Microblading

Beauty by Shakti

CENTRUL SHAKTI ANUNTA CU BUCURIE PARTENERIATUL CU DIANA NEE, COLABORATOR AL ACADEMIEI PHIBROWS, RECUNOSCUTA LA NIVEL MONDIAL PENTRU MAESTRII SI ARTISTII SAI IN DOMENIUL ESTETICII SI MACHIAJULUI PERMANENT.

 

DE CE SA ALEGEM MICROBLANDING?
Moda isi impune legile iar sprancenele nu sunt scutite. In anii anteriori am asistat la multe tendinte diferite: foarte subtiri, aripa de pescarus, ras complet, pana la recentele “boysh”. Dar, tocmai in ultimii ani s-a facut simtita nevoia de a reveni la un echilibru natural si la o perfectiune a formelor si proportiilor, demne de sectiunea de aur.

De fapt, sprancenele au un rol fundamental pentru fata, reprezinta elemente de valorificare, caracterizare dar si corectare. De fapt, o forma gresita a sprancenelor va poate face urate, asa cum o forma corespunzatoare va poate valorifica chipul, putand in evidenta toate celelalte elemente – ochi, nas, gura – pentru un rezultat armonios si pentru o privire mai captivanta. O forma adecvata valorifica intregul chip!

 

CE ESTE MICROBLANDING?
Microblading este o tehnica inovativa care va permite sa atingeti aceste rezultate, in siguranta deplina. Daca doriti corectarea unei greseli estetice, daca aveti nevoie sa va ingrosati sprancenele care au suferit din cauza unor imperfectiuni, sau daca doriti sa va simtiti mai sigure pe voi, microblading este ceea ce va trebuie.
Microblanding-ul are un efect complet natural

 

CAT DUREAZA?
O sedinta dureaza aproximativ 2 ore, dupa primul tratamemt mai este necesar un al doiles, care va fi realizat dupa aproximativ 30 zile. Durata efectului complet poate varia intre 2 si 5 ani, in functie de persoana, si este puternic indicat un retus anual pentru pastrarea culorii. Pretul unei sedinte este de 1000 RON

 

CUM SE REALIZEAZA?
Spre deosebire de machiajul permanent, care fiind mai asemanator unui tatuaj risca sa duca la o colorare mai putin definita si la un efect lipsit de naturalete, in microblading se utilizeaza ace foarte subtiri care formeaza o mica lama, imbibate in pigment. Aceste ace, care alcatuiesc varful unui instrument special in forma de “stilou”, traseaza un singur fir de par, de fiecare data, cu rezultate mult mai naturale.

 

DIANA NEE (ARTIST MACHIAJ PERMANENT)
Formarea mea a fost realizata in cadrul Academiei Phibrows, recunoscuta la nivel mondial pentru Maestrii si Artistii sai in domeniul esteticii si machiajului permanent. M-am specializat in microblanding iar metoda pe care am invatat-o si pe care, inca o mai urmez este cea de artist Branko Babic, creator si presedinte al Academiei, omonim al propriului brand.

Urmez, in mod regulat, cursuri de perfectionare si modernizare in domeniul microblanding-ul si partecip la Lectii si Seminarii dedicate acestui sector, in Europa si in lume.

pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Programeaza-te

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastre

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.