Masajul facial

Beauty by Shakti

Magicul efect al masajului facial este reprezentat de aducerea frumuseţii interioare înspre exterior. El se realizează pe braţe, decolteu, gât şi faţă, stimulând centrii energetici şi secând, unde este cazul, izvorul de tristeţe care umbreşte chipul.

Si gravidele au invitatie la masaj.

Femeilor însărcinate le poate fi de mare folos masajul facial executat într-o variantă mai lentă, fără apăsări puternice, menit să elibereze femeile de stres, de stările de anxietate, de retenţiile de apă din membrele inferioare şi de alte dureri resimţite în timpul sarcinii. În plus, femeile care aleg câte o şedinţă de o jumătate de oră de masaj pe săptămână pot avea o naştere mai uşoară.

O experienta noua de fiecare data.

Fiecare şedinţă de masaj este unică şi de fiecare dată altfel, în funcţie de modul în care fiecare persoană transmite nevoile şi dorinţele momentului. Tehnicile şi metodele folosite în masajul facial sunt bogate şi variate şi minunat împletite pentru a-ţi oferi posibilitatea de a te simţi mereu mai frumos ca în cele mai frumoase vise.

Durata 30 min                  Pret 60 Ron

Masaj de remodelare faciala ‘Nefertiti’

Masajul facial este una dintre cele mai necesare proceduri pentru îngrijirea pielii. Masajul îmbunătățește circulația sângelui și echilibreaza metabolismul. Cu alte cuvinte, masajul ajută pielea să respire, făcându-l astfel netezimea, tineretea și supletea.

Nimic nu trădează vârsta unei femei mai mult decat gâtul, dar din diferite motive nu ii acordam atentia cuvenita. Pielea gatului este subțire, practic lipsită de glande sebacee și prin urmare, procesul de îmbătrânire începe mai devreme,aceasta devenind uscata si pierzandusi elasticitatea.

Acest masaj a fost creat special pentru a elimina schimbările aduse de vârstă partii inferioare a feței și a gâtului. Particularitatea acestui masaj este că reprezinta o experienta foarte placuta, delicata si senzoriala dar în același timp, oferă un efect puternic de lifting.

Care sunt beneficiile acestui masaj?

– Efectul de lifting: refacerea ovalului fetei datorită inbunatatirii tonusului muscular
– Reducerea adâncimii pliurilor și a ridurilor din zona gâtului și a decolteului
– Restabilirea elasticității pielii, un ten mai radiant si mai proaspăt
– Îmbunătățirea microcirculației
– Purificarea substanței intercelulare

Durata: 60 ‘ ( fara fiola/masca) Pret: 120 Ron
Durata: 60 ‘ ( cu fiola / masca) Pret: 170 Ron
Pachet 10 sedinte (fara fiola / masca) Pret : 1000 Ron
Pachet 10 sedinte ( cu fiola / masca ) Pret : 1500 Ron

Se recomanda ca masajul facial Nefertiti sa fie facut intr-o serie de 10!

PACHET MASAJ FACIAL

Durata 30 minute

 60 Lei

Pachet 10 sedinte

 500 Lei

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastre

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.