Make Up

Beauty by Shakti

Cui nu-i place sa atraga priviri admirative?

Frumusetea da dependenta!

Îți dorești, ca fiecare altă femeie cochetă, să arăți impecabil cât mai des. De fapt, dacă e să recunoști până la capăt, visezi în secret să ai momente în care să arăți pur și simplu de mi-li-oa-ne!
Îți place să atragi priviri de admirație, să ți se spună că arăți bine, că ești frumoasă. Cui nu-i place, până la urmă?!
Așa că, în ocaziile speciale, nu eziți să faci tot ce se poate pentru a te pune în valoare. Consideri că, alături de coafură și de ținuta vestimentară, machiajul este piesa ta de rezistență. Vorbim, însă, de o rezistență prin naturalețe, căci ce poate fi mai frumos decât ce ne-a dat Natura?! Și-apoi, ai oroare de artificial și de acel aer dramatico-hilar pe care ți-l poate da un machiaj prost făcut.
Ei bine, cu ajutorul make-up artiștilor de la Centrul Shakti, vei avea suprize plăcute de fiecare dată când te vei privi în oglindă după ședința de machiaj.
Vei vedea cu ochii tăi frumusețea pe care au știut să o vadă în tine, fără a-ți umbri din naturalețe și fără a-ți fura din personalitate. Vei privi, în oglindă, varianta ta cea mai bună: tu mai luminoasă și mai frumoasă decât te vedeai!
Vei vrea să mai revii, pentru că frumusețea dă dependență.
pattern-shakti
La Centrul Shakti te poti programa online.

Fa-ti o programare acum!

Programeaza-te

preturi

Make up Profesional fara gene false

300 Lei

Make up Profesional cu gene false

350 Lei

Make up express (zi)

200 Lei

Make up mireasa

450 Lei

Inscrie-te la newsletter si primesti oferta cu pachetele noastre

BLOG SHAKTI
PARTENERII NOSTRI
Calitate si rasfat cu produse de o calitate superioara.