastere;

• Pregatirea relaxarii (astfel incat sa poti evita medicatia);

• Privire de ansamblu asupra diverselor interventii medicale de rutina si de urgenta;

• Pregatirea pentru travaliu, nastere, post-partum, alaptare, baby-wearing, perioada nou-nascutului ;

• Ce oferta de terapii din cadrul Centrului Shakti ti se potriveste

• Cum te pot ajuta uleiurile esentiale pe perioada sarcinii si nasterii.

Durata 90′ pret 300 Lei

* include si o sesiune de Consiliere Aromaterapeutica special pentru gravide

pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Programeaza-te

Remodeleaza-te in timp ce te relaxezi!

La centrul Shakti, te remodelam cu ajutorul impachetarilor

Garshan, Art Reum,

Udara, Pervoni

sau Kumari

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastre

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.