Nutritie

My wellbeing place

La centrul Shakti, noi pretuim abordarea holistica.

Te-ai gândit vreodată că o sedință de nutriție e mai mult decât o simplă vizită medicală? Te-ai gândit că descoperirea echilibrului nutrițional poate fi un drum spre descoperirea de sine?

Adesea, preferințele noastre culinare spun ceva despre noi. Dacă poftim ciocolată, spre exemplu, dincolo de existența unei posibile carențe de magneziu, spre exemplu, de vină poate fi și o lipsă de afectivitate în viața noastră.

Doar descoperind adevăratul DE CE din spatele alegerilor noastre, putem să ne echilibrăm dieta.

La centrul Shakti, noi prețuim abordarea holistică și știm că o alimentație nepotrivită are la bază și emoții distructive. Atunci când ești în armonie cu tine însăți, nu vei mai simți nevoia să mănânci dezorganizat pentru ca ce e în interiorul tău se reflectă și în exteriorul tău, chiar și în alegerile tale alimentare. Orice dezechilibru, fie că vorbim de obezitate, bulimie, anorexie etc. apare ca urmare a unei dizarmonii în interior.

Și, pentru că problemele emoționale necesită diferite abordări, la centrul Shakti programele de slabit sau de îngrășare beneficiază de soluții holistice. Programele vor fi personalizate în funcție de nevoile fiecăruia. Masajele, drenajul limfatic, terapia cranio-sacralală, împachetările detoxifiante, cavitația vin în completarea și desăvârșirea planului nutrițional. Nu vorbim aici de o dietă, ci de schimbarea stilului de viață. Iar acest lucru poate fi dificil la început, de aceea ai nevoie să compensezi prin relaxare sau prin diferite terapii. Cert e, că, odată ce prinzi gustul, odată ce vei vedea cât de bine te simți, atunci va începe adevărata transformare.

 Programele vor fi personalizate
în functie de nevoile fiecaruia.

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastre

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.